לגל (את יודעת מי את)

Lior51

New member
לגל (את יודעת מי את)

לגל רק שתדעי שקרטר שייך ללוסי, תודי בזה!!!!!!!!!!!!!!!! קרטר ואבי איינט גונה הפנ

fluppster

New member
אני לא רוצה להתערב, אבל.........

את צודקת!!!!!!!!!!! קרטר ולוסי לנצח!!!!!! הייתי כל כך עצובה כשהיא מתה.....
זה היה פרק פשוט מעולה.... אבל הפרק הכי אהוב עלי היה כשהם התמזמזו. זה היה פשוט קורע!
חן בלק

~*~gaL

New member
אויש אויש.

מתי תבינו שזה לא יעזור, היא לא תחזור, היא מתה, זהו. זהו! ואין על קרטר ואבי! אין! והסטורם באמת היה פרק מדהים, אל תשכחו שג´ורג´ קלוני עזב בו גם.

Raful

New member
על מה מדברים עכשיו,

ובאיזה ערוץ ושעה זה? נשמע כמו איאר, אבל לא ראיתי את זה ה-מ-ו-ן זמן...

~*~gaL

New member
נשמע אכן.

זה אי. אר. ואין לזה בינתיים ערוץ ושעה כי ערוץ 3 אוהב להתעלל בי ולא לשדר את השידורים החוזרים של זה, ובינתיים התקווה האחרונה שלי היא רק מרץ (העונה החדשה). אני לא יודעת אם אני אצליח להחזיק מעמד עד אז..

Raful

New member
הוא שידר המון...

אני זוכר שהיה שידור חוזר כל יום ראשון עד חמישי בלילה מתישהו, ואז כל הפרקים שוב, בשישי בלילה (2:30 עד 6:15 או משהו כזה)... כנראה שערוץ 3 החליט להיות קצת פחות ערוץ 6, ולשדר פחות שידורים חוזרים של תוכניות.

~*~gaL

New member
לא המון

אי אפשר בכלל להשוות את כמות השידורים החוזרים שהוא נתן לחברים ולדוסון קריק לעומת אי. אר. חוץ מזה, 2:15 בלילה? שיעשו לי טובה. הם יכולים יותר מזה. תמיד הצופים של אי. אר. צריכים לסבול, תמיד. פעם זה גם היה ב23:30. למה זה לא יכול להיות בשעה נורמאלית לשם שינוי? ו..חח.. לשדר פחות שידורים חוזרים של תוכניות?.. פרק אחד של "לחיי האהבה" משודר בשבוע אחד 3 פעמים ונראה לי שבשנה האחרונה היו כבר שני שידורים חוזרים של הסופרנוס ושלא נתחיל שוב לדבר על חברים ודוסון קריק. וגם לא נשכח את החיבה המוזרה ללשדר שידורים חוזרים של סדרות שישר שהעונה שלהן נגמרת היא משודרת שוב בשבתות (בנות גילמור, רפואה שלמה, פעמיים בחיים). ועד כמה שאני אוהבת את משמרת שלישית אני חייבת להודות שהיא גם שודרה מלא פעמים.

למעלה