לגביdynamic

גודייבה

New member
לגביdynamic

ניסיתי להקפיץ הודעה מעמוד 4 וזה לא הלך לי חחח
שאלתי לגבי שיר מסוים,ומישהו ענה לי שהתשובה היא dynamic-time to get serious אז אתאמץ ואעתיק את תשובתי לכאן: וואיי תודה!! טוב שנזכרתי... רק היום ראית את ההודעה זה אכן זה ורציתי לשאול שאלה למען הפחות מבינים (כמוני): אפשר לקבל פרטים על ההרכב הזה; אם הם ישראלים (או מהיכן), ממתי הטראק הזה, או האם הוא נחשב טראק איכותי או שהוא ממשפחת סקאזי אנד פראנדס? תודה בעד האגרה!

TRANCE ADDICT

New member
בכיף..שמחתי לעזור...

דינמיק הם בן אביטל ושיי אלמקייס..הם ישראלים כמובן..הטראק הזה שציינת למעלה יצא לא מזמן לפני 4 חודשים משהו כזה...ואני אישית מחשיב אותם כמוזיקה פשוטה ולא איכותית.. :)

yoss67

New member
נכון לפעמים אתה אומר לעצמך...

שקטעי שיא בטראקים קצרים מדי.. אבל אז כשאתה רוקד אותם אתה מוצא את עצמך גמור שפוך על הרצפה

PsyVodz

New member
חבר טוב שלי פעם אמר :

כמה שיותר פשוט יותר טוב .. ברוב המיקרים שמתי לב שזה באמת ככה .. אני לא מדבר על איכויות וזה .. אבל צלילים פשוטים זה בדכ טראק טוב

גודייבה

New member
האמת היא שאני לא מסכימה עם זה...

קצת קשה לי, בתור מישהי שנחשפה לטראנס מרקע של רוק מתקדם וכו'... להנות מביטים עם 2 צלילים מסינטיסייזר ותו לא... נכון שבמסיבות משתדלים להשאיר את הקו נקי וכמה שפחות מורכב כדי להכניס את הבנאדם ל"טראנס" (שזה אחלה
) אבל בכלליות אני מעריכה טראנס טוב כטראנס מורכב- עם כלי נגינה ומקוריות. את אינפקטד אני מאוד מעריכה, ולאחרונה נתקעתי על הטראק: ratio shmatio שהוא פשוט מעולה!! טראק שמתחיל ככה, לא יכול להיות רע! (הכנסתי כאן המלצה סמויה)
בברכת חג שמח!

PsyVodz

New member
אמרת בדיוק למה שהתכוונתי ..

במסיבות ...................... נכון בבית ברור שאני לא אשמע סתם צלילים עושים בום בום ..

S l a s h 2

New member
לדעתי הם ענקיים ביותר,

הם כאילו סקאזי ואלה, במוזיקה האמת איכותית, כל מיני משחקי סאונד מטורפים ובאס ליינים שוברים.. אני אישית מאוד אוהב את המוזיקה של החברה..:)

S l a s h 2

New member
אכן...

זה נשמע כאילו כל החברה הולכים בדרך שלו אבל הם לא הוא.ץ.. (דינמיק, סייקל שפיר.. כל אלה)

גודייבה

New member
טוב אם כבר הדיון עדיין בעמוד הפותח

רק רציתי לאמור ששמעתי עכשיו שוב את הטראק המדובר, ועזבו אתכם הגדרות לא הגדרות, זה פשוט טראק מגניב ומורכב

למעלה