לגורבש!

Catty

New member
לגורבש!

אולי תציעי לשהם האפל או לDDN או לגיל לנהל איתך בשותפות? כי הם בהחלט תורמים הכי הרבה לפורום וראויים לזה, לא כך?

snift

New member
למרות מה שכולם חושבים

ניהול הפורום זה ממש פרס. אבל בכל מקרה, בימים הקרובים יקבל דרגורן את המינוי ויהיה : "אביר הפורום"

DDN

New member
ו. . ..

לא יכולתם למצוא מישהו שיותר מגיע לו מהחבר דרגורן. אני עקבתי אחרי הפורום הזה הרבה זמן לפני שהתחלתי להשתתף פה, ובלי להעליב סניפט, היות שאתה וגורבש לא מתערבים הרבה, תמיד חשבתי שדרגורן הוא המנהל פה. הגיע הזמן שהוא יקבל מנוי רשמי! יחי "אביר הפורום" דרגורן! (תרשה לי להיות הראשון שמברך אותך) וCATTY - אני מקבל את דבריו כמחמאה אבל, מה זה משנה, מנהל, לא מנהל, גיל ואני נמשיך לעזור פה לכולם בכל מה שנוכל בלי קשר לסטטוס. הקטע זה שבתור מנהל, צריך המון אחריות. ואולי כרגע יש לי זמן, כוח, וחשק, אבל אני לא יכול להתחייב שזה יימשך. בכל מקרה, אנחנו גם, יחסית, חדשים פה. תודה על המחמאה!

בין כל אלה שמקיעים בפורום

דרגורן הכי וותיק הוא היה פה מהיום הראשון של הפורום! אז באמת מגיע לא (תן לי להיות השני שמברך אותך) ולDDN- אתה לא כל-כך חדש (זה שהחלפתה שם משתמש לא אומר שאתה איש אחר את עדיין: "דן המסוכן שונא האלפים!"

DDN

New member
ששששש. לא בקול רם.

הם הוציא עליי חוזה, כל חובבי האלפים. אני מנסה לשמור על פרופיל נמוך. אני אוהב אלפים! באמת! (<מסתובב ומקיא בשקט>) בכל מקרה, כמה זמן הפורום הזה פה? אני לא חושב שאני פה יותר מחודשיים-שלוש, זאת אומרת שאם אתה אומר שאני לא חדש, אז הפורום הזה עדיין בחיתוליו!

הפורום הזה בן שנה וחצי

אני נכנסתי לראשונה בתחילת השנה (11 ימים אחרי סוף החופש הגדול גיליתי את הפורום הזה וכבר היו לו 2 ע"מ בארכיון!) אז לא נדמה לי שזה ב"תיתוליו" ובקשר להקעה לפני שאני מביא
תנקה את ה-
<מסתובב וגם מקיא בגלל הגואל> "שיט,תראה מה גרמתה לי לעשות! לא מספיק שניקיתי את המתבח כל הבוקר!

דרגורן

New member
אהמ אהמ (שיעול, כיכוח בגרון) הפורום

בן לא יותר משלושה חודשים.... פה יש את ההודעה של הייזל שמודיעה שהם עומדים לפתוח את הפורום.... והנה ההודעה של snift שהפורום נפתח... לפי התאריכים ניתן לראות שהפורום הוא בן שלושה - ארבעה חודשים....

BlueBeIl

New member
באמת נראה לי מאוד משונה....

כי אני זוכרת שהזמינו אותי לכאן עוד לפני שהפורום אפילו היה ברשימה, וזה היה בתחילת החורף בערך...

ayana

New member
תחי דרגורן! הללאי!!! ../images/Emo80.gif

מזל"ט דרגורן והמון
!!!!!!

BlueBeIl

New member
../images/Emo124.gifתרועות חצוצרות!../images/Emo42.gif../images/Emo124.gif

קבלו את האביר על הסוס הלבן, דרגורן! האביר הבילתי נלאה אשר קיבל את התואר סר מהמלכה! תחי המלכה!!! יחי האביר!!! יחי!!! טוב טוב נסחפתי.

אמממ.. האביר לא אמור להיות

על סוס שחור ועם שיריון אופל כשהאדון שלו הוא דרקון איום(סניפט/גורברש)? I´ll give my loyalty to U lord of darkness

BlueBeIl

New member
שיו וואו קריטי

למה אתה חייב לפתח כל דבר שנאמר בקצת חוש הומור, או קצת אירוניה?

Gilgam69

New member
הרשה לי להיות המברך ה... הפסקתי

לספור כבר (אנא התעלמו מהעובדה שאני יודע בעצם לספור רק עד 1). ותודה ל-CATTY על הבעת האמון (מסמיק...).

Catty

New member
על לא דבר ../images/Emo13.gif

וכל הכבוד, גם דרגורן מתאים...

LuPiNe

New member
אז אני אהיה ה-3...../images/Emo29.gif

מזל טוב על המינוי... Long live the "forum knight"

מזל טוב למינוי החדש ../images/Emo153.gif../images/Emo150.gif

קבל את ברכתי גם כן. ואשמח להשאר איתך בקשר. זה האייקונים הכי קרובים שמצאתי.

hsotrt

New member
סליחה????

אני לא חולק אל דרגורן ממינוי כהמנהל הזמני של הפורום, אחרי הכל הוא אכן הזקן מבין כולנו...
אבל אני ולא אחר הוא הראשון שהציע את הפורום הזה (סניפט:" שוב עולה הבעיה...") וגם אני נחשב מבין הוותיקים וסניפט יהיה עדי... אני עוד אחד מאותם צופים דוממים של פורום מד"ב ופנטזיה... מזל"ט לאביר...

דרגורן

New member
טוב, בוא נבהיר את הענין בשביל למנוע

אי נעימות נוספת. אף אחד לא חולק על זכות הראשונים שלך בהצעת הפורום. אני מצטרף ל"הנהלה" על מנת לפתור בעיות ולמחוק שטויות אם וכאשר אלו יצופו (מכוון ש-snift לומד והוא לא 24 שעות בפורום....) כלומר בשביל לעשות את העבודה השחורה

למעלה