לגלוש בלי חולצה זה יהיה לי כל כך נוראי?
I ILANA360 New member 21/9/05 #2 מה פתאום מה נוראי בזה..יעני עם תיגלש הרבה וזה תתחרתם לך קצת הבטן וזהו מלא בנים גולשים בלי לייקרות וגמני לפעמים ולא קורה כלום
מה פתאום מה נוראי בזה..יעני עם תיגלש הרבה וזה תתחרתם לך קצת הבטן וזהו מלא בנים גולשים בלי לייקרות וגמני לפעמים ולא קורה כלום
I ILANA360 New member 21/9/05 #4 כן ואחכ מתקלפים...לאדעת מה איתך אבל אני לא יכולה ממש עם בגד ים..תמיד אחרי כול גל צריך לסדר אותו וכולם מסתכלים חחחחח שונאת
כן ואחכ מתקלפים...לאדעת מה איתך אבל אני לא יכולה ממש עם בגד ים..תמיד אחרי כול גל צריך לסדר אותו וכולם מסתכלים חחחחח שונאת
J jKiTTiE New member 21/9/05 #7 שמע אבל אם יש לך שערות בבטן וזה יש מצב שיכאב לך..לא יודעת למה נשמע לי די הגיוני....שאל תבנים חחח
B Black Soul Om New member 21/9/05 #8 תכלס אחי... תכלס אחי... הכל תלויי אם יש 'ך עור רגיש או לא... יש כאלה שזה מציק להם או שורף ויש כאלה שלא... תנסה ותראה... מקסימום אתה יכול למצוא לייקרה גם ביותר זול...
תכלס אחי... תכלס אחי... הכל תלויי אם יש 'ך עור רגיש או לא... יש כאלה שזה מציק להם או שורף ויש כאלה שלא... תנסה ותראה... מקסימום אתה יכול למצוא לייקרה גם ביותר זול...
B ballack New member 22/9/05 #10 ולים סתם ככה אתה לא הולך בלי חולצה? וחוץ מזה הקרם שיזוף שלי כל כך חזק שעם חולצה אני משתזף יותר מכשאני איתו.
ולים סתם ככה אתה לא הולך בלי חולצה? וחוץ מזה הקרם שיזוף שלי כל כך חזק שעם חולצה אני משתזף יותר מכשאני איתו.