לגיא!

dron a

New member
לגיא!

אני לא מבין מדוע? מדוע הבחור עושה צחוק מהפורום. הובהר לו על ידך שהוא יכול להשתמש במסרים האישיים. הובהר לו שבדרך בה הוא מתנהל ימחקו כתבותיו-ואכן. הוא בעצמו אומר שהוא יודע שמה שהוא כותב יגרום למחוק את הודעותיו אז, אנה ממך יש לחסום אותו ולאלתר.

dron a

אני ממש ממש לא מבין מה אתה רוצה מהבחור מה בדיוק הוא אמר שכל כך התסיס אותך חוץ מזה הוא משתמש באותה השיטה של מר קטש הדלפות ולהזכירך הדלפות יש משני הצדדים....... הוא שאל שאלה שמר קטש יתן תשובה יכול להיות שקיבל במעטפה מכתב תודה..כתב המלצה...ועוד ועוד אני פשוט לא מבין מה אתה קופץ בראש

genesis

New member
שמש ירח וכוכבים

בבקשה להפסיק להיתמם . כוונתו של מר דני ידועה וכל תינוק יכול להבין את כוונתו , וכאמור מנהל הפורום מצא לנכון להזהירו לא בגלל שהוא חושב שהיה במעטפה מכתב המלצה ,פניה כזו לחבר מועצה נכבד כמר קטש ממש גובלת בפלילים . אני מצטרף לבקשתו של ידידי dron a ומבקש לחסום לאלתר את מר דני מלכתוב הודעות כאן בפורום וזאת לאחר שהוא הוכיח שהוא לא מוכן לשמוע בקולו של מנהל הפורום שיהי איתו יותר מפייר שלא חסם אותו מיידית , אלה נתן לו עוד צא'נס . כמו כן אני מבקש מחבר המועצה מר קטש , לא להגיב להאשמות חסרות שחר וניבזות כאלה , אלה לגשת למשטרת ישראל ולהגיש תלונה נגד אותו דני (ושהמשטרה תחסוף בצו בית משפט מיהו אותו דני ) על פגיעה בשמו הטוב של חבר מועצה , והוצאת לשון הרע כנגדו . אני תקווה שבקשותי ימולאו ושלו נזכה לראות כאן בפורום הודעות כגון אלה הכותב מר דני . איציק

dron a

New member
שלום לשמש ירח וכל הבלאגן!

חזרתה-אם היתה גולש באתרים אחרים היתה מבין. יש מנהל,הוא קיבל החלטה,וצריך לכבד אותה. מי שלא יכול אז ישנם דרכים לנהוג בו,והם בידי המנהל. ולא כל דצריך יבוא ויכתוב מה שהו רוצה. ותחשוב על זה.

למעלה