לגלות מחדש

• פותח הנושא tcb1
  • פורסם בתאריך

tcb1

New member
לגלות מחדש

אני שומע אלביס מגיל 12 , היום אני בן 26 , מה שמדהים אותי כל פעם מחדש זה שאלביס אף פעם לא נגמר תמיד מגלים משהו חדש , היו תקופות שהאזנתי לו פחות ואז כשחזרתי להאזין הרגשתי כאילו אני חוזר הביתה , ועד כמה הוא היה ענק. מה שעוד מדהים זה לגלות שירים מחדש למשל שירים שלו שבעבר פחות התחברתי פתאום מגלים עד כמה הם טובים, למשל שרק התחלתי העדפתי בעיקר את שנות החמישים ותחילת השישים,אח"כ התחברתי להופעות שלו ולאחרונה לאלבומים של שנות השביעים שגם שם חבויים כמה פנינים כמו: the first noel Raised On Rock Any Day Now Early Morning Rain help me mary in the morning Edge Of Reality - שיר אדיר שמתנגנן אצלי ברכב ובמערכת בבית כבר כמה ימים פשוט טוב , שיר שגילתי מחדש לא מזמן אלביס שר בעוצמה ועם ליווי טוב מבחינה כלים וקולות רקע ומדגים עד כמה חבל שאלביס ביזבז את מרבית שנות השישים על פסקולי סרטים שלרוב היו עבורו עלבון מבחינה יצירתית ולא נתנו ביטוי ליכולות הוואקליות שלו. אשמח לשמוע על אחרים שמגלים את אלביס כל פעם מחדש

דניאל07

New member
את אלביס מחדש

אני עסקתי בשירה מיקצועית ברמה גבוהה ,ביגלל אלביס התחלתי לשיר כנער,אני מקווה לחזור אולי ברצינות פשוט רופא קופת חולים מכבי פגע בי בניתוח,ויהיה משפט.אלביס פשוט ,הצבע הקולי מדהים,רך מלטף כקטיפה ואיפה שצריך לת קיק דאון יש מאיפה .אופרה ווינפרי אמרה שזה היה אחד הקולות הכי יפים בעולם הפופ.

Bugracer

New member
Edge of reality שיר אדיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחד השירים היותר האהובים עלי , יש לי כמעט את כל החזרות של השיר הז 15-20 alternate takes אופיר

הפתיחה של השיר מאד מיוחדת..ו..

גם אצלי הוא בהחלט בין השירים המיוחדים והאהובים ביותר!!! את השיר אלביס שר בסרט החמוד:"לחיות מעט,לאהוב מעט" מ-1968 הקליפ מדהים!!! אלביס שר את השיר בחלום זאת אומרת שהוא בעצם חולם בלילה שהוא שר את השיר על "קצה גבול המציאות" על אותה נערה מסתורית! יש בשיר גם אופי מעט פסיכדלי ואני "מת" על זה!!!!!!!!!! מומלץ לכולן\ם בחום שלכן\ם ליאור

יש שירים של אלביס שעדיין לא שמעתי

ויש כמו ציין tcb1 שירים שפעם פחות שמעתי, לא התייחסתי כל כך והיום אני כל כך אוהבת אותם. למשל sespicious minds בעבר לא ממש משך אותי והיום אחד השירים האהובים עליי. Edge Of Reality הוא שיר מדהים ועושה לי צמרמורת כל פעם שאני שומעת את השיר. מנגינה מדהימה, מילים מצמררות וביצוע מקסים ויוצא מן הכלל של אלביס. גם הסצינה מהסרט בה מופיע השיר ממש יפה.

beautiful rose

New member
יש שירים שרק עכשיו גיליתי..

שירים שבעיני נחשבים פנינים כמו: And the grass won't pay no mind You'll think of me/sylvia How the web was wowen Walk a while in my shoes Bitter they are harder they fall,ועוד.. ושירים שהכרתי מזמן,ועכשיו גיליתי אותם מחדש כמו The impossible dream Solitaire Let it be me Morning early rain שירים באמת גדולים,ויש עוד הרבה כאלה...

למעלה