לגלות או לא?

bellrem

New member
לגלות או לא?

אם מישהו יודע בוודאות שקרוב משפחה שלו נבגד על ידי אשתו, האם עליו לדווח זאת או לשתוק בגלל החשש למה שיקרה לאחר שזה יוודע (גירושין, הרס משפחה , ילדים עם בעיות וכו'). ואם האדם החליט לא לדווח זאת ולשתוק , האם אין בכך בבחינת חטא או בעיה מוסרית? שהרי בסופו של דבר, זה כנראה יתגלה.

ע ו פ ר ה

New member
שאלה קשה שאלת

לא מזמן באחת הקומונות הסגורות של תפוז היתה שאילתא בנושא. הרוב המוחלט דגל בלא לגלות. אני כתבתי שם שאם מחליטים לספר צריך למצוא דרך מאוד יצירתית לעשות זאת ולקחת בחשבון שהכעס יופנה למספר שמגלה את הסוד ולא לבוגד, כי לא תמיד רוצים לדעת. הרבה פעמים אנשים יודעים שבני זוגם בוגד ומעדיפים לא לראות ולא לדעת. חטא או בעיה מוסרית? של מי? שלך שאתה רוצה לגלות ולא מגלה? קשה לי לשים את זה בקטגוריה של חטא. זה לא חטא. ולשמור על סוד ולא להרוס משפחה זה יכול להיות הרבה יותר מוסרי. אם תבין שבין נשמות יש "חוזים" ולאנשים יש מסלולי חיים ודברים שהם צריכים ללמוד, אולי זה יהיה קל לך יותר להישאר בחוץ ולתת להם להתמודד לבד. אז בהצלחה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

Darek engel

New member
בוקר טוב

זאת באמת דילמה לא פשוטה . אם זה נורא מפריע לך אתה יכול להעיר לצד שבוגד . בכל מיקרה אני מסכים עם עופרה ברגע שאתה תהיה מעורב בזה תהיה בטוח שיהיה הרבה כעסים שיופנו כלפיך . בוקר ויום נפלא לכולנו .

מה נכון לך?

התשובה היא רק אצלך... רוצה ספר לא רוצה אל תספר... חשוב מה היא ההחלטה הנעלה... זו הנובעת מאהבה.. ולא שום דבר אחר... לי אין תשובה... אין לי את הדילמה... בהצלחה אור ואהבה

roksan

New member
לכל דבר יש..

את העיתוי שלו אדם שבוגד לפעמים רוצה להיתפס ואדם שנבגד בתוך תוכו יודע זאת רק לא מוכן להתמודד עדיין על כן בזמן המתאים לצדדים העינין יתגלה וזה ממש לא קשור אליך אז כל שתשקיטי את מצפונך

למעלה