לגברי הפורום

Apoptygma

New member
לגברי הפורום

טוב אז ככה, קודם כל אני "אציג" את עצמי. שמי דורון ואני "עוקב" אחרי הפורום הזה כבר כמעט שנתיים. זורק הודעה פה והודעה שמה. חזרתי לישראל לפני חודש והחלטתי לעשות "מסע צליינות" לחינוך המין הגברי פה שמיום ליום הופך ל-PUSSY יותר ויותר! ה"חינוך" בא בעקבות תוכנית רדיו שאני HOOKED עליה מאז שהתחלתי להקשיב לה, בעצת חבר בחו"ל, כבר שנתיים. התוכנית באה לחנך אותנו, הגברים ולעזור לכן, הנשים. הנושא הכללי של התוכנית הוא: לגברים - HOW TO GET THE MOST TAIL FOR THE LEAST MONEY AND EFFORT SPENT לנשים - HOW DO WE, MEN, THINK התוכנית משודרת בשידור חי הישר מלוס אנג'לס כל יום שני עד שישי. אז, כמובן, שיש בעיות בשעות השידור, שכן, היא "מכוונת" בדיוק לשעה שהאנשים נוסעים בדרכים אחרי העבודה - 3 עד 7 בערב. זה יוצא בין השעות 1 ל-5 בבוקר פה, בישראל. אז מי שמובטל או לא יודע מה יכול להרשות לעצמו אבל לכל מי שלא ישנה אופציה אחרת: איזה סטודנט מלוס אנג'לס, שרוף על התוכנית, הקים אתר שבו הוא מעלה את ההקלטה של השידור מדי יום ביומו. כך שאנשים יכולים פשוט להוריד את השידור מהאתר. למי שיש אינטרנט מהיר זה לוקח בסביבות הדקה וחצי לשעת שידור. מי שבוחר להקשיב להקלטה של התוכנית יצטרך להכניס LOGIN ו-PASSWORD שהם: LOGIN: Getyour PASSWORD: Ballsback זה CASE SENSITIVE, כלומר חיבת להיות G ו-B גדולות וכל השאר באותיות קטנות. בקיצור - אני מאוד, מאוד, מאוד, מאוד, מאוד, ממליץ לכם להוריד ולהקשיב לשידור, לפחות פעם או פעמיים! פשוט תורידו אותו ותקשיבו לא בזמן שאתם על המחשב. נ.ב: למי שבאמת רציני ומעוניין לנסות את זה אני ממליץ בחום על "תוכניות הכרות" עם התוכנית - תורידו את התוכנית מיום חמישי שעבר (OCT 30) ואת זאתי של אתמול (NOV 6). רוצה לשמוע מה אתם חושבים!

Apoptygma

New member
תיקון טעות דפוס

בקיצור - אני מאוד, מאוד, מאוד, מאוד, מאוד, ממליץ לכם להוריד ולהקשיב לשידור, לפחות פעם או פעמיים! פשוט תורידו אותו ותקשיבו לא בזמן שאתם על המחשב. בשורה השנייה: תקשיבו לו!!! כי עם ה"לא" יוצא שאני כאילו "מזהיר" לא בזמן שאתם על המחשב....

למעלה