לגור איתו...

איתיה

New member
לגור איתו...

נניח שהיה לכם בןזוג אוהב, מפרגן וכייפי - מובטל, ללא בית - רכוש - אפילו אין לו חשבון על שמו - ובשם אהבה מבקש שתעברו לגור יחד. אולם מאחר והוא גר בשכירות בדירה קטנה אבל עם חצר גדולה שהוא מטפח ומגדל בה עצי פרי ועוד, הוא מוכן לותר על כך באם תמכר הדירה שברשותי ונקנה דירה משותפת, כי רק בשביל זה הוא מוכן לעבור מדירתו השכורה לאחרת? אני רוצה לגור איתו אולם בשכירות, מה דעתכם?

למכור את דירתך??

למה??? רגע מה בוער? גם ככה המצב שאת מתארת אינו פשוט ויש בו הרבה ויתורים קודם כל תנסו בשכירות אם זה ילך אפשר להמשיך הלאה

איתיה

New member
בדיוק מה שחשבתי

אותי זה די הבהיל הבהילות שלו והפתרונות לחיים משותפים. הוא לא רוצה לותר על כמה צמחים מהגינה שאולי אי אפשר להעתיק אותם או אפילו אין לאן, במידה ונגור בדירה ללא גינה. אבל יחד עם זאת הוא לא מבין איך אני לא מוכנה למכור את דירתי ולעבור לגור יחד בדירה שניקנה כשהוא לא נותן הסברים מניחים את הדעת מאיפוה יביא שאר הכסף.

לא למכור

בוקר טוב בשום פנים ואופן אל תמכרי את דירתך, שהרי למכור תמיד יהיה אפשר, בכל שלב של הזוגיות וזאת בהנחה שהזוגיות נכונה ומתפתחת.אני מציע ללכת בדרך בניים של שכירת בית במשותף ואז לבחון את הקשר/הזוגיות שזה העניין האמיתי/עיקרי, למכור עכשיו מבלי לדעת איך תתפתח מערכת היחסים זו טעות שאין ממנה דרך חזרה ומקור להמון צרות בעתיד וזאת בהנחה שהקשר לא מתפתח, שכירות היא לזמן מוגבל, ואפילו ניתן לקצר אותה ולחזור למצב הקודם. שנה טובה

איתיה

New member
חששות

מההתחלה הוא רץ ואני לא, מה שמפריע לי זה הפזיזות שלו והפתרונות הקלים כשהראליות שלי מעליבה אותו. אני מאד אוהבת אותו ורוצה לגור איתו, לפעמים אני מאשימה את עצמי בכך שאני לא זורמת ואולי חשדנית כלפיו, אבל במקרה זה נראה לי שאני צודקת. מה שחבל לי שהקשר יגמר בגלל שלדעתו אני לא מספיק אוהבת אם יש לי חששות.

כל זה........

כל זה אין לו קשר עם מכירת הדירה, מותר לך להיות חשדנית וחוששת, למכור או שלא למכור זה עיניין טכני שאין לו כל קשר לעיניין מערכת היחסים שהרי ניתן לגור יחד בשכירות ע"מ לבחון מקרוב את מערכת היחסים. דרישתו של בן זוגך למכור את הדירה "מריחה" לא טוב, כך לפחות עפי תחושתי.

ניקו 45

New member
../images/Emo31.gifלאאאאאאאא

בשום פנים ואופן לאאאאאאאאא בואי נעשה סדר : אהבה לחוד ושכל ישר עם שיקול דעת לחוד . סיכמנו ? עלייך לשמור על נכסייך שיהיו רשומים על שמך באופן מוחלט . עלייך להגן ולשמור על עתידך הכלכלי ללא שום קשר לאהוב כזה או אחר . לעולם אל תפתחי תלות כלכלית באיש . ולגביו.... התשובה ברורה נכון? בהצלחה לך /כם ביחד ושתדעו רק אהבה וטוב .

../images/Emo12.gif סליחה, אבל זה נשמע רעעעעע../images/Emo70.gif

סליחה שאני ככה מגיבה קצת קשה לי עם מה שכתבת. הייתי נשואה לאחד שבא בלי כלום וכשהלך טוב שכך.... אני מבינה שאת אוהבת אותו - לא יודעת כמה זמן אתם ביחד אבל גבר שלא עובד ...ממה מתפרנס? אייך משלם שכירות? האם הגעת לרכוש שלך כל כך בקלות שתיקחי סיכון? זוגיות כמו שאני רואה אותה היא ללא תנאים - והוא אפשר להגיד בא עם תנאים עם דרישות ואפילו חוצפה (לדעתי) ההרגשה שלי שזו תיהיה טעות גדולה למכור את הבית שלך ההרגשה שלי ששאהבה היא דבר נפלא אבל אין תעודת אחריות לקשר קחי אוויר והשתמשי בהגיון הקר. וחוצמיזה - שתיהיה לך אחלה שנה ושוב סליה אם דברי נכתבו קצת בחוצפה.

אוי ואבוי לך למכור ?????

לא לא לא את יכולה להשכיר את דירתך ולשכור איתו יחד מה פתאום זה התנאי שלו? את רוצה להתחתן שוב? כי לי זה נראה ככה תנאי ליחד ומאיפה יש לו בכלל כסף לדירה ? מתוקה שימרי על היקר לך ועל רכושך

איתיה

New member
דברים משתנים

כשהכרתי אותו הוא עבד והתפרנס יפה, תוך זמן קצר פוטר ומאז מנסה למצוא עבודה ללא הצלחה. הקשר ביננו חזק, סקס, אינטימיות קרבה = אהבה. שנינו רוצים להדק את הקשר ולגור יחד, רק בדרך שונה לחלוטין. נראה לי שמה שצריך זה שיחה פתוחה על כ ס ף.(איכס)

אני יודעת דבר אחד

שאם אני בעלת דירה יש לי אהבה והכל אחלה רוצים לגור יחד..עושים הסכם ממון, זה איכס נכון אבל תסכימי איתי שאם המטרה שלו כשרה הוא לא יפגע

לא ראית אף פעם רפי גינת?

כמה נשים נפלו קורבן לנוכלות מהסוג הגרוע כשהן מסרו את מיטב כספן לאהוב שיחד עם הקסם המובטח של האהבה נעלם ברגע בו הצליח לשים יד על רכושן ועבר לסדרתית הבאה? ממני אף אחד לא בקש ולא יבקש (אין לי מה לתת) אבל הייתי מה זה נשמרת. במיוחד שאת בעצמך אומרת שהוא דוחף קדימה בפזיזות מתמיהה. Beware!!!

לא ולא......

לא ברור מהיכן יביא את חלקו בעיסקה. הוא מוכן לוותר על דירתו השכורה =את תמכרי את דירתך הוא מוכן לוותר על עצי הפרי שהוא מטפח=את תמכרי את דירתך. הוא מוכן לגור איתך=את תמכרי את דירתך. הוא מביא לעיסקה פנטזיה חלום את מביאה את המזומן. תעשי חשבון לבד האם זה שווה לך? הפעם תזכרי המחיר נקוב בשקלים חדשים. ממה הוא מתקיים בכל זאת גם שכירות משותפת עולה כסף.

מאדי 1

New member
משחקי מילים...

אז אם מסלקים את הערפל ומשאירים רק את העניין עצמו מקבלים את זה: "נניח שהיה לכם בןזוג אוהב, מפרגן וכייפי ... ובשם אהבה מבקש ש... תמכר הדירה שברשותי ... כי רק בשביל זה הוא מוכן לעבור מדירתו השכורה לאחרת..." מצטערת
גם לי זה לא נשמע טוב. אני מניחה שבמקום לשלם שכירות עבור דירה קטנה הוא מעדיף לשלם משכנתא על חצי דירה. יש בזה היגיון כלכלי בשבילו... אבל על פני השטח נראה שזה נוגד את האינטרס הכלכלי שלך. ונראה לי שהוא מודע לזה, אם הוא יודע לחשב את הרווח שלו, הוא יודע גם לחשב את ההפסד שלך. ובכלל זה נשמע לי מניפולטיבי. הוא מפעיל עלייך לחץ למכור את הדירה שלך, אחרת לא יעבור לגור איתך. מה עוד נשאר לומר.

r e d head

New member
אחרי שקראתי את כל התשובות...

חייבת להוסיף מילה. קטלו אותך כאן עם הרעיון הזה...חבל על הזמן. את כתבת בצורה מאוד בולטת, מובטל ללא חשבון בנק. זה המילים שאת בחרת והדגשת, כנראה שמאוד מפחיד אותך. ואח"כ הוספת והצדקת אותו קצת...שהוא מובטל תקופה ומחפש עבודה. אני, וכנראה שרובנו כאן יודעים רק את הפרטים המועטים שאת סיפרת, מעבר לזה לא יודעים עליך ועליו כלום. אולי הוא לא רמאי אולי הוא לא נוכל חוששת שאם הוא לא כזה....שלא הכנסנו לך רעיונות מיותרים לראש. ז"א, את הדירה, באמת רצוי שלא למכור, לא על זה תהיה או לא תהיה אהבה. אבל כל השאר, את יודעת הכי טוב על הבחור.

למעלה