לגבע הורדת ניקוד במגן !

• פותח הנושא PkK
  • פורסם בתאריך

PkK

New member
לגבע הורדת ניקוד במגן !

לאיסטרה... קודם כל תודה על המונחים הגרמניים , שיעזרו לי להרשים את הבוחנים ואם זאת לעשות את בחינתי יחודית יותר . דבר שני.. היית שאלה מה היה מבצע ריינהרד ורשמתי הכל טוב ובמקום מחנה בלזץ' רשמתי חלמנו רשמתי על שאר המחנות טוב(סוביבור,טרבלינקה) - שד"א היית בהם ..במה שנשאר כמה יורידו לי על זה ? וגם רשמתי על מרד גטו ווארשה וטעיתי בתאריך השני להופעת הגרמנים.. הרי הם באו פעמים.. רשמתי ה-29 במקום ה-19.. כמה יורידו ? תודה רבה

nitsansh

New member
מורידים על טעות בתאריכים???

טעות בשנה הייתי מבין... אבל על טעות בתאריך? זה שיא הקטנוניות!!

איסקרה

New member
לא כל כך רעים

מעריכי בחינות משתמשים לעתים בביטוי "פליטת קולמוס" על מנת לציין טעות שכזו אצל תלמיד ששאר הבחינה שלו מפגינה שליטה ראויה ומשמעותית בחומר. במקרה כזה מופעלת סלחנות , בייחוד אם במצב שבו לא היית כותב בכלל תאריך (נכון או שגוי) התשובה לא הייתה נפגעת. יחד עם זאת מעריך יתקשה לתת ניקוד מלא ומושלם על תשובה שיש בה שגיאה ולעיתים תצטרך להקריב שתיים שלוש נקודות על מזבח טעויות שכאלו. שזה לא יטריד אותך. אלא שזה יגרום לך בבחינה , לא להזדרז לצאת . גם אם סיימת חמש או עשר דקות לפני סוף הזמן המיועד לך, שב ובדוק ושוב ושוב . "חפש" טעויות אצל עצמך וצא מהבחינה רק כשאתה חייב. מנסיוני בדיקה ראויה וקפדנית אחרי שסיימת (לדעתך) לענות על כל השאלות מצילה נקודות יקרות.

ifonly16

New member
לי דווקא הורידו על דברים כאלה במגן

התשובות שלי היו מנוסחות טוב אבל טעיתי לדוגמא במשך מרד גטו ורשה ורשמתי שלושה שבועות במקום חודשיים והיא הורידה לי על זה. בגלל זה אני גם נמנעת מלרשום תאריכים כשאני עונה על שאלה כי אני מפחדת שאני אטעה.

PkK

New member
תודה רבה !!

למרות שהמורה שלי בטוח תוריד כי כל הקטע של השואה חשוב לה.. אבל רציתי לדעת איך זה בבגרות תודה רבה

למעלה