לגיטימי או לא כ"כ?

לגיטימי או לא כ"כ?

טוב אז נתחיל בזה שהייתי כותבת פה פעם די הרבה ואחרי זה עשיתי הפסקה. בסופו של דבר פתחתי משתמש חדש. אני והחייל עוד מעט שנתיים ומתוחם שנה ושלוש הוא בצבא. היחסים שלנו נפלאים כשהוא חוזר הביתה. אני מרגישה הכי טוב בעולם, מאוהבת עד אין סוף. הבעיה מתחילה כשהוא עוזב. בזמן האחרון עולות לי מחשבות על פרידה. אני מרגישה בודדה כשהוא לא פה, כאילו אני חיה מסופ"ש לסופ"ש. כשהוא חוזר לצבא אני הופכת לעצבנית מתוך ענייני "כבוד". למשל, שכשהוא בצבא הוא מדבר איתי שונה לגמרי מאשר כשהוא בבית, צורת הדיבור משתנה. והכי גרוע, כשאני משחקת את עצמי אדישה, לא מתקשרת וכ"ו הוא מקסים וכשאני חוזרת להיות עצמי, להתקשר מדי פעם ולהגיד לו שאני אוהבת אותו הוא הופך שוב לקריר. אני לא יודעת מה לעשות עם זה, לדבר איתו על זה - מיותר. כי נעשו כבר מיליוני שיחות. וחוץ מזה אני חוששת שהבעיה אצלי, אם בכלל. מה דעתכן? :( שבוע טוב לכולם.

GrowingMadness

New member
וואי, בדיוק היום דיברתי על זה עם חברות!

על כל הקטע הזה שכשאנחנו לא מתקשרות וכשהוא מתקשר אנחנו אדישות ואז הם חמודים, וכשאנחנו מתקשרות סתם להגיד היי ואני אוהבת אותך, הם קרים כאלה, והגענו למסקנה שגברים אוהבים ביצ'יות!! זה נשמע דפוק אבל ככה זה, וגם ניסיתי את זה על חבר שלי היום.
הוא התקשר אליי היום רק בצהריים אחרי שלא דיברנו כמעט יומיים, והראיתי לו שממש לא אכפת לי ואני הייתי עסוקה ועם חברות ובכלל לא שמתי לב שהוא לא התקשר והוא רק התחנף כל השיחה.
~לדעתי הסיבה שהדיבור משתנה כשהם בצבא זה בגלל שהם ליד חברים. כןכן זה חרא של תירוץ, אבל תחשבי מה זה בשבילם להתחיל להיות לאבי דאבי עם חברה שלך כשאתה בחברת בבונים מגודלים כל הזמן. בכלאופנ מה שבטוח הוא שהבעיה היא דפנטלי לא אצלך!! אבל גם אצלו אין בעיה, זה משהו שבנים עושים בלי לשים לב. ;; זה ידוע שבנים זה עם מפגר. בקשר לבעיה הראשונה שציינת- welcome to the club.. כשימצאו איזה פיתרון לבעית ה"חיה מסופש לסופש"- תודיעו לי. ראאר.

כן..

הבעיה היא שאני למשל יכולה להעמיד פנים שאני ביצ'ית שבוע-שבועיים..זה לא יכול להפוך לתמידי. אני מרגישה שאני לא אני בידיוק בגלל זה, כאילו אני הפכפכה, מאבדת את עצמי. ועזבי שאני חיה מסופש לסופש. לפעמים אני פשוט לא יודעת אם זה שווה את זה או לא, אם הוא מעריך את זה, אם אני לא אצטער על זה. וכל הזמן מה שעובר לי בראש זה :" אהבה זה לא הכל..יש עוד דברים מעבר לזה". כן ברור, אני אוהבת אותו והוא אותי. מאוד. אבל לפעמים אני סובלת כל כך.

GrowingMadness

New member
אם את כלכך סובלת..

אז אולי באמת זה לא שווה את זה. לא שווה שתסבלי בשביל אף בנאדם בעולם.

xenadream

New member
גמאני פתחתי שרשור על האישיו הזה לא מזמן.

אם הוא והקשר חשובים לך - דברי איתו, שתפי אותו. זה שניכם בקשר הזה, לא רק את עם עצמך, את לא צריכה להיות בבאסה לבד. תסבירי לו את המצב ותראי אם אכפת לו בכלל שאת מרגישה ככה. נכון שזאת הרגשה שהוא לא יכול לשנות בתכלס אבל שיחה איתו אולי תגרום לך להגיע לתובנות שישנו את ההרגשה... בכל מקרה לדעתי כדאי לדבר, כי ככל שתחשבי ותחפרי בזה לבד את רק תהי יותר עצובה..

xenadream

New member
ואם את מגיעה למסקנה שזו רק את

אז אני מסכימה עם GrowingMadness חח שומדבר לא שווה שתרגישי רע בגללו.. ואם רע זה מה שהקשר הזה עושה לך אז הנה התשובה שלך.. בכל החלטה שתהיה- תחשבי על עצמך בסופו של דבר.

חחחחחחח מעניין למה הם עושים את זה

נראה לי שהם לוקחים את הקשר כמובן מאליוו , גם החייל שלי בדר"כ אפילו בבסיס אין לו זמן , וגם כשהוא מדבר איתי הוא שבוז והוא אומר לי " אין לי כבר מילים להגיד מרוב שרע לי " אבבללל אתמול ביקשנו אישור מיוחד בגלל שירדתי לאילת והבסיס שלו ממש קרוב אז הלכתי , והבאתיי לו מלאא ממתקים ושתיהה וזהה.. אבל היה קשה לי עם הדיסטנס ממנו , הוא היה 7 מטר ממני , בקושי חיבק נישק כלום .... גם כן , שיבוא כבר הביתה :(

ואי..

גם לי עוברת אותה המחשבה. כאילו הוא לוקח את הכל כמובן מאליו וברגע שיש איזה סכנה לאבד אותי, כשאני מתרחקת ממנו, ישר הוא משתנה.. בכל מקרה צריך לזכור שזה זמני :) זה יגמר מתישהו! שבת שלום :)

למעלה