לגברים!!!

keren888

New member
לגברים!!!

איזו חברה הייתם רוצים שתהיה לכם.. אחת סחבקית עם החבר'ה..שתרגיש פתוח..תצחק עם כולם..תחקה את ציפי שביט מארץ נהדרת או את באבלובה לפני החברים שלך..ומרוב חופשיות כשכולם יושבים מול השולחן ןמעבירים דחקות..היא תאכל את הציפס שכל כך מעצבן אותה לאכול אותו עם מזלג..פשוט עם היד! או שתעדיפו את החברה הנימוסית..שתשב בשקט בצד תחייך מכל דבר..ולא תוציא מילה..תאכל בשיא האלגנטיות עם סכין ומזלג את הציפס..כמובן שעמדת המפיות לידה..היא מבקשת סליחה על כל דבר שהיא מבקשת שיעבירו לה בצורה כזאת נחמדה אפילו כשצוחקים איתה היא לא מבינה עניין..ועושה פרצוף נחמד.. בקיצור.. תגיבו.. מה הייתם רוצים מבין שתי הדמויות האלה..

keren888

New member
תודה...אבל..

לפחות תענו למה.. תנתחו... תשמיטו מה לא נראה לכם.. ומה הייתם מוסיפים ..

כאילו בחורה שאני יוכל לצאת איתה

עם חברים לצחוק לדבר על כוסיות זיונים ושתזרום איתנו לא תשחק אותה מלכת אנגליה יש אנשים שאני מקנא בהם בקטע הזה שיש להם חברות כאלה שמדברות איתי על הכל וצוחקות ואוכלות עם הידיים כאילו עמחא כאלה

keren888

New member
סליחה??????

כוסיות זיונים???? על איזה כוסיות בדיוק??? איזה זיונים??? החברה שלך לידך... מה נראה לך?? שהיא תשתף פעולה??? אני אין לי בעיה להסתכל על נשים ולומר "וואוו" לפני החבר..או כשהחברים אומרים כוסית לומר אכן.. או מה פתאום(אני הכי יפה).. אבל מזה ללדבר על זיונים וכוסיות?? לידי??? על מי מדובר??? מתי???.. ומכאן זה כבר סיפור אחר מותק.. אני לא מאמינה בכלל שאמרת את זה....

טוב את גם לא תביני

לא אמרתי שאני אראה מישהי יפה לידי ויגיד לחברה שלי מה הייתי עושה לה אבל יוצא שמדברים אצלנו איך ההוא זיין את ההיא ועשה לה ככה וככה ועשה איתה ככה וככה אז יש בנות שייגעלו ויש בנות שיצח€ו מזה והתעלמו בלי לעשות פרצוף ניראה לך באמת שאני יעשה דבר כזה??? ככה את מכירה אותי €רן או שתגיד מה שאמרתכשהחברים אומרים כוסית לומר אכן..

keren888

New member
גם....

גם על סיפורי זיינתי... לא הייתי מקבלת לידיי... כל עוד אני אישה והם לועגים למין הנשי.. כי להגיד זיינתי וסיפורי סבתא זה רק מראה עד כמה אין ערך לאישה באוצה שיחה..ואני אישה אז אין דבר כזה לידי...

keren888

New member
צהוב...

שמת לב שאנחנו מתווכחים לבד??? אנחנו יכולנו גם לעשות את זה באייסיי..חחחחחחח חפיף מותק אני הלכתי לישון... נשתמע מאמי... (וד"א לא שמעתי את סוף הסיפור מהתחנה)

RVD18

New member
טוב הראשונה לא

כי אם הבנתי נכון התכוונת לכזאת שעושה רעש ופאדיחות לפעמים. ולא השנייה, שלא תהיה שקטה כמו דג, שתדבר ותצחק.

א י ד י

New member
קרן...

אמרת שאת לא מוכנה שייתייחסו בזילזול למין הנשי ואת לא תהיי מוכנה לשבת ולהקשיב לסיפורי זיונים. אבל בינינו.. ככה בלי שאף אחד רואה... את לא חושבת שבנות זה יותר גרוע?? סיפורי בנות נכנסים לעומק (ואורך) העניין, נראה לי שאצל גברים זה נגמר ב"זיינתי אותה", אצל נשים... וואוווו! אנחנו יכולות להיות ה-ר-ב-ה יותר גרועות!

keren888

New member
נשים...איייי...

אורך ועומק... זה העיניין.... אנחנו מספרות הכל.. זה יותר מעניין.. זה מה שמאחד אותנו לאחד... כשרע למישהי אנחנו ישר מבינות מה קרה.. ויודעות בדיוק למה וכאלה... אין. אין עלינווווווווווווווווווו הגברים כאלה רדודים.. חושבים שיטחי...

keren888

New member
למה??

רע ופאדיחות.??? לא אמרתי שהיא טיפשה... אמרתי אחת שעושה מה שבראש שלה.. בטעם.. את חושבת שלצחוק זאת פאדיחה?? לחקות אנשים זאת פאדיחה? לא, זה מעיד על חופשיות ופתיחות. לדעתי זה דבר יפה.. לא צריך לראות אותנו המין היפה כל כך מושלם.רגוע,עדין,ושליו, לדעתי זה יותר יפה שנפתחים טיפה..ועדיין ניראים טוב..ואפילו יותר.. לא??

RVD18

New member
נכון, חופשיות ופתיחות זה טוב

פשוט לא אוהב צעקניות

TheWhiteTigris

New member
לא זאת ולא זאת.

לא צריך את מלכת הקרח (או מלכת נרניה, איך שתרצו...) ולא את זאת ששכחה שמותר האדם מן הבהמה. משהו באמצע כזה.

amybr

New member
כל אחד אוהב משהו אחר

גם אני לא אוהב שתקניות, אבל לא אוהב גם כאלה שלא סותמות את הפה ולא דופקות חשבון. אבל בעיקרון: כל גבר וטעמו האישי. בעניינים האלה אנחנו בדיוק כמוכן

אני יודע לאן את חותרת

וחבל מאוד שאת עושה זאת - אל תתחילי לשנות את עצמך כדי שגברים יאהבו אותך אלא פשוט תהיי את עצמך עם היתרונות והחסרונות שלך.

keren888

New member
לא, אתה לא!!

ממש לאאאאאא היה לי ויכוח עם חבר של חברה... רציתי להוכיח לו שאני צודקת.... אני מודעת ליתרונות והחסרונות שלי (וזה גם תלוי למה אתה קורא חסרונות) יהיו חסרונות בשבילך שבשבילי זה יתרון.. אבל חסרונות שגם בשבילי זה חסרון בטח שאני אנסה לשנות..אתה לא עושה את זה לפעמים?? אבל ההודעה הזאת אינה דרך לשנות את החסרונות שבי.. כי בקטע הזה אני בסדר גמור.. אני כמובן בחורה א. ומי שיש לו בעיה עם זה..למי אכפת!

למעלה