Miss Independent
New member
לגולשי הפורום../images/Emo13.gif
טוב,אז אומנם לא הייתי נוכחת פה בחודשים האחרונים. אבל אני כן היפרד כמו שצריך... מי ששם לב,מאז שהקמתי את הפורום-הוא לא היה פעיל במיוחד.. בהתחלה פירסמנו אותו,השקענו בפינות,ניסינו להפעיל כמה שיותר-אבל הכל היה חסר שיתוף פעולה. אני אישית יכולה להגיד שהתייאשתי,מה שהביא אותי להפחתת הביקורים שלי פה, עד לכמעט בקושי להיכנס. אני מצטערת על הזמן שלא הייתי פה,זה באמת לא היה בסדר, אבל טיפה התייאשתי עקב כל המאמצים המיותרים שעשיתי, לאט לאט ג'סיקה שיחררה סינגל ראשון ועכשיו גם דיסק-ואני באמת שמחה לראות שהפורום הרבה יותר פעיל עכשיו בעקבות זאת
אישית,אני הרבה פחות אוהבת אותה מפעם... מה שלא השאיר לי הרבה ברירות והעדפתי לפרוש מניהול הפורום. אני באמת חושבת שיכול להיות מנהל טוב יותר פה,שאולי אפילו יהיה אחד מכם אם תציעו הצעות... אני עדיין אוהבת את ג'סיקה,בתור הזמרת של פעם. אני חושבת שיש לה קול מדהים פשוט
והדיסק האחרון שלה באמת מוכיח עד כמה. ולכן אני חושבת שאני לא מסוגלת למלות את התפקיד שלי כאן,אני אוהבת אותה,אבל לא מספיק בשביל לנהל עליה פורום. וגם לצערי,אין לי ממש זמן לנהל עוד פורום,עם כל החזרה ללימודים והעבודה....זה דיי משאיר לי מעט זמן,ואני מעדיפה לנהל אחד ולהשקיע בו מאשר להזניח אחד מהם. אז קודם כל, סליחה על הזמן שהפורום היה תחת ניהולי ולא הייתי פעילה,אני מקווה שאתם מבינים...לפחות חלקכם הותיק שראה את הניסיונות שלי כשהוא עלה
ודבר שני, אני מקווה שהפורום ימשיך להיות פעיל כמו שהוא עכשיו
באמת כיף לי להיכנס ולראות שבסופו של דבר הצלחתי להקים לה פורום ולגבש את קהילת המעריצים שלה בארץ
אני מקווה שימצא מנהל בקרוב,שיהיה נוכח וישקיע כמו שצריך
אז,תודה סליחה,והרבה בהצלחה בהמשך
גם לג'סי
.
הדר.
טוב,אז אומנם לא הייתי נוכחת פה בחודשים האחרונים. אבל אני כן היפרד כמו שצריך... מי ששם לב,מאז שהקמתי את הפורום-הוא לא היה פעיל במיוחד.. בהתחלה פירסמנו אותו,השקענו בפינות,ניסינו להפעיל כמה שיותר-אבל הכל היה חסר שיתוף פעולה. אני אישית יכולה להגיד שהתייאשתי,מה שהביא אותי להפחתת הביקורים שלי פה, עד לכמעט בקושי להיכנס. אני מצטערת על הזמן שלא הייתי פה,זה באמת לא היה בסדר, אבל טיפה התייאשתי עקב כל המאמצים המיותרים שעשיתי, לאט לאט ג'סיקה שיחררה סינגל ראשון ועכשיו גם דיסק-ואני באמת שמחה לראות שהפורום הרבה יותר פעיל עכשיו בעקבות זאת