לגונה ביצ'

לגונה ביצ'

אוקי אני יודע שזה לא קשור ממש לפורום הזה אבל לגונה ביצ' זה בהחלט במחוז אורנג' אז ההודעה הזאת היא לכל צופי לגונה ביצ' אוקי העונה הראשונה שודרה בארץ והעונה השנייה נגמרה בארה"ב אבל לא שודרה בארץ אני בכל אופן צפיתי בעונה החדשה אוקי הסדרה הזאת בטח הרבה חושבים שהיא מפגרת אבל היא ממש טובה מבחינת עניין העונה השנייה במיוחד ממש מעניינת הם הוסיפו כמה אנשים לקאסט וזה הפך להיות מגניב במיוחד אז בקיצור מה שבאתי לכתוב זה שהאנשים האלה לא מספיק שהם גרים בלגונה ביצ' והם טחונים רצח!!!! עכשיו קירסטין וטאלאן(מי שראה את הסדרה ידע מי אלה) מקבלים חוזים לסרטים!!! אז לא רק שהם קיבלו כסף על הסדרה לא רק שהם נראים טוב לא רק שהם עשירים ולא רק שהם גרים בעיר שכל כך הייתי רוצה לגור בה בגיל התיכון אז עכשיו בגיל 18 יש להם עתיד ועתיד שהולך להביא להם הרבה כסף קנאים?? אני יודע שאני ממש

תמריקי

New member
:-\ חחח הם בהחלט טחונים

וזה פשוט סנדרום פריס-ניקי הילטון הכל בגלל הכסף ..אם היית עניה אפחד לא היה עושה עליך סדרה..זה בטח היה מצחיק לראות אותם בסרטים..הם בטח לא יודעים לשחק(אממ אממ פריס הילטון-בית השעווה)..

daniellena

New member
וואי באמת?? ../images/Emo12.gif

גם אני ראיתי את העונה הראשונה בטלויזיה...
אני באמת אתחיל לראות גם את השנייה. זו לא סדרה עד כדי כך מעניינת אבל נחמד לראות אותה
הם באמת קיבלו גם חוזים לסרטים? מה אפשר להגיד..? החיים יפים כשחיים בלגונה ביץ'..

ודרך אגב..

קריטסין שקיבלה חוזה לסרט.. הסרט שהיא תככב הוא 88 דקות כן כן הסרט שבנג'מין מקנזי גם הולך לשחק בו עם אל פצ'ינו וככל הנראה התפקיד שלה הולך להיות גדול מהתפקיד של בנג'מין החיים בהחלט טובים בלגונה ביצ'

GaloshiT

New member
מה היא תשחק עם בן? אמא כיף לההה

האמת אני ממש אוהתב אותה בסדרה הזו...

מי אמר לך שהתפקיד שלה גדול

מהתפקיד של בן ? אני בספק גדול לגביי זה...היא לא שחקנית או משהו כזה... למה שיתנו לה תפקיד כל כך גדול בסרט עם אל פצ'ינו, יש מלא שחקנים מאודדדד מוכשרים שיסכימו לעבוד בחינם רק בשביל הזכות לעבוד עם אל פצ'ינו, אז למה שכוכבת סדרת ריאלטי בינונית ומטה תקבל תפקיד כל כך משמעותי ?

GaloshiT

New member
אממ בדקתי....ומצאתי משהו..

בIMDB כתובים השחקנים... ובדר"כ הסדר שהם רשומים הוא די קובע... והיא נמצאת מעליו בערך בהפרש של 6 אנשים... וכתוב שהוא משחק סטודנט...ולא כתוב את התפקיד שלה... האמת אני חושבת שלבן מגיע הרבה יותר מלה...אבל אני בטוחה שגם לה אין תפקיד גדול וראשי... וחוץ מזה למישהי שרק מתחילה את הקריירה שלה זה מעולה לשחק בסרט כזה...

אממממ

אוקיי לגבי IMBD האתר הזה הוא דיי לא אמין, בעיקר שהסרט/סדרה שהם מדווחים עליו נמצא רק בתהליכי הפקה, ובכלל IMBD לא ידעו שבן מופיע בסרט עד לפני שבועיים שלושה הוא אפילו לא הופיע ברשימה של הקאסט. ושנה שעברה הם דיווחו שדמי מור לוהקה לשחק את אמא של סאמר בפרק הראשון של העונה השלישית של האוסי- וזה התברר כשטויות. נראה לי שכל אחד יכול להוסיף לשם מידע, הם לא ממש בוררים את המידע שהם מקבלים, במיוחד שהסרט שהם מדווחים עליו (כמו שאמרתי מקודם) רק בתהליכי הפקה. לגבי התפקיד של בן- אני הבנתי שהוא משחק את הסטודנט שנחשד בכך שהוא הטמין את הפצצה...אז זה נראה לי שזה תפקיד דיי גדול...הוא גם החמיץ את המסיבה שעשו לקאסט של האוסי בשבוע שעבר, כי הוא עדיין בצילומים בוואנקובר, וקראתי באיזה מקום שיש לו תפקיד דיי גדול (אם הוא מצלם עד עכשיו אז התפקיד חייב להיות גדול). בכל מקרה, לא אכפת לי אם הקירסטין הזאת תקבל תפקיד יותר גדול מבן, באמת שלא, כי בן עושה במקביל את האוסי, אז זה לא יכול להיות תפקיד כזה ענק, אבל נראה לי ממש מפגר לקחת בחורה שאין לה נסיון, והיא כוכבת של סדרת מציאות דיי טיפשית וללהק אותה לסרט עם פצ'ינו, כאילו מה הקטע ???????זה ממש נראה כמו גימיק !!!

GaloshiT

New member
האמת ? צודקת...

אני לא מתווכחת.... יש שחקנים פי אלף מוכשרים שעובדים ולומדים משחק בשביל זה.... ולגבי האתר... אני לא כל כך מתעמקת בדברים האלה... בעיקרון אני נכנסת מדי פעם לברר כמה דברים... ויכול להיות שאני ל איודעת את זה... שורה תחתונה- אין על בן ולא יהיה עליו...אבל לפעמים אנשים מקבלים אפשרויות... וזה בסך הכל עניין של מזל...(וקצת כסף ופרוטקציות..)

Tinty

New member
IMDb דווקא נחשבים למקור רשמי יחסית,

אבל עם יד מהירה מדי על כפתור הSent לפוסטים. כדאי להם לרענן את המקורות לחדשות של העורכים. כנראה שהם צהובים מדי, וכל עוד לא מדובר בגבינות צרפתיות, עובש לא יכול להיות בריא. בכל מקרה, מיכל, כדאי לך לוודא שאת קוראת באתר את החלק של המידע הפורמלי עצמו, ולא את הUser Reviews. הטקסטים שם לרוב הזויים לגמרי...

daniellena

New member
מהההה?!? ../images/Emo12.gif

היא משחקת עם אל פאצ'ינו?? ועם בנג'מין???
ועוד יש לה יותר זמן מסך ממנו? that bitch!
אוף איזה כיף לה... *זרם קנאה עובר בי*

מה לעשות

אני לא זוכר איפה קראתי את זה אבל זה היה בכתבה באתר אחד והם אמרו שהיא משתתפת בכמה סצינות עם אל פצ'ינו וזה... אבל קראתי גם שבנג'מין באמת יהיה אחד החשודים אז גם לו יהיה זמן מסך אבל כנראה שלקריסטין יהיה יותר מה לעשות...

תמריקי

New member
../images/Emo12.gifבן הוא שחקן מקצועי ולה יש

יותר זמן מסך!?!?!?!? בושה!!!!!!!!

למעלה