לגור לבד?!

לגור לבד?!

היי.. בקרוב מסתיימת השנה הראשונה בחיי שגרתי מחוץ לבית (אם לא מחשיבים את הצבא
)... אפשר לסכם אותה בעיקר כ-"למדתי המון..."
אז התעוררתי מהפנטזיות של דירת סטודנטים שוקקת חיים ואקשן... אולי בגלל שבסופו של דבר אני הייתי הסטודנטית היחידה, אולי בגלל שאין סלון בדירה, ואולי בגלל שהשותפות לא בדיוק הקלו על הנחיתה הקשה מהבית של ההורים. אבל בסופו של דבר נראה לי שזאת היתה החלטה מצוינת לעזוב את הבית, למרות שכנראה את השנה הבאה אני אעשה בדירה אחרת... אז ככה, כל ההקדמה הארוכה הזאת בשביל לשאול אתכם מה דעתכם על לגור לבד...? אני חושבת על זה בעיקר בגלל שבזמן האחרון היחסים שלי עם השותפות הרבה פעמים מסתכמים ב"היי", "ביי" ובמקלחת תפוסה. יכול להיות שהן לא מציאה גדולה, אבל אני גם בנאדם שאוהב את השקט שלו... אז מה דעתכם? מה ההבדל בהוצאות? עד כמה זה באמת מדכא לחזור לדירה ריקה יום אחרי יום? ומה הסיכוי למצוא דירה נורמלית במחיר שפוי?

תראי, תשמעי

בזמן האחרון אני חושבת המון על לעבור לבד, במיוחד לאור התקלים שהיו לי עם השותפה שלי (את יכולה לקרוא אפילו פה בפורום) אין לי בעיה לחזור לבית ריק, כי לפעמים שאנחנו בבית אני בחדר שלי, סוגרת את הדלת אז מה אני צריכה אותה? הבעיה היחידה זה כסף, כיום אני משלמת 250 דולר רק על הדירה, אם אני אגור לבד אני אשלם לפחות את ה 350 וגם אז לא מבטיחים לי משהו נחמד אולי איזה חדר קטן מקסימום חדר וחצי ולא ממש מתאים לי אז תחשבי שוב אם בא לך או אם את יכולה

אחרי כמעט שנתיים עם שותף...

שבסה"כ היו בסדר גמור פרט לכמה מריבות... בחישוב שעשיתי עם עצמי הגעתי למסקנה שלהמשיך עם השותף הנוכחי אני לא יכולה ולהתחיל עם עוד שותף זה שוב להכנס למקום שאת לא באמת יודעת לאן הוא יביא אותך זה לבנות מע' יחסים חדשה עם אדם זר ולא מתאים לי. אני באמת חושבת שלחיות עם שותפים זאת תקופת ביניים ( זה עיניין של גיל מבחנה מסויימת) וכשאת באמת לא מסוגלת לחיות יותר עם שותפים כבר לא כל כך משנה "מחיר החופש". וכמו שאמרתי בעבר המחיר גבוהה, בהנחה שדירת חדר ממצועת עולה 350$ לפחות...

In Limbo

New member
המממ

את צריכה לקחת בחשבון כמה שיקולים חשובים: כסף, כסף וכסף. אם מבחינתך לחזור לדירה ריקה יום אחרי יום זה מדכא זה כבר עניין של אישיות, מבחינתי זה דבר טוב. מבחינת הבדל בהוצאות - ברור שההבדל הוא משמעותי ודיי קריטי - האם את יכולה להרשות לעצמך לגור לבד? קחי בחשבון שהכל עליך - כבלים / אינטרנט / מים / חשמל / טלפון / ארנונה וכו' וכו' - שוב, אם את יכולה להרשות לעצמך אז בכיף... והסיכוי למצוא דירה נורמלית במחיר שפוי תלוי במה זה מחיר 'שפוי' עבורך ואיפה את רוצה לגור וגם מה את מחפשת מהדירה - כמה חדרים? עם/בלי מזגן? מחיר 'שפוי' כרגע, לצערי, לדירת חדר בתל אביב מרכז היא באיזור ה300-400$ ומעלה, באיזור דרום 250$ ומעלה. אני מקבלת מהומלס כל יום לפחות 10 הצעות חדשות שמגיעות לאתר לדירות בת"א ור"ג-גבעתים ואלה המחירים פחות או יותר..

In Limbo

New member
המממ

את צריכה לקחת בחשבון כמה שיקולים חשובים: כסף, כסף וכסף. אם מבחינתך לחזור לדירה ריקה יום אחרי יום זה מדכא זה כבר עניין של אישיות, מבחינתי זה דבר טוב. מבחינת הבדל בהוצאות - ברור שההבדל הוא משמעותי ודיי קריטי - האם את יכולה להרשות לעצמך לגור לבד? קחי בחשבון שהכל עליך - כבלים / אינטרנט / מים / חשמל / טלפון / ארנונה וכו' וכו' - שוב, אם את יכולה להרשות לעצמך אז בכיף... והסיכוי למצוא דירה נורמלית במחיר שפוי תלוי במה זה מחיר 'שפוי' עבורך ואיפה את רוצה לגור וגם מה את מחפשת מהדירה - כמה חדרים? עם/בלי מזגן? מחיר 'שפוי' כרגע, לצערי, לדירת חדר בתל אביב מרכז היא באיזור ה300-400$ ומעלה, באיזור דרום 250$ ומעלה. אני מקבלת מהומלס כל יום לפחות 10 הצעות חדשות שמגיעות לאתר לדירות בת"א ור"ג-גבעתים ואלה המחירים פחות או יותר..

NightElf

New member
אם אפשר לבד, ואת לא חוששת

ממגורים לבד, מכל הבחינות, אז אין על לבד. אין מה לעשות, עם כמה שיש מקרים שמסתדרים עם שותפים, אין כמו האידיאל של לחזור לדירה ולמצוא אותה בדיוק כמו שהשארת אותה, לדעת שהאוכל שפינטזת עליו כל היום בעבודה יחכה לך במקרר והוא לא נאכל, ולדעת שאת לא צריכה לריב עם אפ'חד על כלים שטופים\לא שטופים. לבד זה שולת!!!
אך לא ריאלי בת"א לכולם...

בימבל 1

New member
כלב/חתול

או גם וגם, בהחלט ממלאים את החלל. והם גם השותפים הכי טובים שיש!!!

למעלה