לגדי

orsher

New member
לגדי

טמפו מראים לי יחס אנמי משהו. הם לא טרחו אפילו לחזור אלי עם תשובה שלילית. שלחתי עכשיו מייל נוסף (זו שמטפלת בזה נמצאת מחוץ למשרד). לא הייתי בונה עליהם. מצטער וחבל. מה שכן, כשנהיה גדולים, אנחנו נחזיר להם באותו מטבע. נכון לעכשיו, טמפו נמצאת ברשימה השחורה שלי, ביחד עם ערוץ 5. מי ייתן וים אחד הם ישלמו על זה, ובגדול

gadotmi

New member
למה לענות לו ככה, לא יפה

גם ילדים קטנים יכולים להכנס לפורום שלנו. לעניין עצמו: אל תתאכזב יותר מידי. יחס דומה לזה שזכית מטמפו כולנו מקבלים מרוב הגורמים והמוסדות אליהם אנחנו פונים כדי לקדם את עניני הליגה בכלל ומשחק הגמר בפרט. המסקנה: כל אחד מאיתנו צריך להתאמץ ולגרום לכמה שיותר צופים מקרב חברים/ידידים/שכנים/משפחה ועוד כל מיני כאלו שעוברים באזור. כולנו תקווה שהמעמד של השנה יהיה פתח לארגון גדול ומפואר כל שיחלוף הזמן.

orsher

New member
סימני חיים מטמפו, ממתין להתפתחות

קונקרטית. יש עוד סיכוי...

omrili77

New member
או שתסבירו במה מדובר

או שתתכתבו בפרטי. מה אתם, ילדים קטנים?

orsher

New member
אוקי, הסבר והמשך התפתחות (או נכון

יותר אי המשך התפתחות) פניתי לטמפו בבקשה לשמשיות לטובת הקהל ותרומה חד פעמית של 250 ש"ח לטובת גיר סימון למגרש. הסברתי להם בצורה יפה שלפוטבול יש היסטוריה כספורט פופולארי וקשר טבעי לבירה. הבהרתי שאומנם אנו קטנים עכשיו אך אם ולכשנגדל נזכור להם את חסד הנעורים. ולעדכון. אתמול קיבלתי מייל שהמייל שלי הגיע בג'בריש (וההודעות והפקס כנראה לא הגיעו ליעדם.) שלחתי מייל במייטב האנגלית שלי. עד כה שום תגובה. שלחתי עכשיו מייל ששואל מה עם התגובה לפרוטוקול, יש לי אנגלית טובה מאוד. אני לא נתנייתי כמו שאתם חושבים

למעלה