לגלות לכם סוד??
S stik17 New member 18/2/06 #3 למרות שאני... שונאת הגדרות בטרוף!! אותי מגדירים בתור פריקית.. לא יודעת למה באמת.. אבל שיבושם להם.. אני גם לא נראת כ"כ פאקצ'ה אבל גם לא פריקית.. אני משו באמצע.. אתם אוהבים אותי בכול זאת??<צועקת לצומי>
למרות שאני... שונאת הגדרות בטרוף!! אותי מגדירים בתור פריקית.. לא יודעת למה באמת.. אבל שיבושם להם.. אני גם לא נראת כ"כ פאקצ'ה אבל גם לא פריקית.. אני משו באמצע.. אתם אוהבים אותי בכול זאת??<צועקת לצומי>
S stik17 New member 18/2/06 #5 ואיי נבהלתי..../images/Emo10.gif רק אתמול הגעתי לפה ואני כבר מתה עליכם!! מואההההההההההההההההההההה
B BaBy AnImE New member 18/2/06 #6 חשבת שבאמת שונאים אותך? אם לא היית אמא שלנו היינו מבקשים שתעשי לנו ילד ]:
S SubSonicMadness New member 19/2/06 #11 מה זה חשוב גם ככה אנחנו מאומצים זה לא גילוי עריות יאללה תעשי לנו כבש =]
S stik17 New member 18/2/06 #10 תודהההההההה השגתי את כמות הצומי הדרושה לי... לאב יו אוללללללללללללללללללל
K Karin600 New member 18/2/06 #9 מתים עלייך../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo187.gif
N noyy New member 20/2/06 #14 ../images/Emo28.gifהלוווווו מה לקחת לי את התגובה עכשיו אני נראית סתם לא מגניבה
S SubSonicMadness New member 20/2/06 #15 נוי,שימי לב לשעה שבה נכתבה ההודעה אם תאמצי את העיניים טיפה תוכלי לראות שהיא רשמה לפנייך את רשמת ב-22:08 בעוד שהיא רשמה ב-14:14 לפי דעתי,היא הקדימה אותך בכמה שעות טובות.
נוי,שימי לב לשעה שבה נכתבה ההודעה אם תאמצי את העיניים טיפה תוכלי לראות שהיא רשמה לפנייך את רשמת ב-22:08 בעוד שהיא רשמה ב-14:14 לפי דעתי,היא הקדימה אותך בכמה שעות טובות.
N noyy New member 20/2/06 #16 ../images/Emo28.gifאבללללללל לא ראיתי ההודעה שלה לפני זה, ועכשיו אני יוצאת סתם עילגת עם אותה התגובה זה כזה לא פיירררר
../images/Emo28.gifאבללללללל לא ראיתי ההודעה שלה לפני זה, ועכשיו אני יוצאת סתם עילגת עם אותה התגובה זה כזה לא פיירררר
K Karin600 New member 20/2/06 #21 ^^ ../images/Emo187.gif את בטוחה שאני לקחתי לך את התגובה? |: חהחה אני יותר מאגניבה ממך