לגוגל גירל!!!

Shinobi Naruto

New member
לגוגל גירל!!!

זה אני chiti chiti bam bam עשיתי משתמש חדש כמו שראית אהבתי לגמרי את נארוטו אני חולה עליו!!! הורדתי 30 פרקים כבר- ראיתי 2 הוא חמוד, דביל, מגושם אבל עם אקשן אמיתי!!! :) תודה רבהההההההההההההההההההההההההההה

roychu

New member
דווקא שינובי? ../images/Emo3.gif

הם כולה תלמידי אקדמיה.. עם כבר, גנין או משהו. בכל אופן, אל תסתמך על ה2 הראשונים, הפרקים הממש טובים מתחילים ב15 ככה. *נזכר ב17-19* :-; בכל אופן, שייצא כבר פרק 36 ;-;

Gohan

New member
זה משתנה מאדם לאדם..

אל תקבע דברים כאלו..יש כאלו שהתחילו לאהוב מפרק 15, יש מפרק 7, ויש שאהבו מההתחלה (like myself), ככה שזה לא טריוויאלי פשוט תמשיך לראות וזהו :x

Shinobi Naruto

New member
חחח

לא חשבתי ששינובי הוא מהפורום הזה חפיף, חוץ מזה יש שיר שאני מכיר כבר שנתיים shinobi vs dragon ninja אז... חפיף יש לי עד פרק 34 ולא יכלתי לכתוב את זה באישי כי אני חדש ואין לי מושג עדיין אני כבר גיליתי איך בנתיים... לא נורא! ליילה לכולם!

Goggle Girl

New member
*-* נארוטו שולט

*פוצחת בהיסטריה* שיצא כבר פרק 36!!! דיייי! עבר יום מאז הפרק האחרון!!!!!!! אני רוצה עוד!!!! >______< שאלה, אם כבר אז כבר: מי כאן תומך באילו זוגות?! (כפאנגירל שכמותי, הייתי חייבת לשאול). טוב, רוק לי\סאקורה (הבן אדם פשוט חמוד ו... עלוב מדי לא לאהוב אותו ^^;; ) נארוטו\הינאטה (ולוא רק בגלל שהיא פשוט שפוטה שלו) וכמובן שנארוטו\סאסקה חמוד עד לדרגה מסויימת ^-^

Brolly

New member
אממממממ...

אני אהבתי את הסדרה מהפרק הראשון שלה ואני בקצב של הסדרה מאז יש לי את 35 הפרקים והספיישל ספיישל חמוד ^_^ שיקאמארו, שינו, ונארוטו שולטים!!! שינו יותר אני אוהב את המשפטי חכמה שלו חחחח

Piccolo

New member
כמה צפוי היה לראות איך את..

תכתבי על נארוטו וסאסקה....... :|

Goggle Girl

New member
אבל זה לא הכי אהוב עלי :x

זה מחובתי בפאנגירל להראות חיבה מסויימת כלפי הזיווג הלא קדוש הזה. אבל תכלס, אני לא רואה את סאסקה עם מישהו (או היא) :x עם סאקורה? ברור מדי, חוץ מזה אני אוהבת אותה עם רוק לי. עם אינו? באמת, אם כבר אז כבר עם סאקורה. ונארוטו, אני אוהבת עם סאקורה, רק בגלל שמגיע לו, הבחור ממש מתאמץ ומשפיל את עצמו בשבילה, ועם הינאטה, כי פשוט זה חמוד מדי

Goggle Girl

New member
כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן

כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן

Brolly

New member
ייפי!!

היום יוצא פרק 36 או שכבר יצא? אני אבדוק ^_^

Goggle Girl

New member
*מרביצה לביטורנט*

מהר יותר, מהר יותר! >< לא רוצה עוד 2.5 שעות! עכשיו!

AciDBreeZe

New member
היום בשלוש, כן!

מה באמת?! (ללכת למוטי הניגר שיעשה לי צמה. יופי יופייי יופייי weee wee wee)

KeNNy7

New member
ראיתי כמה פרקים

איזה יפה זה אני מוריד עוד פרקים עכשיו

למעלה