לגמור..

לגמור..

למה אני אף פעם לא מצליחה לגמור? לפעמים אני מרגישה שאני מגיעה לשיא ואז כאילו כלום.. אני עם חבר שלי שנה וחצי כמעט.. וזה ממש מבאס אותו שאני לא גומרת חח.. גם אחרי ששכבנו זה לא קרה וציפיתי שזה כן יקרה.. הוא עושה לי את זה בטירוף..אבל לגמור..לא מצליחה מה אפשר לעשות כדי שזה כן יקרה??

חסרים פרטים

לדוגמא בת כמה את? מה הניסיון המיני שלך? האם את נוהגת לאונן? האם את אוהבת את הגוף שלך? אילו מסרים קבלת מהבית אודות מיניות....? וכו וכו לשאלות מורכבות אין אף פעם תשובה פשוטה. שווה לחקור, בטיפול מיני או בקבוצת נשים העוסקת במיניות....

אוקיי..

אממ אני בת 18 וחצי הוא בן 20.. והוא הראשון שלי ואני שלו ככה שרק איתו יש לי ניסיון במיניות.. אף פעם לא אוננתי לא יודעת לא אוהבת את זה.. וגם אני לא הכי אוהבת תגוף שלי..כאילו קצת..הוא גרם לי לאהוב תגוף שלי פחות או יותר..הייתי מתביישת בו ומלא אומרים לי כמה הגוף שלי יפה אני רזה ומלא חושבים שיש לי סיליקון חח..היו לי דברים בעבר מבנים שגרמו לי להתבייש בגוף שלי..כמו..הטרדה מינית..סוג של... ואמא שלי תמיד הייתה מדברת איתי על מיניות כששכבנו פעם ראשונה סיפרתי לה על זה והיא קיבלה את זה יפה..תמיד אמרה לי שמתי שזה יקרה אני אספר לה ומתי שאני ארגיש מוכנה אני יעשה את זה..היא ממש תומכת בי בקטע הזה יש עוד משו שאני צריכה להגיד?חח ותודה:)

לאט לאט

וואו, אין ספק כי זה משנה בהרבה את התמונה. את רק בתחילת הדרך, לאט לאט דברים יהפכו להיות פשוטים יותר, נכונים יותר, מדויקים יותר. אני מציעה לך להתחיל בלהכיר את הגוף שלך, לקחת ראי, להכיר את איברי מין, אח"כ לנסות ולאונן. פשוט לגעת בצורה נעימה בעצמך. אח"כ להנחות את בן הזוג שלך, להגיד לו איזה סוג מגע נעים לך, מה היית רוצה שהוא יעשה עבורך וכו. עוד תרגיל מעולה בשבילכם ובעיקר מאוד מהנה זה לעשות אחד לשני מסג ולתת פידבק, כאן נעים לי, אם אפשר יותר חזק, יותר מלטף, יותר מרפרף וכו. אני ממליצה על קריאת ספרים בתחום המיניות, נאמר הספר של גילי פליסקין "דברים שרציתי לגעת" או "לעצמך מיניות האישה" של לוני ברבך או "סקס עכשיו". בהצלחה

תודה..

אני לא יכולה לקחת ראי ולהתחיל לגעת בעצמי ולאונן לא יודעת זה נראלי מגעיל.. מהחבר אני בכלל לא מתביישת בעצמי הוא נותן לי להרגיש שיש לי תגוף הכי מושלם בעולם.. אבל שאני עם עצמי ועם הגוף שלי אני מתביישת..וגם אני לא יכולה להגיד לו תעשה לי ככה תיגע בי ככה..לא יודעת יש בעצמי בושה כזאת..כאילו זה דבר לא בסדר ומגעיל..

קונפליקט

תראי, את מתארת מצב מאוד מורכב: מצד אחד, את מאוד רוצה להנות מבחינה מינית, להגיע לאורגזמה, לחוות את העונג במלואו, מצד שני, את מרגישה שלאהוב את הגוף שלך בפרטיות, באינטימיות, כמו גם, להנחות את בן זוגך, זה דבר מגעיל.... איך אפשר ליישב את זה? אז כמה דברים.... דבר ראשון, זה בסדר שזה לא בטבעיות על ההתחלה, דברים לוקחים זמן וזה טבעי. דבר שני, לא חייבים למהר, אפשר לנסות לאט לאט, להתחיל בלהכיר את הגוף, אח"כ לגעת, אח"כ לגעת עוד יותר. דבר שלישי, אין אפשרות לתת מקום לפנטזיות טלפטיות לשלוט בייעוד של הקשר שלך. למה אני מתכוונת? הוא לא יצליח אף פעם לנחש במלוא מובן המילה מה את רוצה. הוא יעשה מה שהוא יחשוב שעושה לך נעים, אבל בלי הכוונה מצידך זה יהיה ניסוי ותהייה. לא שזה רע אבל זה לא מושלם. תקשורת זה בסיס משמעותי להנאה. ככל שאת תדברי איתו יותר על מה עושה לך נעים וטוב, כך הוא יוכל יותר להענות לך. בהצלחה

שגיתא

New member
הי יקירתי ../images/Emo152.gif../images/Emo54.gif

לפני שאת מתחילה לאונן את חייבת לשפר את תדמית הגוף שלך בעיני עצמך,למה? את לא סומכת על החבר שלך, ואפילו והיה גופך מפלצתי
מה שאני בטוחה שהוא לא
, עדיין זה בסדר ומותר לך לאהוב אותו, אפילו אם אין גוף שעונה על הדרישות לגוף המושלם מה שאף פעם לא היה לי ברור מה זה, ואת חושבת שגוף מושלם מבטיח אושר ממש לא נסי ללכת לסדנא לשינוי תדמית או העצמה אישית כדי שתתחילי לאהוב את גופך ואז תוכלי להשתחרר ולהעניק לו את התחושות הנעימות שמגיע לך וגם לחבר שלך להרגיש וזה לא רק קשור לסקס, קחי אותי לדוגמא גובה 1.45 ושמנה לא נתונים שנחשבים בחברה, אבל אני יודעת שאני סקסית ויפה
, אני מסתכלת במראה ערומה ומחייכת לבבואתי, ופונים אלי בשביל סקס לצערי יותר ממה שנחוץ לי
תודה לאל אני מסודרת בעניין
, נכון שהגוף שלי לא מושלם, אבל עד שאני לא אחליט לעשות דיאטה רצינית להתמיד בה, ואני נהנית מגופי בכל רגע גם מחוץ למיטה, אני רוקדת ריקודי עם, לומדת ריקודי בטן אני אוהבת לרקוד ורוקדת ומנענעת כל חמוק ואיבר בגופי ומהמחמאות שאני מקבלת בכל מיני מובנים לא מאד משמעותיות בעיני אבל בהחלט קיימות והיום אני גם לא מתביישת לקבלן, ולא מתנצלת על היותי מאושרת ומסופקת וכן גם על ידי עצמי לעיתים
ואני מתלבשת כראות עיני ממש לא רק על שחור לרוב צבעוני, מותאם ובהחלט חושף כמו כתפים, ואת יודעת רוב החברות שלי מעריצות אותי על כך שאני חיה בלי להתנצל, ומאושרת שהגוף שלי נותן לי להפיק ממנו את שאני מבקשת ממנו כולל הנאות בשר ואהבה, אז נכון להתקפל כנערת גומי לא ממש יכולה, אבל לא יכלתי כבר מגיל 9 לדעתי, מעולם לא הייתי גמישה, ברגע שתשתחררי ההנאה שלך תגיע, מקווה שעזרתי ולא במעט שגיתא

wish you well

New member
יופי לקרוא את הודעתך... ../images/Emo39.gif

כמה הייתי רוצה להגיע למקום הזה שלך. נפלאה.

וואי תודה..

אז מה כאילו מה שאתם אומרים לי זה שרק מתי שאני אהיה שלמה עם הגוף שלי ואני יתחיל לאונן וכל זה אז אני אצליח לגמור?

למעלה