לגור בקיבוץ...

לגור בקיבוץ...

אני מחפשת להשכיר חדר בקיבוץ (האמת שלא משנה באיזה מיקום בארץ) העיקר שני דברים:
שהמחיר השכרת חדר יהיה זול! ושיהיה צורך במטפלות במערכת החינוך של הקיבוץ.

התכנון לעבור בשנה הקרובה,אך אני מתחילה לברר..
אשמח לעזרה אם מישהו מכיר קיבוצים זולים, לגבי הדבר השני אני אברר לבד אם אתם לא מכירים מערכות חינוך של קיבוצים.

תודה מראש!

ברוכה הבאה

בתור התחלה - אני מניחה שאת מעוניינת לשכור חדר בקיבוץ ולא להשכיר

היו בעבר דיבורים על קיבוצים, אבל במקרים האלו לרוב דובר על סידורים אחרים והם גם לא כל כך עדכניים. אם יהיה למישהו פה מידע מה טוב, אבל אני ממליצה לבדוק פורומים פרטניים או אפילו קומונות של קיבוצניקים.

אפשרות טובה אם כי דורשת מעט עבודה, היא לפנות פרטנית לקיבוצים בהם את מתעניינת ולשאול על אפשרויות. אני מאמינה שכיום גם ניתן למצוא אתרים של קיבוצים.

חחחח כן לשכור,טעות שלי :)

ותודה על תשובתך! כבר התחלתי לבדוק באתרים ובפורומים של קיבוץ אבל חשבתי שפה זה יהיה יותר קל. דרך אגב יש לך חתימה יפה, אני מתה על אביב! :)

את מוזמנת לעדכן אותנו על המשך דרכך, וכמובן אם יהיה מה שנוכל לסייע בו נשמח.

sivosh

New member
לפני כשנתיים חברה טובה עבדה בקיבוץ עמיעד

בצפון, אני יודעת שהיא עבדה בגנים ושכרה שם יחידת דיור
הייתה מאוד מרוצה אווירה אמיתית של קיבוץ- הבעיה שזה היה חור.

אני לא יודעת איך זה היום (מלבד שזה נשאר חור)

student2290

New member
היי

לפני שנתיים+ ניסיתי להתקבל לעבודה כמטפלת בקיבוץ בארי בנגב. ממה שאני זוכרת פשוט התקשרתי למחלקת חינוך שלהם (אין לי את המספר אבל לא בעיה למצוא בגוגל) והם בדיוק חיפשו, העברתי קורות חיים והזמינו אותי לראיון ממש מהר. ממה שאני זוכרת,הם אמרו שהם מנקים כל חודש 1000 או 1500 ש"ח מהמשכורת שזה מכסה שכ"ד, כביסה, אוכל בחדר אוכל ואפילו אופניים. זה ממש אחלה קיבוץ, תנסי! לי זה לא הסתדר בסוף כי רציתי לעשות פסיכומטרי וכאלה אבל נראה לי מושלם למי שיכול להתחייב לשנה..
ובלי קשר פשוט תחפשי שמות של קיבוצים ותנסי לחפש את הטלפונים שלהם. ככה חברות שלי מצאו עבודה.

מIתר לי

New member
קיבוצים זולים יש בבקעת הירדן

חלק מהם חור אמיתי שמחייב רכב, וחלק מהם קצת פחות "חור" (במושגים של בקעת הירדן...)
לגבי מע' חינוך- אין לי מושג, אבל אם זה רלוונטי- את יכולה לגור שם ולעבוד בירושלים

תודה לכולם!

התחלתי מעט לחפש,מכיוון שמדובר בשנה הבאה אז אני מחפשת באיזי.
אחרי פסח אני אתחיל לחפש ביותר מרץ.
אם יש פה עוד שיש להם מידע בנושא,אני אשמח.

למעלה