לג'ו ולשאר התוהים...

רונית 777

New member
לג'ו ולשאר התוהים...

לא פעם (אולי אפילו פעמיים...
) תהית האם ישנה באמת אישה המתהלכת בעולם בשם המוזר מדג'יבוז' (ויסלחו לי הג'ימלים והדלתים שאולי החסרתי). ב"24" של ידיעות אחרונות מהיום - כתבה על האישה, התחנה (102 כמובן), לוח השידורים החדש ו... הסבר לגבי השם הייחודי. פלוס תמונה! שהרי יש האומרים "תמונה שווה אלף מילים" ולעומתם יש המחרים מחזיקים "אוי לעיניים שכך רואות"... (אלה מן הסתם הולכים לשדר ברדיו.......) קריאה מהנה ובהצלחה לרדיו תל אביב עם הלוח החדש (כשלעצמי הקשבתי קצת לתוכנית הבנות - אור ישראלי ולא-זוכרת-איך-קוראים-לה, ובאנדרסטייטמנט פראי אומר שלא התלהבתי). לילה טוב!

גם לי יצא לקרוא את הכתבה...

לצערי, אין באפשרותי להעלות את הכתבה לפה. (זכויות יוצרים כמובן...) אבל לפחות למדנו שהיא עלתה ארצה מאוקראינה בתקופת ינקותה; וששם המשפחה "מדג'יבוז'" משמעו: העיר בא נולד הבעל-שם-טוב. ושהיא ואחותה הן השתיים היחידות בעולם עם שם המשפחה הזה. גם למדנו מהכתבה שהיא הייתה רואת חשבון המקורבת לשי גולדשטיין (או שמא זה דרור?) - וכשרדיו תל-אביב חיפשו סמנכ"לית כספים - הם הגיעו אליה דרכו. מילה טובה בולטת מגיעה לאוה על המוזיקה העברית שהתווספה לתחנה. כשהיא נכנסה לתפקיד, היו רק שלושה שירים עבריים בפלייליסט של 102FM. היום יש בו 13-15 שירים. או שמא זה תודות לשאילתות שלנו... כאן בפורום...?
אני לא ממהר לתת קרדיט. אבל לה מגיע בהחלט.

Joe the wolf

New member
קצת חנופה טהורה

אז ראשית אהלן ווסהלן לאווה מדג'יבוז' טוב לדעת שאת באמת קיימת, והעולם מן הסתם טוב יותר הודות לכך... שנית, כפריק של רדיו: נשים שעובדות ברדיו הן תמיד הכי יפות בעולם... נשים שלא עובדות ברדיו - אז יום אחד מן הסתם יתקבלו לעבודה ברדיו? אה? עוד אף אחד לא קיבל סטירת לחי על חנופה טובה. תודה רונ על העדכון (ההערה השנייה כמובן מתייחסת גם אליך..) ג'ו

למעלה