לגלייז איט!!! סופסוף

shaycn23

Well-known member
אמנם זו עדיין לא המילה האחרונה..אין קופי שופס ואין אפשרות לגדל בעצמך בבית, אבל זו כבר התחלה.
אז עכשיו אנשים ירימו גבה, יזרקו משהו שלילי בעניין, אבל בהמשך ישראל תרוויח קרוב ל10 מיליארד שקל בשנה
שהיו הולכים לפושעים של העולם התחתון ולכל מיני שודדים בטלגראס.
המון הערכה לח"כית שרן השכל. האמנתי בה למרות שהיא מהליכוד והיא לא איכזבה. האמת שהיא קיבלה רוח גבית מביבי
וגם אליו צריך להביע הערכה.
אבל סופסוף לגליזציה של פאקינג צמח בישראל.

Harrington

Well-known member
מנהל
אז עכשיו אנשים ירימו גבה, יזרקו משהו שלילי בעניין, אבל בהמשך ישראל תרוויח קרוב ל10 מיליארד שקל בשנה
לא הכל בחיים זה כסף. השאלה אם זה נכון או לא נכון לחברה, מכל הבחינות הרלוונטיות.

אבח"י

Well-known member
לא הכל בחיים זה כסף. השאלה אם זה נכון או לא נכון לחברה, מכל הבחינות הרלוונטיות.
תגיד, מה בדיוק לקח הכהן הגדול לפני שנכנס לקודש הקודשים?
מעניין אם שתה חשיש, או שאף אדים של צמח ממסטל אחר.

Harrington

Well-known member
מנהל
תגיד, מה בדיוק לקח הכהן הגדול לפני שנכנס לקודש הקודשים?
אין לי מושג, אבל מה זה בדיוק קשור לנושא? לאחר שהכהן הגדול לקח משהו (לטענתך), הוא יצא לסיבוב עם רכבו ברחבי העיר (למשל)?
מעניין אם שתה חשיש, או שאף אדים של צמח ממסטל אחר.
מרתק, אבל כרגיל, קשור לנושא כמו קליפות בצל מעורבבות בשלג מלפני 5 שנים.

אבח"י

Well-known member
אין לי מושג, אבל מה זה בדיוק קשור לנושא? לאחר שהכהן הגדול לקח משהו (לטענתך), הוא יצא לסיבוב עם רכבו ברחבי העיר (למשל)?

מרתק, אבל כרגיל, קשור לנושא כמו קליפות בצל מעורבבות בשלג מלפני 5 שנים.
חוש הומור כמראה התאבד כשפגש אותך.

נערך לאחרונה ב:

אבח"י

Well-known member
אמנם זו עדיין לא המילה האחרונה..אין קופי שופס ואין אפשרות לגדל בעצמך בבית, אבל זו כבר התחלה.
המון הערכה לח"כית שרן השכל. האמנתי בה למרות שהיא מהליכוד והיא לא איכזבה. האמת שהיא קיבלה רוח גבית מביבי
וגם אליו צריך להביע הערכה.
אבל סופסוף לגליזציה של פאקינג צמח בישראל.
לקח לי המון זמן להבין את מה שכתבת - חשבתי שכתבת: לגלייז - בבישול יש תהליך שנקרא "גלייזינג" - רק אחרי שניות מרובות הבנתי - להפוך לחוקי. OMG

shaycn23

Well-known member
לקח לי המון זמן להבין את מה שכתבת - חשבתי שכתבת: לגלייז - בבישול יש תהליך שנקרא "גלייזינג" - רק אחרי שניות מרובות הבנתי - להפוך לחוקי. OMG
הצחקת אותי עכשיו
בדר"כ היית מבין לגלייז כמסיבת גייז :-D

dory30

Well-known member

לגלייז איט!!! סופסוף​

לא ידעתי שאתה משוחרי הקנאביס. בכל מקרה, אני בעד שמי שצריך את זה לכאבים כרוניים (כמו אמא שלי) יקבל, לא אנשים שרוצים "לתפוס ראש".

אבח"י

Well-known member
לא ידעתי שאתה משוחרי הקנאביס. בכל מקרה, אני בעד שמי שצריך את זה לכאבים כרוניים (כמו אמא שלי) יקבל, לא אנשים שרוצים "לתפוס ראש".
מה אכפת לך שיתפסו ראש? לשתות אלכוהול בלי סוף עדיף? לאכול בלי סוף עדיף? כל התנהגות רנושית מוקצנת מסכנת ...

shaycn23

Well-known member
אתה כותב שזה לא לאנשים שרוצים "לתפוס ראש" ואח"כ אתה הולך שותה קוקה קולה, אוכל שוקולד ומפצח גרעינים ומאמין שזה דווקא בריא לך יותר מגראס, נכון? ואתה בטח מעדיף 'להתחמם' מכל אירוע הכי קטנוני שקורה בפוליטיקה ושאתה שומע על זה בתקשורת, זה מעיף לך ת'שכל שאתה מגיע לפורום ושופך את המרור בשנאה קיצונית כלפי אותו פוליטיקאי, לא? תגיד שאתה לא עושה את זה.
שולח אותו לגרדום, או לתלייה או וואטאבר, שכחת? אז תחשוב מה בריא לך יותר..להיות רגוע וששטויות לא יהפכו לך את המוח או לסכן את החיים שלך עם מישהו שעוד עלול לקחת את הדברים שאתה כותב ברצינות ולהתייחס אליך.
דורי, אותך במיוחד הרשויות צריכות לחייב לעשן גראס בכפייה כדי שתירגע ותנשום.

PrivateBaldrick

Active member
מה הבעיה עם לתפוס ראש? איך העובדה שמישהו נהנה לתפוס ראש פוגעת בך?

למעלה