לגילי האליתית,,,

SHIRA59

New member
לגילי האליתית,,,../images/Emo24.gif

מאיפה את שואבת כל כך הרבה מידע? תשמעי כל הכבוד לך,, אפשר לחשוב שאת עורכת את הפורום ולא ורד בכל מקרה אחלה,,, יש לך איזה שהוא קשר עם עמיר? הוא מכיר אותך? טוב שיש אחת כמוך לכל מידע שהוא,,, נ.ב אז יש דיסק בקרוב?????????? "עכשיו כל רעם בשבילי סימן"

avishayk

New member
ורד וגילי חברות טובות

משם נשאב כל המידע. ורד הכירה את גילי לעמיר בפעם הראשונה. מידע על הדיסק החדש מופיע בערך בכל דף פה בפורום וקיבל תגובה ממנהלת הפורום המגניבה (בפעם הראשונה) וגם מגילי עצמה. חוצמיזה שגילי גם מלכה.

avishayk

New member
כבש... הבנתי

גברת חזירונת... חכי עוד כמה ימים נראה מי החיה מאיתנו.

ו ר ד ב

New member
אל תתקרב אליי בהופעה וגם ואחרי!

כי אם תתקרב - אני יעיף עלייך את הנעל שלי (שיוצאת בקלות) ראה הוזהרת! שרק

avishayk

New member
גילי פיניתי לך מקום בבגאז'

לדרך חזרה. שיהיה לך נוח גם שמתי שם איזה שמיכה וגם תוכלי לשמוע את המוסיקה באוטו כי הרמקולים ממוקמים שם טוב.

אבישיושששששששש../images/Emo140.gif

אני אדבר איתך על זה ב"מופעה" או אולי לפני? קח מורד את הטלפון שלי ודבר איתי אולי אני אתארגן אחרת.....ותודה, אתה נשמה טובה

שירה........../images/Emo140.gif

ראשית, תודה על הפידבקים, אבל כמו שנאמר ע"י אבישייייייייייייייי (שהוא מלך לכשעצמו
), ורד היקרה שלי, מעבירה לי המווווווווווווווווווווווווווווווווווון מידע ואני מנדבת את חלקו, לשמחתי הרבה ולשמחת עוד הרבה מחברי/ות הפורום, ורד יש רק אחת והיא ללא ספק קטן שבקטנים מנהלת הפורום הזה ויפהפיית הפורום הזה.............כפרה עלייך יפה שלי כמה שאת נראית יותר טוב מיום ליום, אוהבת אותך ומחכה לראות אותך הירושלים הקדושה ואח"כ באילת הפרועה
אבל סחתיין לך שירה על המחמאות, אני יכולה לומר לך שאפילו ורד לקחה את זה כאחלה מחמאה, תודה ושיהיה לך המשך יום נעים/לילה נעים/שהוע נעים וחיים נפלאים ומלאי בשורות טובות.................ואם את מגיעה לירושלים אז נתראה שם

ו ר ד ב

New member
אוווווווווו כפרה עלייך../images/Emo9.gif

אבל כמו שנהוג לומר (אצלי בכל אופן) די, תמשיכי!!!

למעלה