לגולשים שלום.

יוסי ר1

Active member
לגולשים שלום.

פנה אלי גולש מסויים במסרים בטענה לאופן ניהול הפורום. מנוסח הודעתו הבנתי שפנייתו הועברה גם לשאר מנהלי הפורום, ועל פי זה השבתי לו בהתאם. בדיעבד התברר שהוא פנה אלי בלבד, ולא למנהלים האחרים, ולכן תשובת הביננים שלי אליו היתה לא תואמת לנסיבות שהוא יצר. אבקש מהפונים לנסח בבהירות אל מי הם פונים, ולא רק מה תוכן פנייתם, כדי שהתשובה תוכל להיות בהתאם. בברכה יוסי.

טיפ ממנהל עמית בעל וותק של "שנה"

כל פניה שמגעת אליי וענינה בקשה, תלונה או שבח אוטומטית מועברת לעמיתה שלי, והתשובה לפונה מתעכבת קצת, לא נורא. כך אני מגובה, בלי צורך ל"התבלבל".

יוסי ר1

Active member
תודה על הטיפ.

כך באמת עשיתי, העברתי את תלונתו + תשובתי גם למנהלים העמיתים וגם לגולש עצמו. דא עקא, שהמנהלים האחרים לא היו זמינים לי באותו יום עד שעות אחר הצהריים המאוחרות, לא במסרים וגם לא טלפונית, וכך נותרתי עם חימה הולכת וגואה של אותו גולש, ששלשה מסרים מעביר לי בנידון, כל אחד כעוס מקודמו, כשבעצם את העובדה הבסיסית שהוטעיתי לחשוב שהוא פנה גם לאחרים, הוא שכך לציין. שלא יהיו אי הבנות: הוטעיתי לחשוב אינו מאי הבנת הנקרא, אלא מכך שפניתו הוסבה על עיניינים שקרו בטרם היותי מנהל, והופנתה למנהלים, בלשון רבים. אבל, סוף טוב הכל טוב, ואני מקווה שטפיחה הדדית על השכם שסיימה אירוע זה היא אכן טפיחת סיום, ולא מכה ראשונה בקרב עם 15 סיבובים...

למעלה