לגבי תרומת ביציות

• פותח הנושא aorly
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

aorly

New member
לגבי תרומת ביציות

לגבי תרומת ביציות
בס"ד זה היה נושא חם מאוד השבוע. האם אפשר לדעת בדיוק איפה זה עומד? או אולי איזה מקום להפנות אותי לשם? בתודה

היי אורלי וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לגבי תרומת ביציות
בס"ד זה היה נושא חם מאוד השבוע. האם אפשר לדעת בדיוק איפה זה עומד? או אולי איזה מקום להפנות אותי לשם? בתודה
היי אורלי וברוכה הבאה

המצב אם החוק היינו כך: לפני פיזור הכנסת החוק עבר בקריאה ראשונה ועבר לועדת הכנסת. בשל פיזור הכנסת החוק נגנז לאחר הבחירות ועד שלא יבחר כנסת חדשה לא יתקדם איתו שום דבר וכל התעסקות איתו כרגע, בעיני רק יכול לפגוע ו/או לתרפד אותו. עפ"י שיחה שהייתה לי עם "עוד שי" מהעמותה צפויה שתי סינריות לגבי הצעת החוק בכנסת הבאה: 1) ח"כ אראלה גולן תיבחר שוב ואז התהליך החקיקה ימשיך מהרגע שבו הופסקה עם פיזור הכנסת 2) ח"כ אראלה גולן לא תיבחר שוב ואז החוק יעולה שוב לקריאה ראשונהשוב בעדודה של של העמותה "זכות להיות הורים" שקידמה את החוק ולא אליה בור או עופרה בלבן כפי שהם מפרסמים בתיקשורת. אני מצרף שני קישורים אחד על ההצעת החוק שהוגשה ושניה על פיזור הכנסת ומצב החוק היום. כל התעסקות בחוק כרגע לדעתי היינו למטרת תעלומת בחירות, הרי כל עוד ואין כנסת לא יתקדם דבר. לצערי אנחנו חייבים להיות עוד קצת סבלנים אבל אני בטוח שעד ראש השנה ואפילו לפני כן יהיה חוק תרומת ביציות בארץ
.

אדוינה

New member
הי אורלי!

לגבי תרומת ביציות
הי אורלי!
מלח ענה במדויק. למעט העובדה שכתבות יעשו בכל מקרה. לא חושבת שהם יזיקו,אבל בכלל לא בטוחה שהן מועילות כרגע לקדם את החוק. מקווה שיזכרו את הכתבות בבוא היום,שיגיע החוק לקריאה בכנסת.

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

לגבי תרומת ביציות
ברוכה הבאה
ו

כבר ענו לך לגבי החוק- אז רק מצרפת ברכות ואיחולי הצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה