לגבי תרומות דם

deandean

New member
לגבי תרומות דם

אחותי בת 17 ורוצה לתרום דם, האם זה אפשרי בגיל שלה?

kertenco

New member
ו...

לא עשתה בשנה האחרונה קעקוע פירסינג או ניתוח.. זהו

orend123

New member
ולא זהו

וגם שלא קיימה יחסים עם יותר מ12 אנשים בזמן האחרון ולא קיימה יחסים הומולסביים ולא ביקר ה במדינות מסויימות בשנים מסויימות ועוד הרבה אבל זה לא מה ששאלו שאלו אם אפשר מעל גיל 17 אז למה סתם??

Gs17

New member
למה? גופות זה הכי, אחי

וברצוני כבר להודיע כי אורן חוגג מחר 17 קיצים. מי יתן ונזכה לראותו מופיע על שער "זמן ורוד" (עיתון להומואים). חחחחחחחח אורן מזל טוב!

orend123

New member
גיא

מעניין שאתה יודע איך קוראים לעיתון שלהם ולכל מי שתוהה כן אני אוהב בנות ועדיין פנוי.

Gs17

New member
האמת שסתם נזכרתי בשם

היה לחבר שלי סיפור עם העיתון הזה, אז אני זוכר... חשבתי להגיד פלייבוי או בלייזר, אבל חשבתי שזה גדול עליך קצת, אז אני אומר תתחיל עם פאגים, מי יודע אולי תתאהב. ואורן אתה דיי פנוי 17 שנה.............=)

תלמדו מה זה נצל"ש! בזמן שהוא מצהיר

שהוא לא הומו...הוא גם מפרסם את עצמו כרווק

Gs17

New member
חבל שרוב הפורום זכרים....מה שמוכיח

את טענתי........=) ויאללה שרשרו מזל טוב לאורן חוצפנים! הילדון מחר בן 17 ואין לכם מה להגיד בנדון?

מוהר

New member
ניצלו"ש ../images/Emo13.gif

דיברתי היום עם החבר על ללכת לתרום דם, ובין היתר סיפרתי לו את חווית תרומת הדם הראשונה (והיחידה) שאושרה לי, והוא צץ לו עם פנינה מרתיעה - "אם מתעלפים תרומת הדם נפסלת" זה נכון? כי עד שכבר הצלחתי להעלות חזרה את ההמוגלובין אני לא מוכנה שייפסלו את המנה, אני פשוט לא אקום לפני שאשתה עוד ליטר. יום נעים מוהר

מוהר

New member
לא משנה... ../images/Emo4.gif

הייתי אופטימית מדי באתי וגורשתי... מוהר שמתחילה לשתות שיק ברזל מרוכז לקראת הפעם הבאה

dotcomgirl

New member
לא, זה לא.

אני ג'אנקית של במבה, אבל יש לי המוגלובין וברזל נמוכים

amitp

New member
מה שמקפיץ ברזל והמוגלובין

זה סטייק קטן, אם אפשר של 700 גרם מינימום.. מזכיר לי שכבר הרבה זמן לא אכלתי אחד כזה
...

למעלה