לגזור ישר

לגזור ישר

יש לכם טיפים - איך לגזור ישר? (אני מסמנת פס עם סרגל - וגוזרת בזיגזג :'( )

תניחי את יד שמאל על הבד וביד ימין גזרי

תלוי גם בטיב המספריים ובמיומנויות לאט לאט ...את רומא לא בנו ביום אחד ואת ודאי לא נולדת עם מספרים ביד

קרש חיתוך וסכין עגולה מסתובבת

שווה כל פרוטה היה כאן דיון השבוע על כך שהיד האנושית לא נולדה למספרים לפני שנתים היה צריך להזמין מחול, עכשיו יש קרשים לא יקרים בהרבה חנויות יצירה, וגם סכינים רוטריות (מסתובבות) של כל מיני פירמות העוזרת שלי לא מוכנה לשמוע ממספרים, יש לה זוג קטן רק לפיקים, כל השאר בסכין ואם צריךלחתוך נייר אז בסכין יפנית

ראיתי שמוכרים גם מספריים חשמליות

מכירה את זה? נח בכלל לעבוד עם דבר כזה על בד?

lirola

New member
לא נוח. גם אני משתמשת בקרש חיתוך

וסכין עגולה. כשאני צריכה לעשות קווים ישרים אני לוקחת סרגל מתכת ומצמידה לו את הסכין ויוצא מושלם. חבל שהסכינים החליפיות יקרות בארץ , מחירן 25-30 שקלים ובחו"ל אפשר להשיג ב7 שקלים ליחידה!!!

לא סרגל מתכת הוא גומר את הלהב

עדיף להשקיע בסרגל קווילט עם קשה גבוהה וישר כך הסכין נשחק פחות הסרגלים אמנם לא זולים אבל שווים לגמרי \ מעצבן מחיר הלהבים לגמרי, אני משחיזה ככל שאפשר

lirola

New member
אבל הם מאוד כבדים ומסורבלים

ולא ארוכים מספיק. זה מאוד מאט את העבודה. אני פשוט אצטרך איזה יום להזמין מארצות הברית כמות . אפשר יחד אם את רוצה. מצאתי ב-7 שקלים ליחידה. חלום!

לי יש שניים ממש טובים

אחד מרובע 45 כל צלע בערך והשלי מאורך בערך 60 קניתי בארצות הברית מה שחסר לי עכשיו זה עוד שני לוחות או שיום אחד אני אזמין שוחן שלם מצופה בחומר מתאים וזהו

lirola

New member
קניתי שלושה קרשי חיתוך מאופיס דיפו במלחה

אני חושבת שעלה לי 115 ליחידה. לא נורא.

שש שבע

New member
היכנסי לנגריה,

וקני לך כמה פסי עץ,,,לפעמים אפשר למצוא בזבל....

lirola

New member
את מדברת על קרשי החיתוך? כי המילה קרש

אולי לא מתאימה, זה משטח חיתוך, עשוי מחומר שמתאים לחיתוך עם סכין יפנית. אולי סוג של פי וי סי.

למעלה