עד הקצה ומעבר לו
New member
לגמור בגמר
תמצצי לי בשריקת הפתיחה?
כןןןןןןן!!!!
לפני רגע עוד עשיתי מתיחות של סוף אימון, האדרנלין בשמים, מתארגנת בשיא המהירות,
נוסעת, ממהרת, הכבישים ריקים ו... אני מאחרת. השריקה נשמעה דקות ספורות טרם הגעתי.
לא נורא, נחכה למחצית, לשריקה הבאה...
אומרת וטומנת את ראשי בין רגליו.
מחצית שלמה, מלאה בתהפוכות וראשי עמוק בין רגליו.
הוא מתענג מהקורה בשני המגרשים ואני במגרש שלו.
הלשון מלקקת את הזין - כמה שהוא חזק!
מלקקת את הביצים.
מעבירה את קצה הלשון על הפס המחבר אל פתח הישבן.
נהנית מגרגורי ההנאה הנשמעים מפיו.
נהנית להשמיע את קולות המציצה.
מרטיבה את האזור ברוק שמתהווה בפי, אחרי שהזין נכנס עמוק ומדגדג אותי בעומקו.
הרוק מטפטף עליו, מרטיב, נוזל מהזין כלפי מטה ואני אוספת אותו בלשוני.
הפנים שלי נמרחות בין ירכיו. טיפול פנים, או טיפול ביצים... הזין והביצים מתמרחים על פניי.
הלחיים מלטפות את הביצים וגם להיפך. זה נעים לי. זה נעים לו.
האף שלי מתחפר בין הביצים, כל הפנים שלי נמרחו על פני העור שלו. בעור הביצים, בעור הזין.
הפנים היו טמונות עמוק בין ירכיו, ממש טבעו שם בעונג גדול. החליקו בין הביצים מצד לצד.
הכל רך כל כך, חלק, נעים, רטוב, מגרה.
שריקת סיום מחצית ראשונה. רבע שעה של הפסקה.
קדימה.. יש לך רבע שעה לליקוק הכוס.
הבנאדם מתוזמן שזה מדהים.
המשחק חזר למחצית השניה בדיוק רגע אחרי שגמרתי בקול גדול. רבע שעה של ליקוק ומציצת הכוס לעילא ולעילא.
שכבתי על המיטה בניחותא והוא שרוע בין ירכיי, מלקק את פנים הירכיים, עובר אל השפתיים, מלקק אותן בזו אחר זו. מתעכב על הדגדגן, מוצץ אותו ומלקק. צובט בין שתי שפתיו ועוזב.
יד אחת שלו עולה למעלה ואוחזת בשד הקרוב, מלטפת אותו וצובטת פטמה זקורה.
הגוף שלו שרוע מימיני, ראשו בין רגליי והזין שלו משוחרר... אני מושיטה יד ונוגעת בו. זקור וחם.
מלטפת אותו לרגע אחד וממשיכה לאחוז ברפיון מה. הגוף שלי מתענג, הראש לא מצליח לשלוח פקודות לידיים, אני פשוט מתענגת כל כולי ומתמסרת-מתמכרת לתחושה. נהימות של הנאה מבליחות מפעם לפעם.
האגן שלי מתרומם ויורד עם ועל לשונו החופרת בתוכי. הוא מגביר את הקצב ביחד איתי.
אצבע נוספת חודרת לתחת ומעסה אותו עמוק כשהלשון מלקקת את הדגדגן. ריגוש כפול ובתוספת תנועות האגן והלשון החודרת כמו זין קטן, רק מגבירות את העוצמה.
העיניים נעצמות אני לגמרי בעולם משלי, מסלקת כל מחשבה אחרת, מתענגת על הרגע ואז מגיעה מכת חשמל שמזעזעת את כל הגוף מקצה לקצה. גל אדיר שזורם ושוטף אותי. רגע הגמר שלי.
תמצצי לי בשריקת הפתיחה?
כןןןןןןן!!!!
לפני רגע עוד עשיתי מתיחות של סוף אימון, האדרנלין בשמים, מתארגנת בשיא המהירות,
נוסעת, ממהרת, הכבישים ריקים ו... אני מאחרת. השריקה נשמעה דקות ספורות טרם הגעתי.
לא נורא, נחכה למחצית, לשריקה הבאה...
אומרת וטומנת את ראשי בין רגליו.
מחצית שלמה, מלאה בתהפוכות וראשי עמוק בין רגליו.
הוא מתענג מהקורה בשני המגרשים ואני במגרש שלו.
הלשון מלקקת את הזין - כמה שהוא חזק!
מלקקת את הביצים.
מעבירה את קצה הלשון על הפס המחבר אל פתח הישבן.
נהנית מגרגורי ההנאה הנשמעים מפיו.
נהנית להשמיע את קולות המציצה.
מרטיבה את האזור ברוק שמתהווה בפי, אחרי שהזין נכנס עמוק ומדגדג אותי בעומקו.
הרוק מטפטף עליו, מרטיב, נוזל מהזין כלפי מטה ואני אוספת אותו בלשוני.
הפנים שלי נמרחות בין ירכיו. טיפול פנים, או טיפול ביצים... הזין והביצים מתמרחים על פניי.
הלחיים מלטפות את הביצים וגם להיפך. זה נעים לי. זה נעים לו.
האף שלי מתחפר בין הביצים, כל הפנים שלי נמרחו על פני העור שלו. בעור הביצים, בעור הזין.
הפנים היו טמונות עמוק בין ירכיו, ממש טבעו שם בעונג גדול. החליקו בין הביצים מצד לצד.
הכל רך כל כך, חלק, נעים, רטוב, מגרה.
שריקת סיום מחצית ראשונה. רבע שעה של הפסקה.
קדימה.. יש לך רבע שעה לליקוק הכוס.
הבנאדם מתוזמן שזה מדהים.
המשחק חזר למחצית השניה בדיוק רגע אחרי שגמרתי בקול גדול. רבע שעה של ליקוק ומציצת הכוס לעילא ולעילא.
שכבתי על המיטה בניחותא והוא שרוע בין ירכיי, מלקק את פנים הירכיים, עובר אל השפתיים, מלקק אותן בזו אחר זו. מתעכב על הדגדגן, מוצץ אותו ומלקק. צובט בין שתי שפתיו ועוזב.
יד אחת שלו עולה למעלה ואוחזת בשד הקרוב, מלטפת אותו וצובטת פטמה זקורה.
הגוף שלו שרוע מימיני, ראשו בין רגליי והזין שלו משוחרר... אני מושיטה יד ונוגעת בו. זקור וחם.
מלטפת אותו לרגע אחד וממשיכה לאחוז ברפיון מה. הגוף שלי מתענג, הראש לא מצליח לשלוח פקודות לידיים, אני פשוט מתענגת כל כולי ומתמסרת-מתמכרת לתחושה. נהימות של הנאה מבליחות מפעם לפעם.
האגן שלי מתרומם ויורד עם ועל לשונו החופרת בתוכי. הוא מגביר את הקצב ביחד איתי.
אצבע נוספת חודרת לתחת ומעסה אותו עמוק כשהלשון מלקקת את הדגדגן. ריגוש כפול ובתוספת תנועות האגן והלשון החודרת כמו זין קטן, רק מגבירות את העוצמה.
העיניים נעצמות אני לגמרי בעולם משלי, מסלקת כל מחשבה אחרת, מתענגת על הרגע ואז מגיעה מכת חשמל שמזעזעת את כל הגוף מקצה לקצה. גל אדיר שזורם ושוטף אותי. רגע הגמר שלי.