לגחלילית הזוהרת

לגחלילית הזוהרת

גחלילית בונבוניירה זוהרת יקרה. זה הזמן לשים על השולחן את הכלפים ולידע אותך באופן ברור וישיר, כי רני חושב שאת מנהלת את הפורום הזה בצורה המיטיבה מאוד עם החברים. את מקפידה להתייחס לכל אחד ואחד, כל סיפור כל שיר כל הערה, את מתייחסת. את סוחפת אותי עם האופטימיות המוגזמת שלך. אני חושב שזאת אופטימיות לא מספיק כנה אבל, זה סתם וויכוח משני ביננו, העיקר שאת אכן סוחפת אותי וסוחפת את האחרים. המשרה אווירה מאוד נעימה מסביב. שריר הכתיבה שלי הולך ומתנפח בין היתר בזכות ההשקעה שלך כאן. הכתיבה זה עניין שבונה את הנפש ולכן את מאוד חשובה לי ואני מאוד אסיר תודה. כל כמה שעות את עושה סיבוב ומתייחסת ומדרבנת. אני מקווה שהצלחתי לטפוס אותך לפני שאת הלכת לשון כך שיהיה חיוך ענק וחלומות פז. אם לא אני מקווה שמחר בבוקר יהיה לך יום חייכני מאוד מוצלח בזכות האופטימיות הכנה ואמיתית שלי כלפייך. המון אהבה ממני אלייך כי מגיע לך. שולח לך 8 שכיות של גחלילים חסונים למטרות תותי פרוטי. לילה טוב יהלום נוצץ.

אמממממממממממ

אמממממממממ ושוב אממממממממ מיישרת זנב לוקחת שוונג גדול עולה לחצי סיבוב באוויר עושה פה דה ברבור ורלווה ענקי גולשת באיטיות מרהיבה מהמנורה שבמטבח ועד השיש. נוחתת באלגנטיות (חלקית) מבלי לפגוע בזנב
תוך שקשוק הכנפיים וחיוך ענקי!!! לוקחת בעדינות (חלקית אמממממ יאמי) את שקיות החמדה של הגחלילים הזוהרים
פותחת בעדינות ועפה לי לערסלי נה נייי נהה נהה נה! ובקשר לאופטמיות - אממממ זו תכונה שאני מאמינה שהיא מקלה לא פעם על החלקים האפורים כהים הפזורים פה ושם (אבל זה לפעם אחרת) רב תודות לך סייח יקר. שולחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

באמת נעים../images/Emo57.gif

אינני מהכותבים הרבה אך באמת נעים כל יום להכנס למקום קצת שונה, אופטימי, עם התייחסות שונה לחיים ובכלל.נדיר לראות פורום שאין בו פגיעות, ירידות, כיסוחים............... בהחלט יש כאלו שאולי לא כותבים אך נהנים לקרוא את שכתבתם. לכל הכותבים: המשיכו כך!!! -
ולמנהלת הפורום : ישר כח!!!

לעיני דובדבנים

חיפשתי אותך המון איפה נעלמת גם את תראי מה הבאתי במיוחד בשבילך

לשבלולנית היקרה

אני כאן כל הזמן. פשוט מפאת קוצר הזמן הצצתי בלבד. והדובדבנים ????? יאמממי יאמממי רב תודות

kessem

New member
אייזיק,יופי של כנות.גחלולה..כרטיסים

למופע הבלט שלך יתקבלו בברכה.

אופה3

New member
ואני מצטרפת בואו כולם ונגיד לגחלילי

שלנו כמה כייף להיות כאן, כמה הכל כל כך נחמד ומושלם מין בית חם נכון שכייף לנו להיות כאן??????????????

שלומלום לכווווולם

וברוכה הבאה פורפורית יקרה. מייד גישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. ולמופע הריקודים של גחלילית אתם מוזמנים בלילה שבין שישי ושבת. אין אחריות לכלום!!!
נה נייי נננההה נה! רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
../images/Emo24.gif בין פה לשם..............

בין עבודה לחתונה והכנות לשבת המלכה, וגם קצת(שם)-עומדת בפינה
מה איתEך?

למעלה