לגור במודיעין

sshans

New member
לגור במודיעין

שלום לכולם אנו משפחה מניו ג'רסי חושבים על עליה לארץ ובין שיקולי המגורים היא מודיעין אשמח לקבל טיפים על המגורים במודיעין ועל בתי הספר היסודיים והגנים תודה שגית והמשפחה

spiky1

New member
היי שגית

ראשית ברצוני לברך אתכם על ההחלטה הנפלאה לעלות לישראל!! שנית, בכדי לענות לך לשאלותייך, כדאי אולי שתתני יותר פרטים. איזה עוד מקומות אתם בוחנים. היכן הורייך יעבדו. מהם השיקולים שיכולים להכריע לכאן או לכאן. נראה לי שקצת קשה לתת טיפים באופן כללי כלא ברור מה בדיוק אתם מחפשים. ולמה את מתכוונת ב"טיפים"? בהצלחה!! לבנה

sshans

New member
תודה על תגובתך המהירה

אני בת 30 ובעלי בן 35 אנו הורי ל ספיר בת 6 שירה בת 4 שוהם בן 4 חודשים בעלי מעונין להתחיל לימודי רפואה נכון להיום הוא עצמאי ואני גם כן אפנה ללימודי מחשבים האפשרויות הן שהם,מודיעין (לימודים באוניברסיטה העיברית) או כפר הורדים (לימודים בטכניון) יותר מזה אנו לא ממש בקיאים בארץ למרות שאני ילידת הארץ אך בעלי וילדי לא

spiky1

New member
קצת אינפורמציה

שוהם הוא ישוב קטן משמעותית ממודיעין. יותר יקר. אני מאמינה שמודיעין יותר מפותחת מבחינת היצע השירותים או לפחות תהיה כזו בעתיד. במודיעין תוכלו לשכור/לרכוש במחיר זול קצת יותר במודיעין אמורה להיות רכבת מתישהו בקרוב. למיטב ידיעתי השכונה החדשה בוכמן יש בה הרבה אנגלוסקסים, אם זה מעניין אתכם. מבחינת חתך הגילים ומצבכם המשפחתי, הוא ממש כמו החתך הממוצע פחות או יותר. אני חושבת שמבחינה גיאוגרפית, הם מודיעין והן שוהם הם מקומות טובים מבחינת האפשרויות ללמוד/לעבוד בירושים ו/או בת"א. מה שנקרא מקום טוב באמצע. פקקים זה חלק מהדיל לכל כיוון :) כפר ורדים יכול לתת לך איכות חיים טובה של גליל עליון עם כל המשמעויות של הצפון היפה, ועם כל המשמעויות של המרחק ממרכז הארץ. יש לי חברה שגרה בכפר ורדים ואני יכולה לקשר בינכם אם תרצי. זה ככה על קצה המזלג ולמיטב ידיעתי.

d a l i a l

New member
שבת שלום שגית ../images/Emo140.gif

ממליצה לך להיכנס למאמרי הפורום. שם תמצאי כמעט כל מה שאת מחפשת. בהצלחה דליה.

Sid

New member
מניו ג'רזי למודיעין

אכן קפיצת מדרגה...

למעלה