לגמרי
- עזרתכם

jinji0

New member
לגמרי ../images/Emo32.gif - עזרתכם

סלחו לי, אבל אני חייב לנסות. מישהו יודע להמליץ לי על אוזניות אלחוטיות איכותיות? אני מחפש אוזניות אלחוטיות שישמשו להאזנה למוזיקה (מהמערכת, מהטלוויזיה, או מנגן מוזיקה רגיל), בישיבה בסלון (לא על האופנוע) -
זוכרים? בכל אופן הכוונה שלי היא להשקיע עד 500 ש"ח ולקבל מוצר איכותי. אם מישהו יודע להמליץ על חנות ו\או דגם (עדיפות לאיזור חיפה) אני אשמח מאוד. נדב.

מוצר איכותי במחיר הזה ?

אולי פיליפס SHD, מהדגמים היותר זולים שיש בסדרה. אם תוסיך עוד כמה מאות, תוכל לקנות דגם טוב יותר.

orgeva

New member
מניסיון,עזוב את הסדרה הזולה של פיליפס

שלילי: שומעים לא טוב,קליטה לא טובה,גם לא נח על הראש. חיובי: עמידות מנפילות. הילדים שלי מתעללים בהם ועדיין עובדות. אוזניות שהיו גם נוחות וגם שמעו יחסית טוב (בטח ביחס למחיר) קניתי פעם באיביי (מצורף לינק). הבעיה - הילדים גמרו לי אותם אחרי כמה נפילות. http://www.ebay.com/itm/Wireless-Ea...ultDomain_0&hash=item27bb32323e#ht_3785wt_977

jinji0

New member
תודה לכם. ידעתי שתדעו לעזור.

אז אין סכנה שילדים ישחקו עם האוזניות, לכן התעללות הן לא תעבורנה. לגבי האיכות - אני אמנם לא אנין טעם בכלל(!) אבל מאחר ומדובר במתנה אני מעוניין באיכות (כמעט) ללא פשרות... חשבתי ש500 ש"ח זה לגיטימי... בכל אופן כרגע אני רואה Sennheiser Rs110 במחיר של כ-300 ש"ח ב-EBAY אך השאלה היא אם יגבה עליהן מכס\מע"מ...

orgeva

New member
אם תבקש לקבל את זה בדואר רשום רגיל

של חברת הדואר המקומי (בארה"ב זה ה USPS),הסיכוי שיעצר לבדיקה הוא אפסי (אני מדבר מניסיון של עשרות חבילות עד היום). לחברת הדואר שלנו אין אפשרות להתחיל לבדוק כל חבילה,והסיכוי שבדיוק תיפול במדגם המזערי שהם כן בודקים הוא אפסי. אבל אם ישלחו לך את החבילה עם אחת מחברות השילוח הבינלאומיות EMS DHL UPS ודומיהם, רב הסיכוי שהחבילה תגיע למכס. אחת הסיבות היא שחברות אלו מתפרנסות משירותי עמילות המכס,ולכן הם דואגים שכמעט כל חבילה שאכן דורשת מכס או מע"מ תגיע לידי רשות המיסים. *ההמלצה הזאת מתייחסת למוצרים בנאלים וסטדנרטים שמגיעים ממוכרים יחסית קטנים ולא מוכרים,במידה ותחליטו לייבא לארץ מוצרים שחברת הדואר יודעת מניסיון את התכולה לפי צורה או שם על האריזה (לדוגמא קסדות,סיגרים,IPAD) הסיכוי שהם יירדו לבדיקת המכס גבוה.

שלושה דברים:

קח בחשבון שמי שמקבל את המתנה לא יוכל להחליף. מה שכן, בארץ הן עולות כפול. הן עשויות להחליק מראשים קטנים, כך שאם אתה קונה למישהי עם גולגולת SMALL, זה לא יהיה נוח. בדוק לה קודם את הראש עם קסדה, והנה קשרנו לנושא הפורום
סביר להניח שבאוזניות פתוחות יחסית (ונוחות יחסית) הצלילים הגבוהים והמיד יהיו מעולים, והבס לא יהיה מושלם. ההימור שלי - השמיעה באזניות האלה מעולה. מי שמבין בזה לעומק, ישים לב לרחש רקע קל ולבס לא מושלם. במחיר שהבאת, הן יהיו שוות כל שקל.

jinji0

New member
הן בדרך - וע"פי המלצתכם

ישלחו ב-USPS. מקווה שבקרוב אוכל לכתוב לכם חוו"ד לכל המעוניין. תודה!

orgeva

New member
אחלה קניה לדעתי. גם מחיר טוב וגם מותג טוב.

תיהנה.

למעלה