אני לפני קניית נייד ושוקלת לקנות את הדגם הזה.כל החנויות מציעות שרות של גלקסי.משהו שמע איך השרות שלהם? פשוט שמעתי כמה דברים לא כ"כ טובים...(יש לדל עוד יבואנים כמו אומניטק אבל להם אין את הדגם הזה)
מעבד סונומה1.73 זכרון:512 דיסק קשיח:80 מסך 15.4 צורב dvd בלוטוס מובנה זכרון מסך עד 128mb משקל:3ק"ג.6800 ש"ח לעומת ibm r50e ur0q3im מעבד:פנטיום 1.6 זכרון:512 דיסק קשיח 60 צורב dvd זכרון מסך עד 64 3 ק"ג 5500 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ,הורדות סרטים וכד האם יש למשהו מושג איך השרות של דל?(גלקסי)? תודה.
עדיין לא נתקלתי במקרים של חוסר שבעות רצון ;כל עוד יש אחריות ,הם יתקנו ואף יחליפו את מה שפגום . בנוגע לקיו3 - דגם סביר ,תלוי מה המטרות של הנייד . למשל ,הכרטיס מסך של סביר מינוס - כלומר משחקים וגרפיקה לא ירוצו עליו כמו שצריך .
להורדות סרטים צריבה,כמובן גלישה ובהמשך אופיס.פחות למשחקים.זה מספיק מהיר לדעתך? ראיתי גם באופיס דיפו מבצע על ה hp נןתנים ראוטר של lynxis+התקנה(אני צריכה ראוטר)מתנה בקניית hp אבל אחרי מה שקראתי ושמעתי על השירות שלהם אני קצת חוששת...אמרו שהמנכ"ל שלהם הבטיח מהפכה בשירות אבל לך תדע...
עתירי גרפיקה ותוכנות לעיצוב גרפי כבדות ;בנוגע לHP - יש להם דגמים מעולים ואמנם השירות שלהם היה מחורבן אבל הוא עבר שינוי .אם השירות מהווה מדד מהותי בשבילך , אז רק IBM .
עתירי גרפיקה ותוכנות לעיצוב גרפי כבדות ;בנוגע לHP - יש להם דגמים מעולים ואמנם השירות שלהם היה מחורבן אבל הוא עבר שינוי .אם השירות מהווה מדד מהותי בשבילך , אז רק IBM .