לגברים בלבד!

לגברים בלבד!

תהיה שרציתי לשתף בה את גברי הפורום: האם מי-מכם הולך דרך קבע למועדון הספורט המקומי? מתקלח בסוף האימון? האם יצא למי-מכם לפגוש במקלחת פרצוף מוכר/חצי-מוכר? בעירום? הוא? גם אתה? זה מביך? זה אמור להביך? ואם אתה בעירום והוא נכנס למקלחת בבגד ים, זה מביך יותר? ומי הן הדמויות שמביך לפגוש? המוכר במכולת? מנהל סניף הבנק? השכן? קולגה? מורה לשעבר או בהווה? יש אנשים בעלי רתיעה מעירום [ואני מתכוון לסיטואציות מעין זו שרשמתי למעלה ולא לעירום בכפר נודיסטים] שלא מתפשטים כלל מול אנשים אלא רק כאשר הם בתא המקלחת [תא ליחיד] הם מרשים לעצמם לפשוט את בגדם התחתון ולהחליף [אני מקווה]. מאידך, יש כאלו שמרגע שהם נכנסים לתחום המלתחות הם הופכים נודסטים! מסתובבים בכל תחום המלתחות כאשר זכרותם החשופה מדלדלת להם בין רגליהם בחדווה וברננה, ורואים שממש נח להם העניין. אני באמצע: מתפשט כשצריך [להתקלח, כמובן], מתקלח, יוצא, מתלבש וזהו. את כל שאר "עיסוקי" במלתחה אני עושה בלבוש תחתון. אז מה דעתכם? נשים, אתן מבינות על מה אני בכלל מדבר?

basket case

New member
למה רק גברים..?

לנשים זה לא קורה?!?! לי זה קרה כשהייתי בבריכה..ואח"כ באתי למלתחות. ראיתי איזו מישהי שהייתה איתי בשכבה, והרגשתי ממש לא בנוח.. אז פשוט עברתי למקום אחר, בו לא אראה.

כשהייתי קטן הייתי מציצן לא קטן...

כך שזכיתי[!] לחזות במחזות[!] מעין אלו שתיארה ShllyLand למטה. לכן אני נוטה לחשוב כך. ועכשיו אני נוטה ללון. לילה-טוב!

Idan91

New member
אבל זה לא יפה

ה-L הגדולה באמצע השם שלה, זה הורס את כל היופי של שילוב האותיות.

shellyland

New member
מעוות לא יכול לתקון

ולכן אני דורשת פיצוי הולם על עגמת הנפש.

nutmeg

New member
חשבתי על זה

שיש הבדל אם רואים אותך עירום או שפתאום יצא לך לראות מישהו שאתה מכיר עירום. במקרה השני - אני יודעת שהחווייה שלי היא: too much information!! כלומר מעין סיטואציה של מציצנות בכפייה. לא רציתי לראות ולדעת איך בדיוק היא נראית אבל 'יצא' לי. במקרה הראשון - כמוני כמוך, אני דואגת שהוא לא יקרה. למשל בחרתי לשחות בבריכת שחייה שיותר מרוחקת לי מהבית רק בגלל שיש שם תא הלבשה צמוד-מקלחת עם דלת, ספסל, וכל מה שצריך לפרטיות.

Anna Karenina

New member
למרות שאני בחורה,

אני מבינה בהחלט על מה אתה מדבר...
גם במלתחות של השנים, בבריכות שחיה וכיוצא בזה, ניתן לראות נשים בכל גיל מתפשטות להנאתן, ואפילו לא טורחות לסגור את הוילון של המקלחת או הדלת של תא ההלבשה. זה בהחלט לא נעים, ואפילו מביך, ויש דברים שלדעתי צריכים להעשות בדלת (או וילון?!) סגורה, כי למרות ש"לכולן יש אותו הדבר", לא צריך להוכיח לי את הטענה כל פעם מחדש. מגעיל.
וחכמים ממני כבר אמרו בעבר..."אכן, תמונות קשות..."

basket case

New member
אילו שטויות..../images/Emo4.gif

זה רע שהן לא מתביישות בגופן? מה את רוצה, שהן יתחילו לנסות להסתיר עם המגבת בזמן שהן מתלבשות, שלא יראו, או שילכו לשירותים להתלבש, רק בגלל שלך יש בעיה לראות נשים ערומות..?!?! אפשר לחשוב..לכולנו יש אותו דבר.. אולי קצת יותר גדול או קטן, שעיר או חלק, כהה או בהיר, אבל, ת'כלס..אותו דבר!

Anna Karenina

New member
לידיעתך...

כן, אפשר ללכת עם מגבת. והבעיה היא לא רק שלי, אלא של כל שאר הנשים/נערות/בנות וכו', שנמצאות שם. כן, זה בהחלט לא נעים, ואני חושבת שעם כל הכבוד, יש וילונות ודלתות במלתחות, שנועדו בדיוק לכך. ותרגעי.

basket case

New member
להתלבש עם מגבת??

להתחיל לנסות להתלבש תוך כדי הסתרה עם המגבת??

Anna Karenina

New member
לא התכוונתי לזה כך...!!

אפשר להשתמש במגבת במעבר בין המקלחת לתא ההלבשה, למשל. בחלק מהבריכות, כמו בבריכה שבאיזור שלי, יש מרחק די גדול ביניהם, ואפשר לשים מגבת לאחר המקלחת עד לתא ההלבשה. אגב, אני מקווה ששמת לב, שבמקלחות יש וילון, ובתא הלבשה יש מן דלת. זה נועד לשם כך.

למעלה