לגלות לכם סוד?

Miss פטל

New member
לגלות לכם סוד?

לפני כמה ימים שמתי לב למשהו- הפורום הפך להיות קרוב לי יותר מכל החברות שלי ביחד. אני משתפת אותכם בכמעט הכל, אני יכולה תמיד לכתוב ויהיו אנשים שיקראו ויענו ויתמכו..יש פה אנשים נהדרים! אין צורך לדבר בטלפון(
), מה גם שכל חברה רוצה רק לספר מה חדש אצלה ולא באמת מעניין אותה מה קורה לשניה. ופה כולם גם כותבים על עצמם וגם מגיבים לאחרים. בגלל שיש לי מלא שעות בעובדה, אז הזמן היחיד הפנוי שלי אני נחה בבית(ליד המחשב
) ואין לי זמן בכלל להיפגש עם חברות. הנה, שיתפתי
אז תמשיכו להיות כאלה מקסימים ושהפורום ימשיך לפרוח..לא יודעת איך הסתדרתי לפני זה בלעדיו

לגלות לכן סוד?

גם אני. תגידו שזו לא חוכמה כי אני מנהלת את הפורום. אבל זו כן חוכמה. כי ניהלתי פורומים בעבר. ומעולם לא נתקלתי בכזו חבורה נהדרת של אנשים שמתגבשת ויוצרת כזה מקום מופלא. עם כל כך הרבה פרגון אחד כלפי השני וכל כך הרבה הערכה למה שאני עושה, שיש לי חשק לעשות עוד ועוד. אז זו הזדמנות טובה להגיד לכם

dominogrose

New member
לגלות לכן סוד...

גם אם אני כותבת פה קצת הודעות בתקופה האחרונה עדיין... אתם החברות הטובות שלי....

g u r a

New member
לגלות לכן סוד...

מאז שנכנסתי- לא יצאתי!! הנה תראו באיזה שעות אני כותבת, כשכולכן ישנות שנת ישרים..
אוהבת להיות כאן,לקרא,ולהגיב. מבחינתי זהו ה הפורום.
אוהבת את כולכן..אפילו שלא מכירה אתכן.

תודה לנו?????

תודה לך על כל העשייה אני מכירה עוד פורומים ומנהל/ת הפורום רק "קיים" העשייה שלך בפורום היא חלק מאוד חשוב מאיך שהוא נראה יישר כוח באדי

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

שמחה מאוד שנשארתי... די התלבטתי אחרי הפרידה אם יש מקום שאני אישאר בכלל פה אם אני בלי בן זוג, אבל שמחה שהחלטתי להישאר. לומדת ממכם הרבה ומקווה שגם עוזרת לכם מניסיוני הדל
ועוד משהו... אוהבת אותכן

maybesure

New member
גמאני

מצטרפת לתחושה, מזדהה עם ההרגשה שאין רק קיטורים או חד סטריות, יש עצות ויש חיזוקים ויש ברכות, ויש צחוקים, ויש גם עצב לפעמים, אבל הכי הכי יש ביחד!

ז"א שכולכן חברות שלי ??.../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נו באמת אז לא הגיע הזמן שתכירו לי את החברות שלכן הפנויות כאלו חברות אתן...

למעלה