לגמרי לא בעניינים.......

לגמרי לא בעניינים.......

נסעתי קצת לפגוש את עצמי (ונשארתי בחיים). חזרתי. מנסה להשתלב באוטוסטרדה המקומית. קצת הולכת לאיבוד כאן, בין שמות חדשים וסיפורי חיים......אז עד שאמצא חוטים מחברים (מי יתנני "מורה נבוכים" למבוכים ותוהים...), אומרת שלום כללי.. בינתיים הולכת לאכול קרמבו....כי הגיעה עונת הקרמבואים......וזה אחד מסימני החורף בעידן הפוסט מודרניזם...(מתה על המילה הזאת, ישר עושה הרגשה של חוכמה)...

דמעה יקרה מאד......

מתנצלת. לא הייתי ביום הולדתו של יואבי.........אבל גם בארץ גלות זכרתי. מוזר לי לראות את הגיל הזה - 19.........גם שלי לא זכה להגיע. מתערבבת איתך ברגשות הגעגועים, והבלתי אפשרי הזה לחגוג למי שאיננו... נכון שלא מאוחר להעביר לך חיבוק ודמעה משלי?

היי עדנה!

ברוכה הבאה! מאוד חסרת.. ופה הכל אותו דבר ואם מצאת את עצמך בטח תמצאי פה את הדרך חזרה.. שתהיה לך התאקלמות מהירה ונחיתה רכה והרבה שלווה
ותגידי.. איך את אוכלת את הקרמבו? בביס אחד? קודם השוקולד ואחר כך הביסקויט? להיפך? שוקולד לחוד ולחוד הקצפת? אחרת? אה?!

ניצן16

New member
עדנה, את לא יודעת

איך צחקתי בקול רם(!!!) מהמשפט "ישר עושה הרגשה של חוכמה". כל הכבוד לך, למה לא קל להצחיק רותי בימים אילו... וברוכה השבה לך וקליטה מהירה...
(עדיין צוחקת...)

היי נשים יקרות....

ועם כזאת קבלת פנים...לא נוסעת יותר אף פעם!!!!!! וכמה טוב לשמוע עד כאן את הצחוק שלך פרח ניצן.....כבר הולכת למצוא לך שק של הצחקות.... והקרמבו ישר בביס אחד...יש דרך אחרת?

למעלה