לגור בשומרון?

• פותח הנושא miok
  • פורסם בתאריך

miok

New member
לגור בשומרון?

אני בודק אופציות לעבור לשומרון. כאשר בתוכנית לבנות בית קרקע. יש דברים מיוחדים שאני צריך לדעת? המלצות לגבי מקומות? המלצות שונות? בירוקרטיה? אשמח לקבל תשובות.

L7

New member
אפשר כך להתקשר לבית , וגם להתנתק

במסגרת תכנית ההתנתקות.

miok

New member
../images/Emo24.gif תגובה לL7 ויוסי המנצח ../images/Emo82.gif

תודה לL7 בן ה77 ו ליוסי "שמאל מנצח", בן ה4 על העצות הפיננסיות. מצטער, אבל התכוונתי לשמוע משהו יותר פרקטי. אמנם אני חדש בפורום הזה, אבל חשבתי שזה פורום שיפוצים/בניה ולא פורום פוליטי. אולם, אם כבר גלשנו קצת לפוליטיקה, ארמוז שאני נהנה לשמוע נימוקים לוגיים עם ניחוח של תבונה, גם כאשר הם נוגדים לנחות שיש לי. תגובות של חצאי משפטים ושימוש בניב-דל, לא מרשימות אותי (רצוי במבטא אנגלי), מעידות על כשל מחשבתי וחוסר יכולת לומר דברים של טעם. ולכן, כדי להימנע מחשיפה של פרטים מביכים אודות יכולת המחשבה והביטוי שלכם, רצוי שתימנעו, בשלב זה כמובן, מתשובות לא ענייניות ובכלל, אחרת זה פשוט מביך. אללאלקע

מאד פרקטי כשיש חדירה של מחבלים

קירות בעובי מטר יעילים גפ כנגד קסאמים ומכונית משוריינת טובה מאד כנגד ירי בכבישים . הייתי ממליץ גם על שריון אישי נוסח אבירי ימי הביניים

miok

New member
../images/Emo101.gifתגובה:

עד כמה שאני זוכר אין קסאמים בשומרון. יש קסאמים באזור עזה (האזור שמפנים) ובשדרות .. (עדיין לא מפנים). מכונית משוריינת זה אכן דבר יעיל שיורים עליך (בתור אחד שהיה בצבא אני יודע). מצד שני, אני לא מתכוון ללכת כל-כך מזרחה, אלה מתכוון להתרכז באזור של עד כ30 דקות מגוש דן. אני מבטיח להיזהר כשאני עולה על אוטובוסים בת"א ואפילו מבטיח לשקול לשים שריון נוסח אבירי ימי הביניים. מצד שני, מגן קרמי נראה לי עדיף שלא לדבר על מגן קוולאר.

miok

New member
תגובה:

כמו שכבר כתבתי, אני נהנה לשמוע נימוקים לוגיים עם ניחוח של תבונה, גם כאשר הם נוגדים להנחות שיש לי, אתה מצידך מתעקש לדקלם סיסמאות מטופשות. אני מציע, שאם אין לך מה לומר, תעשה עמך חסד ותשמור על זכות התיקה.

סליחה על הפיצול הנה עוד פיצויימניק

אחלה תהנה כמוני השקעתי 50000$ בבנית וילה 240 מ"ר וכעת אני אקבל פי 7 פיצויים אז שלא יעבדו עליך תבחר מקוםם עם הסיכוי הכי גבוה להתפנות בתכנית עתידית כזו או אחרת . הנה כך ההודעה הזו נקשרת גם לנושא הפורום

למעלה