"לגיון זרים"

ינוקא1

New member
"לגיון זרים"

היום בבוקר כשקראתי עיתונים על עניין האזרחים הזרים , היה קשה לי לא לחשוב על פתרון מהסוג הזה.

כמובן שאינני מעוניין שיכנסו עוד , אבל לגבי אלו שכבר נכנסו וכנראה שיש בעיה להוציא אותם (סכנת מוות במדינה שלהם וכדומה) , אני חושב שהקמת "לגיון זרים" זוהי דרך טובה לקלוט אותם בחברה הישראלית.

רוב האזרחים הזרים הם אריתראים דורשי עבודה , חלק גדול מהם אפילו ברחו כדי לא להתגייס לצבא האריתראי (שנמצאת בסכסוך מתמיד עם שנותיה סודן ואתיופיה).

אני חושב שכדאי להציג ברירה לפני כל אריתראי \ סודני בגיל המתאים : גירוש או גיוס.

ההוצאות על אחזקתם כאן כפליטים וההוצאות על פשיעה וכו' וכו' הרבה יותר קטנות מאשר החזקתם כחיילים במערכת מסודרת , ואני חושב שאך ורק לצה"ל יש את היכולת לשלב אותם בחברה הישראלית ו"להכניס אותם לתלם".
צה"ל יכול לספק להם אכילה שתיה קורת גג ועבודה , הם ישרתו בכך את החברה הישראלית , אולי גם ילמדו מקצוע.

כמובן שאם הם יֵענו להצעה הם יזכו לאזרחות ישראלית לאחר מספר שנים.

מה דעתכם ?

העוג

New member
אין ספק-רעיון שמתאים לך

העוג

New member
צא ולמד

הכוזרים השתמשו בפצ'נגים בתור שכירי חרב, הפצ'נגים מצדם לחצו על הכוזרים והביאו לבריחה של 3 משבטי הכוזרים ו7 שבטים של בני בריתם המדיארים למה שהיום הוא הונגריה, והשתלטו על השטחים המקוריים שלהם.
המדיארים מצדם, שרתו כשכירי חרב את מלכי מוראבה הגדולה - במאה ה9 הם החריבו את מוראבה והקימו על רוב שטחה את מה שהיום אנו קוראים לו הונגריה.
הויזיגוטים שרתו את הרומאים כשכירים כנגד עמים ברבריים אחרים - במאה ה5 אלאריק מלך הויזיגוטים, מאס ביחס הרומאי וכבש ובזז את רומא.
הערבים השתמשו בצאצאי עבדים תורכים - סלג'וקים וממלוקים כחיילים שכירים - והם השתלטו על ממלכותיהם להמשיך?
,
לך ו
לרעיונות ההזויים שלך.
לעיסוק ב""""""ריפוי""""" בלי הכשרה,
ל"""אימון באומנות לחימה הזויה"""" כשאתה לא שולט בשום בסיס לא"ל, ו
לרעיונות המדיניים ההזויים שלך.
שב ולמד לפני שאתה קופץ בראש, ו.. יהיה אחלה

ינוקא1

New member
רק אל תוציא שם רע

אני עוסק בריפוי עם ההכשרה הטובה ביותר בתחומי.
אני האדם הזהיר ביותר שאני מכיר.
הוצאתי מספיק אנשים מניתוחים - כמו ניתוחי הרניות , ניתוחים אורטופדיים ואפילו ניתוחי שיניים - הכל בעזרת דיקור מגע והילינג בלבד.
את אומנות הלחימה "שלי" אינך מכיר והיא תעמוד למבחן (ואם יהיה צורך גם למבחנים רבים).

לגבי דבריך הראשונים - צודק.
לכן אני מדבר על פליטים שאנו מחויבים לקלוט כאן.
הפליטים שאינך יכול לגרש יסתובבו כאן בכל מקרה , ועדיף שיהיו בתוך מסגרת כמו שאני אומר.

כמו כן בלגיון הצרפתי המפקדים תמיד צרפתים , ותמיד יש שם אחוז מסוים של צרפתים בתוכו.

יום טוב.

העוג

New member
הרעיון לשלב ולהטמיע בחברה קבוצת אנשים

על ידי בידודה ב'לגיון זרים' שקול בהחלט ליומרה לטפל בהרניה בעזרת ביואנרגיה ודיקור.
ביבי יכול להיות ראש ממשלה רע או טוב, אבל דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו - משל הברווז הידוע- ואני אגיד לך כך:
אם זה מציע לשים את הפליטים בלגיון זרים וטוען שטיפל בבקע בעזרת דיקור, אין מה לבדוק את אומנות הלחימה.
אתה מסוכן לציבור

WaveGal

New member
שתהיה לי בריא

כמה סבלנות שיש לך, וגם אופטימיות
הבעיה היא שאתה מתייחס ליעילות ההצעה וכישלונותיהן ההסטוריים של הצעות דומות ולא לגזענות המובהקת שבבסיסה (ובסיסן)
אחלה שיהיה

ינוקא1

New member
תציע פתרון "לא גזעני"

טוב יותר , ואני איתך.

גירוש לארצות המוצא ?
או אולי הפתרון הלא גזעני שלך הוא "מדינת כל אזרחיה" כולל אריתראים וסודנים ?

דווקא מה שהצעתי זה הפתרון הכי לא גזעני שיש. הוא נותן לטובים שבהם פתח לשילוב בחברה הישראלית.
"לא גזעניים" כמוך וכמו ההוא מלמטה היו צריכים "לקפוץ" על רעיון כזה.

ינוקא1

New member
זו בדיוק הסיבה

שהצעתי משהו אחר.

אני מסכים איתך בעניין הזה לחלוטין (אם אכן קיימת סכנה בארצות המוצא).

המממ... עד שיימחקו מחוסר קשר לפורום...

"מעניין איך אנשים עם מספיק נחישות, אומץ, תושיה ומזל ויכולת פיזית להגיע מסודן לישראל, יסתדרו, נניח, בגיבוש לסיירת כלשהי...

לעניין עצמו, כדאי לקרוא:
מדינת משטרה
מרב מיכאלי
www.haaretz.co.il/opinions/1.1712497

ינוקא1

New member
עם הדיונים שהיו כאן בשבועיים האחרונים

אני חושב שזה קשור לפורום.

וגם מירב מיכאלי כנראה צודקת.

Temporary2

New member
טור מעולה. הוזכרה כאן לפני כמה ימים תוכנית

"עיר ללא אלימות" בהקשר מפרגן והתלבטתי אם לומר משהו ברוח קצת אחרת, ביקורתית יותר, ובסוף ויתרתי...
אבל הטור הזה קולע בדיוק לביקורת: תוכנית למניעת אלימות שעיקרה גבולות נוקשים, סנקציות חריפות, ושדרוג אמצעי אכיפה - רק מנסה לשים פקק לבקבוק שבתוכו התסיסה.

ש מים

New member
אולי כדאי קודם להתחיל עם אזרחי מדינת ישראל?

לא נראה לך?

למעלה