לגיסתי

orita29

New member
לגיסתי

כבר שנה ושמונה חודשים שאני חיה את האובדן בכל רגע של היום. אבל היום כששמעתי שעליך לעבור הפסקת הריון בעוד כמה ימים, החזרת אותי אחורה לימים הנוראיים האלה של הגילוי ולאחריו הלידה השקטה. מאחלת לך שתמצאי כוחות נפש לעבור את התקופה הקרובה. מאחלת לך שהאובדן הזה ימצא אצלך בלב את המקום המגיע לו. מאחלת לך שזה יהיה ההריון האחרון שתאבדי. מאחלת לך שתצליחי להיעזר בי ובנסיוני המר. שלך אורית

meytall0

New member
אוי, אוריתוש, איך צמררת אותי

כתבת כ"כ כואב ומרגש, וחזרתי לאחור לפני כחודש וחצי- אובדנה של גיסתי.. אני לא יודעת מה יחסייך עם גיסתך, אצלי היחסים היו מרוחקים, וידעתי על האובדן יום למחרת- ופשוט כתבתי לה מכתב ארוך, ועשיתי משלוח של הרבה מתוקים לביתה שהגיע עם המכתב, והיא התרגשה, ואח"כ דיברנו כשעה בטלפון. אם יחסיכם קרובים, אולי תנסי לדבר איתה קודם- אם לא ישירות אז לבקש מאחיך?/בעלך? לשאול אותה אם היא רוצה את תמיכתך. ובכל מקרה להפנות אותה לפורום אובדן. שולחת המון חיבוקים- יודעת עד כמה זה קשה. מיטל

orita29

New member
תגדירי קרובות...

בגדול אפשר להגיד שלא. אבל גם לא ההפך, חס וחלילה. פשוט לא מדברים על כל דבר שמעבר לסמול טוק. כל המשפחה ככה, זאת אחות של בעלי. את בעלי קצת חינכתי אבל כלפי חוץ הוא גם בונקר... התקשרתי אליה אתמול והיא לא ענתה. אין טעם ליזום משהו מעבר לזה בשלב זה, אני מכירה את הנפשות הפועלות. הכי הזוי זה שבהתחלה אמרו לנו שבבדיקה שגרתית ראו שאין דופק. רק אחכ סיפרו לנו שיש בעיה חמורה ושהיא צריכה לעבור הפסקת הריון. "כי לא ידעו איך לספר לנו"... סתם הייתי צריכה לפרוק כי באמת החזיר אותי אחורה. היום ממש הייתי כבויה כל היום...

orita29

New member
בלעהעהעהעהאהעאהעאה

דיברתי איתה... וואי זה פשוט מחזיר הכל!! את כל התחושות והכאב.... היא ממש לא הולכת לעבור מה שאני עברתי היא בשבוע מאוד מוקדם יחסית, אבל תפסתי אותה בבית קפה עם בעלה וזה כלכך הזכיר לי אותנו יום לפני שהתאשפזתי... כמה ניסינו להתנהג כאילו משהו יעזור. קנינו מלא דברים והתפנקנו... כמו סוג של פיצוי עלוב... ה' בבקשה תקל עליה ושלפחות יעבור מהר ובקלות!!!!!!

meytall0

New member
אני שמחה שדיברתן, למרות שזה מעלה אצלך

את כל הרגשות מאז, אני בטוחה שהועלת לה. חיבוקים לשתיכן.
מיטל

למעלה