לגבר שלי, אתה, מושלם.....

לגבר שלי, אתה, מושלם.....

הרבה שנים אנחנו יחד, כבר הספקנו לעשות הרבה בחיים, והסקס רק משתפר עם הזמן, עכשיו אספר לכם על לילה מיוחד שהיה: זה היה אחד מלילות הקיץ הלוהטים, נסענו במכונית , שההגה ביידים שלך, אני באמת לא יודעת לאן נגיע, אחרי כמה זמן שאנחנו נוסעים, הרגשתי פתאום שכל גופי עולה בחום, אני רואה אותך שם, כה גברי, כה מושלם, והתחשק לי להדליק אותך, אז התחלתי לגעת בך, שולחת יידים לעבר הגינ´ס שלך, לעזאזאל, למה אתה חייב ללבוש את הגינ´ס הזה. אני מחליטה להוציא את הכלי היפיפה שלך, כל כך חזק ונוקשה, ומתחילה לינוק אותו, תמיד אמרת שאני המוצצת הכי טובה שבעולם, אתה ממשיך בנהיגה, רגע אחד גונח, רגע אחד, נוהג, התחלתי לשגע אותך, פתאום אתה סוטה ימינה, לעבר חוף הים, באחת מהדיונות שם אתה נעצר, מוריד ממך את החולצה,, ושולף ממני את התחתונים, האצבעות שלך מגיעות למקום שאני אוהבת, איך שאתה אוהב לשגע אותי ככה, אתה מחדיר אצבע אחת ועוד אחת אחריה, ואני כל כולי נרטבת, אתה שומע אותי נאנקת , גונחת, רוצה אותך עמוק בתוכי, ואז אתה לפתע יוצא מן האוטו, פותח לי את הדלת, ומשכיב אותי על מכסה המנוע, פותח לי את הרגליים, ויונק לי את הדגדגן, מחדיר אצבעות ומשגע אותי, ואני צועקת תחדור תחדור, אבל אתה בשלך, החלטת לשגע אותי, ואז אני, מתחננת, עוד רגע בוכה, ופתאום בלי שום התרעה , אתה חודר במלוא עוצמתך, ונכנס עמוק, ואני צועקת עוד עוד, יותר חזק יותר חזק, אוי זה טוב, ופתאום את מכניס את האצבעות שלך, מלטף את הדגדגן, ואחר כך בתנועות סיבוביות משפשפ אותו, וממשיך לחדור\, אנילא יכולה לעצור את עצמי עוד, אני מרגישה את כל גופי רועד, אני מפליגה לגן עדן, ואז אני גומרת, כולי רועדת, האורגזמה, כל גופי מתמלא, אני מרגישה רעידות, אי זה נהדר, ואז השיא מגיעה, הכוס שלי מלא נוזלים, ואתה יורד למטה, מוצץ את הכל ונותן לי להמשיך באורגזמה נהדרת, זהו גמרתי, ואם חשבתי שגם אתה כן אז טעיתי ובגדול. אתה מסובב אותי על מכסה המנוע, הבטן שלי מרגישה את המכסה כל כך חם מהנסיעה ואז אתה חודר לכוס שלי מאחור, כל כך חזק , כל כך מהר, ושוב פעם הידים שלך מגיעות לדגדגן, אני מתחננת, אליך שאני רוצה שוב פעם לגמור, ואתה כאילו יש לך את כל הזמן שבעולם, משגע אותי, ואז שנינו גומרים ביחד. אתה כל כולך, רועד, ואני עדין לא נרגעתי. ואז אתה אומר לי אישתי, אם חשבת שגמרנו את טועה, ואז המשכנו הביתה, ובנסיעה, או איזו נסיעה,,,,,,, להמשיך? תחליטו אתם. ביי כוכבית

פוmיקי

New member
בטח להמשיך ../images/Emo70.gif

גם אני אשוב לכתוב בקרוב... קצת עמוסה בימים טרופים אלו... אך מתגעגעת ל-ה-מ-ש-י-ך!

ביגבן

New member
לחיי ה(נישואים) האהבה

מתחיל להיווצר כאן לחץ של מעריצים חדשים.. שיחקת אותה בסיפורים העסיסיים שלך... מי שחברה של המלאכית חברה שלנו.............

sahar558

New member
השתתפות אקטיבית

אולי אם בא לך לגוון יותר אשמח לעשות לך שמח וכייף נתחיל אנחנו ואם ניראה טוב האחד לשני אין לי בעיה לצרף את רעייתי ואת את בן זוגך במקרה או לא נוכל לתאם בילוי ומשם התחברות אם הרעיון שלי מרגש אותך אז רדימה מחכה לתגובתך איציק

הופה הופה איזו אורחתתתתת

אורחת לוהטת במיוחד, טוב לראות לך פה, אופס לראות אותך. ואווווו לזה לא ציפיתי, אני רואה שאתם זוג שובבים וחרמנים מין מצא את מינו, אני שמחה בשבילך. ושרק סקס מדהים יהיה ביינכם תמיד מלאכית כחולה

למעלה