לגיל ההומו חייים גליקמן ורועי בן חיים הרבה יותר טובים ממך גם אתה גיל ספיר,בוא מכות!
M MNOR7 New member 4/6/03 #1 לגיל ההומו חייים גליקמן ורועי בן חיים הרבה יותר טובים ממך גם אתה גיל ספיר,בוא מכות!
G gil sapir New member 4/6/03 #3 לקוקסינל..... אם אתה רוצה להגיד לי משהו ... אני בי"א 2 מחכה לך..... 055238469 למקרה שלא תמצא אותי..... נראה אותך גבר אומר לי דברים מולי יא אפס
לקוקסינל..... אם אתה רוצה להגיד לי משהו ... אני בי"א 2 מחכה לך..... 055238469 למקרה שלא תמצא אותי..... נראה אותך גבר אומר לי דברים מולי יא אפס
M Michael Corleone New member 4/6/03 #5 שתוק כבר יא כושון זה לא הסגנון שלי... חוץ מזה אני לא מתחיל עם אנשים סתם
M MNOR7 New member 5/6/03 #9 מה קשור פונדק??? חחחחחח מה קשור פונדק???,אני יספר לו בדרך מסוימת מחר שרשמתם עליו ולא נראה לי הוא יאהב את זה.... גם אתה גיל ספיר,בוא מכות!
מה קשור פונדק??? חחחחחח מה קשור פונדק???,אני יספר לו בדרך מסוימת מחר שרשמתם עליו ולא נראה לי הוא יאהב את זה.... גם אתה גיל ספיר,בוא מכות!
G gil sapir New member 5/6/03 #10 לmnor אתה באמת הומו אה? מה יש לך נגדי ונגד לירן? ולמה אתה כל כך מפחד להגיד לי את מה שאתה חושב בפרצוף? "גם אתה גיל ספיר בוא מכות !" כן אני גיל ספיר ואני מחכה לך"
לmnor אתה באמת הומו אה? מה יש לך נגדי ונגד לירן? ולמה אתה כל כך מפחד להגיד לי את מה שאתה חושב בפרצוף? "גם אתה גיל ספיר בוא מכות !" כן אני גיל ספיר ואני מחכה לך"
G gil sapir New member 6/6/03 #12 דיי לא תעשה הכל !!! רק אל תגיד לפונדק שחשבנו שזה הוא!!!! יא הומו אני שם עליך זין