לגברים שבינכם ... .

pixiegirl

New member
לגברים שבינכם ... .

יצאתי עם משהו כמעט שנתיים,
הקשר בהתחלה היה מעולה כמו כול קשר אהבנו שמחנו יצאנו בילנו שנינו הפככנו עולמות לשמח זה את זו וזו את זה .
לפני כמה חודשים הבחור השתחרר מצהל, ואני התחלתי ללמוד שנה אחרונה בתואר על רקע זה הוא מתמודד עם משבר ענק! בחייו, ואני גם (המשבר קשור במשפחות של שנינו כול אחד עם המשפחה שלו) הוא מבחינתו מאוד רצה לתמוך ולעזור לי רק עשה את בכול המקומות הלא הנכונים ולא כל כך הבין, אני מבחינתי עשיתי הכול לעזור לו אבל מתברר בדיעבד שגם בכול המקומות הלא הנכונים ובכול הדרכים לא הנכונו.
נוסיף על זה את הלחצים שהיו על שנינו, הקשר הלך ודעך הוא פגע בי שלא בכוונה אני פגעתי בו שלא בכוונה, הוא הרגיש את זה וניסה לתקן מה שעוד יותר פגע בו ולהפךאני הרגשתי שהוא פגוע ניסתי לתקן ועוד יותר נפגעתי, אבל עדין הייתה אהבה או ככה לפחות אני הרגשתי והוא אמר, אני מזיקה ממנו אדם אמין ולכן בטוחה שהייתה אהבה.
ואז בוקר שבת אחד לפני כמעט חודשים הוא התעורר כעס עלי ממש אחרי תקופה שגרתי אצלו חודש וגם ככה הייתי אמורה לחזור לדרתי , אמרתי לו שאני חושבת שהאינטנסביות לא עשתה לנו טוב ושקשה לי עם התפרצויות ושנראה לי כידי להתאוור, הוא לא בוכה אבל הוא היה עצוב אני בכיתי הוא החזיר אותי הביתה עם כול הדברים שלי והלך לעבודה, ניסנו לדבר אבל לי זה לא עשה טוב אמרתי לו שאני צריכה זמן אבל כן חשוב לי הקשר איתו , בכול מקרה ניסנו לדבר אבל אני רצתי תשובות שהוא לא רצה לתת (הוא החליט על פרידה סופית.) ואז אמרתי לעצמי שאם הקשר איתו חשוב לי אני צריכה לוותר על האגו שלי בלקבל תשובות ולקבל את המערכת יחסים כידידה, חשבתי שבתור אקסית אם אני ידידה אז או שאני ידידה כמו כול המכרות שלו או שאולי דרגה מעל בכול זאת הייתי איתו במצבים שרק בת זוג מכירה. הוא התקשר כמה פעמים והיו שיחות טובות את רובן אני סיימתי כי הייתי עסוקה, (3 שיחות כאלה ליתר דיוק בכולן הייתי רגע לפני יציאה עם חברות) ואז הייתה שיחה אחת שכבר הרגשתי שאנחנו ידידים והכול בסדר וותרתי על החלום שהוא יתקשר ויגיד עשיתי טעות בואי נחזור וכול הפנטזיה המטופשת הזו, הייתי בהיסטריה תקועה בחור נידח בשום מקום אפשר להגיד הייתי תקועה ברחובות יפה לבד, לא מקום סימפטי לבחורה צעירה שהכלי היחיד שיש לה ביד זה פלאפון, הייתי במצב באשמתי זה ברור אבל פחדתי פחד אימים, והוא שהיה שם שנתים ורצה אותי ביותר ידידה, ואמר שהוא ער ואין לו בעיה שנדבר הרמתי אליו טלפון הוא סיים את השיחה באנחנו לא נחזור בכול פעם שהוא זה שסיים את השיחה הוא אמר את המשפט הזה, ובפעםהזו זה ממש הרגיז אותי כי הבנתי שאתה לא רוצה אותי בתור בת זוג אבל קימבנימט אמרת שאתה רוצה קשר ידידותי אתה יודע שיש ליעוד רגשות כי אמרתי לך למה לזרות מלח על הפצעים ולחזור ולהגיד לי את זה, שזו המחשבה שרצה לי בראש ואחרי שלא הצלחתי לישון עד הבוקר וקמתי חולה, והרגשתי כמו משהו דרוס אחרי הלילה הסיוטי שהיה הרמתי לו טלפון (טעות גדולה מאוד לדעתי) צעקתי עליו (יותר נכון חרחרתי בטלפון שוב התקררתי ברמות על וגם ככה לא הצלחתי לדבר) שאני בכלל לא רוצה לחזר (שקר גס) ושאני כבר לא מכירה אותו חודש ימים (לא כל כך שקר הוא קצת הפך את עורו אבל ניראה לי שזה היה בגללי). אני בחורה די היסטרית ודרמתית וזה חשוב כי כשפוגעים בי אני תוקפות ככה שהוא די הותקף בחודש הזה.
ואחרי כול החפירה המאוד ארוכה הזו כמו שאולי הבנתם אני רוצה אותו, מכרי הגברים שמכירים אותי אמרו לי שאני אתן זמן והוא ירצה לחזור ושנשמע להם שהוא רוצה מאיך שאני מספרת את הדברים משומה לי זה לא נשמע ככה הוא אומר שוב ושוב לא רוצה אותך!!!, מאז אותו יום שחרחרתי את גרוני עליו הוא לא יצר איתי קשר ואני בערך לפני יומים שלחתי לו שאני מצטערת כי פרט מאוד חשוב באותו יום היה ארוע לזכרה של אמא שלו ושכחתי מי זה לגמרי כי ממש בטוח הכעס שלי , העובדה שסבתא שלי הייתה בדרך לניתוח מורכב, התת חום שסריתי בו ושכול אלאה מן הסתם לא תרוצים לרוע לצעוק על משהו בתאריך כזה אז הגיע לו סליחה והתנצלתי הוא אמר שאני לא צריכה לדאוג מי זה, כתבתי לו תודה וחג שמח הוא ענה גם לך ונגמרה ההתכתבות .
ועכשיו לפאונטה אני רוצה אותו, מאוד רוצה אותו הוא איש טוב חכם אוהב, אני מתגעגעת אילו, מצד אחד הראש השלים עם הפרידה ואומר לי לעבור אלאה אבל הבטן והלב ממש לא מקבלים את זה.
אז בנים שגולשים מתוככי המוח הגברי קיים סיכוי קטן שהוא רוצה??
גיסתו אמרה לי שהיא חושבת שהוא אומר שהוא לא רוצה יותר בשבילו משבילי...כאילו שהוא מזכיר לעצמו שלא נחזור, לא מבינה את ההגיון אבל בטוח שהוא קיים.
אני אוהבת אותו ורוצה להיות איתו, אם יש סיכוי מה אתם חושבים אני צרכה לעשות?
הרסתי את כול הסיכויים?
תודה לכול מי שיענה. אפשר שגם בנות יענו פשוט אני זקוקה לחוות דעת של משהו שמבין גברים ומתברר שזה בעקר גברים.

שאלה ארוכה ותשובה קצרה

לא, הוא כנראה לא מעוניין בך.
אגב, אם תהיי פחות חופרת ופחות דרמה קווין, הוא עדיין כנראה לא יהיה מעוניין, אבל יש סיכוי שהבחור הבא יצליח לשרוד אותך.

pixiegirl

New member
למה לענות ככה?

תראי אני כתבתי ארוך ביחס להודעת פורם כי נראה לי שאם אני רוצה תשובה אמתית כידי לכתוב את הפרטים , אחרת מה הפואנטה איך אנשים יכלו לענות לי בלי לדעת על מה אני מדברת??
זה אחד 2 הסיבה שהוא נפרד ממני היא ממש לא כי אני חופרת אבל תודה על האראה.
חבל לי שאנשים בגילך בוחרים להגיב ככה.
ותודה על המחמאה הבחור הבא יצליח לשרוד אותי????..
אני לא צריכה ששרדו אותי , וזו בכלל לא הייתה השאלה.
יכולת גם לעצור בלא הוא כנראה לא מעונין בך בלי לרדת עלי בדרך ,מבלי להכיר אותי לראות אותי או לשמוע אותי וחבל שזו הבחירה שלך בחיים ואולי את מסתכלת על זוגיות כעל משהו שצריך לשרוד אני רואה אותה כמשהו יפה ונעים שצריך לאהוב.

צודקת, אני לא מכירה אותך, רק את הפוסט שלך

והוא פוסט חופר, מלא דרמה ומבולבל. לא יודעת מה זה אומר עלייך. תחליטי בעצמך.
אין לי שום עניין להיות פוליטיקלי קורקט בפורום אנונימי באינטרט למרות גילי המתקדם (מזה יש לי מספיק בחיים האמיתיים), הייתי איתך הכי ישירה שאפשר (גם אם לא מנומסת או "רגישה" במיוחד), ככה את נשמעת מהצד :חופרת, דרמתית ומבולבלת, ואם את נשמעת ככה בפוסט, אולי את נשמעת ככה גם בחיים האמיתיים (אני לא יודעת, תעני בעצמך על השאלה הזאת) ואם את נשמעת ככה בחיים האמיתיים, זה בהחלט לא יקל עלייך בזוגיות ובהחלט יכול להיות אחת הסיבות שהבחור החליט להתרחק.

pixiegirl

New member
כמה דברים שאולי יעזרו לך בחיים.

1. במקום להתעסק בלחנך כידי שתעסקי בין השורות.
2. ארוך לך וחופר אל תקראי את לא חייבת.
3. בפורום עם כזו כותרת "זוגיות במשבר" מי שבא עם שאלה בא ממקום חלש לדרוך עליו לא ירים אותו.
4. כידי לבדוק את עצמך לפני שאת מטיף לאחרים.
5.אולי אני חופרת אבל יש בי חמלה ורגישות למי שסביבי ולפחות אצלי המילה "חופר" עוד יכולה להיות חלק מהלקסיקון בלי שזה יעלה גחוח קל, כי מגיל מסויים סלנג שפל הופך להיות רדוד (אגב לחברי לעולם לא אקרא חופר אני נוטה להקשיב להם).
6 כנסי לאתר של אניאגרם אולי זה יוסיף לך מעט ידע לגבי דפוסי אישיות אני לא מתכוונת לפרט לך פה תואר שלם במדעי החברה, אבל לא יזיק קצת חומר תארוטי לפני שאת פוסלת אדם.
7. וחבל חבל חבל שאת מנסה לפסול ולטול אדם שפנה לעזרה מקווה שאם יש לך ילדים ומשפחה איתם את נוהגת אחרת כפי שאת כותבת פה.
כול טוב ותודה על התגובה שלך ועל השקעת הזמן.

chenby

New member
אה

ולעניינך
ממליצה לך לשחרר.
ובמקום להציב את עצמך כעלמה במצוקה בשביל שהאקס שלך ירחם עלייך, אולי תשימי את עצמך כעלמה חזקה שאם גבר אומר לה שהוא לא מעוניין, היא אומרת אוקי וממשיכה הלאה למרות כל הכאב.
את אכן חופרת - אבל בעיקר לעצמך. כי אחרי קרית כל הפוסט שלך, גבר אומר שהוא לא מעוניין, הוא לא מעוניין. קשה להקשיב לזה בטח כשרוצים שהוא יהיה מעוניין, אבל אם הוא היה מעוניין, הוא לא היה נפרד ממך.
אז שחררי - למענך.

או, מסתבר שאת יכולה להיות מאוד

קורקטית, הגיונית ועיקבית. אם תצליחי להעביר את זה גם לחייך האישיים ייטב לך.

shemeshit

New member
ממש קשה לקרוא אותך

אפשר תקציר?
או לפחות אותה הודעה עם חלוקה לפסקות.

pixiegirl

New member
תקציר

נפרדנו יותר כצעד והחלטה שלו , מי שספרתי לו מהקרובים אלי טוען שכמו שזה נשמע הוא עובר תקופה דפוקה שלא קשורה אלי יצא מי זה וירצה לחזור (התקווה שלי ) לי זה נשמע שאם משהו טרח כול עוד דברנו אחרי הפרידה להגיד שהוא לא רוצה זה כנראה כי הוא לא רוצה.
השאלה מה נכון?? אם יש לי מה להציל בקשר? או פשוט לוותר לקחת את התקופה לשברון אליו ולבנות עצמי טוב יותר לזוגיות הבאהה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
בהחלט ללכת הלאה ולבנות את עצמך

את לא סתם מבולבלת. את מבולבלת ברמות, ובעיקר לא מצליחה להבחין בין עיקר לטפל.

אני לא כותב את זה כדי לרדת עליך, וזה לא גורם לי שום עונג לכתוב את זה. זה פשוט ככה, ובנושא הזה עליך לעשות עבודה מאוד רצינית עם עצמך: עיקר וטפל.

nowonder

New member
החברים שלך אומרים לך

את מה שאת רוצה לשמוע (בהייטק קוראים לזה, לדבר הודית).
את רוצה לשמוע שזה לא את, אלא הוא.
ואת רוצה לשמוע שהוא עוד ירצה לחזור אלייך.
ואת רוצה לשמוע שיש לך פה שליטה, ושאת יכולה להציל את הקשר.

אבל את יודעת את האמת.
זה גם את וזה גם הוא שאחראים לסופו של הקשר.
ולא משנה בכלל אם הוא ירצה לחזור אלייך. כרגע הוא לא רוצה.
ואין לך שליטה כרגע על הרצונות שלו, ולכן ברור שאת לא יכולה לבד להציל כלום.

אני חושבת שכדאי לך לרכז את האנרגיות מללמוד מהקשר שהיה ומהסוף שלו, על עצמך ובכלל.

hrui2008

New member
התשובות של ל מיציפיצי1

מלמדות שאת בחורה חכמה ורגישה.

אלא שלפעמים כשרגשות מעורבים מתוך לחץ אנו שופטים ופועלים לא נכון .

נסי רגע להסתכל על כל הסיפור מהצד ואז קבלי החלטות מהשכל ולא מרגש. [זה קשה בעיקר שההחלטה היא להפסיק את הקשר]

אייבורי

New member
כן

הרסת את כל הסיכויים

אין סיכוי שהוא יחזור אליך.

וגם אין באמת אפשרות כרגע שתהיו ידידים, זה סתם יכאיב לך
ויעצבן אותו.

אשכרה קראת את זה?

למעלה