לגבי Mass Effect 3

לגבי Mass Effect 3

היי לכולם, שיחקתי עכשיו בדמו של Origin ל-Mass Effect 3... ממש ממש התלהבתי האמת, נראה משחק מצויין.
תגידו, מה עדיף, לקנות אותו לאקסבוקס או שעדיף לשחק אותו בלפטופ???
(הדמו רץ אצלי יפה על הלפטופ ככה שנראה לי המשחק עצמו ירוץ אותו דבר),
השאלה מה יותר כיף??? עם השלט? או המקלדת/עכבר???

Wolfinix

New member
אני חושב שכל אחד יאמר לך משהוא אחר, אלה שמעדיפים

קונסולות יאמרו לך XBOX.
אלו שמעדיפים PC (כמוני) יאמרו לך PC

כמובן שיש לך גם את האפשרות לחבר את הGAMEPAD של הXBOX לPC (אבל תהייה לך בעיה עם ה AUTO AIM שלא נמצאת בPC אם אני זוכר נכון) בשילוב תוכנה שנקראת FRAPS להגדרת ה PAD.

מבחינת קהילות מולטי שתיהן אקטיביות, כך שאם אתה מתכנן לשחק במולטי, עדיף לך לרכוש לפלטפורה שבה יש יותר חברים שתוכל לשחק אתם.

אם אתה מתכוון לשחק רק לבד אז מבחינת הבדלים במשחק כמו אויבים וכד' לא ידוע לי על שוני ביניהם...כך שעדיף את מה שיותר נוח לך לשחק מבחינת ממשק (לי יותר נוח עכבר + מקלדת למשל, לא כל כך מסתדר עם הPAD קשה לדייק אתו - וזו הסיבה שהוסיפו AUTO AIM).

מבחינה כלכלית, המשחק אמנם יותר יקר לXBOX אבל ההרחבות שלו מידי פעם זוכות להנחה שם (לעומת ה PC שלא רואים שום הנחה עליהן) מצד שני ב PC אתה יכול לרכוש אותו ממש בזול (את 3 הכותרים של הסדרה אתה יכול לרכוש בכ 10$ ובסביבות ה 5$ רק את ה 3 לבד).

ללא ספק...

ללא ספק אני הולך על פלטפורמת PC, מכל הבחינות, גם הגראפיקה של המשחק הספציפי הזה יותר טובה ב-PC, גם יותר נוח לי עם העכבר והמקלדת, וגם כי אני תקוע בבית חולים עד הודעה חדשה ואין לי כאן אקסבוקס לצערי, ואני עם הלפטופ... (וגם המחיר יותר זול, יש מצב שאני רוכש את כל הטרילוגיה מ-Origin).

Wolfinix

New member
אפרופו לפטופ אפשר לשאול מה המפרט שלו?

ואיך הוא מתמודד עם משחקים?

Lenovo G510

i5-4200M 2.50GHz
4 GB
1TB HDD
Graphic Card intel 4500
מובנה מע' הפעלה Win 8.1

רכשתי אותו לפני שנה בדיוק ב-3000 ש"ח (כולל תיק ועכבר אלחוטי מעפן).

Wolfinix

New member
איך הוא סוחב משחקים? ואם יצא לך להריץ עליו משחקים

חדישים יחסית?

האמת...

הרצתי עליו המון משחקים ולא היו בכלל בעיות...
כשניסיתי להריץ עליו את Borderlands 1, אז כבר הוא לא ממש סחב... (ולכן קניתי קונסולה)...

לא...

לא ממש יצא לי להתעקב על המשחק הזה, אבל אני מעדיף לשחק אותו בקונסולה עם מסך ענק שיש לי בבית...

Wolfinix

New member
כל אחד והעדפות שלו
משחק מעולה דרך אגב

עוד שאלה לגביי המשחק...

שאלה לגביי המשחק Mass Effect, האם זה ממש חובה לשחק קודם ב-1 להתקדם ל-2 ואז ל-3??? או שזה לא נורא אם אני אשחק רק ב-3??? (כלומר, אני אבין בכל מקרה את העלילה הכללית? לא יהיו חוסרים?)...

אפשר להתחיל עם 3 אבל לא לא מומלץ

העלילה מתפרסת על פני שלושת המשחקים, אז להתחיל בפרק השלישי אז כמו לראות סרט מהחצי.

Wolfinix

New member
מה גם שהמשחקים הראשונים מעולים ומהנים בפני עצמם

גם מבחינה גראפית וגם מבחינת משחקיות (למרות שהראשון קצת יותר "גולמי" בממשק), אבל אם אתה בכל זאת מעונין לשחק רק בכותר השלישי תראה סרטונים ביוטיוב שממצים את העלילה של הקודמים

Guid

New member
הראשון כבר די ישן, מבחינת משחקיות וגרפיקה,

אבל לדעתי חבל לדלג עליו, הוא ממש טוב. מה גם שמבחינת עלילה קורים שם דברים די חשובים.
אם כבר אתה מחליט לדלג, אז תתחיל מהשני. הוא מעולה, והוא לא נופל ברמה ממשחקים של היום לדעתי :)

החלטתי כבר...

שאני הולך על כל הטרילוגיה, רכשתי את הראשון לאקסבוקס ואת השני והשלישי אני אשחק על הלפטופ שלי...

Guid

New member
החלטה מעולה. תיהנה!

(ז'תומרת- אתה תיהנה. בטוח.)
&nbsp

golan2072

New member
מאוד מומלץ להתחיל מהראשון

הראשון טיפה מיושן והממשק שלו לא מושלם אבל הסיפור פשוט *מעולה*, וכנ"ל השני (סיפור עוד יותר טוב). השני דומה לשלישי מבחינת משחקיות, טיפה פחות מהוקצע אך דומה ברעיון. החוויה הכי טובה היא של כל השלושה ברצף, אם תתחיל מהשלישי תפסיד שני שליש מסיפור מאוד מאוד טוב ומושקע...

למעלה