לגבי תו נכה

לגבי תו נכה

לאחר שפנינו ללשכת הבריאות המחוזית לקבלת אישור עבור משרד הרישוי, נתבקשנו לשלוח לכם בנוסף לאישור הנכות גם פרוטוקול של ביטוח לאומי, היות ולא היה ברשותינו כזה פנינו לבטל"א ושם נאמר לנו שכשמדובר בנכות של ילדים, אין פרוטוקול. חזרנו עם ההודעה ללשכת הבריאות אבל הם שוב שלחו מכתב ובו נדרש הפרוטוקול להמשך הטיפול בענין. אולי מישהו יודע מה עושים?

vered73

New member
ממש לא נכון, יש ישיבה ובה דנים על

הזכאות. והם ממלאים טופס ועליהם לצרף אותו למסמך הירוק שקיבלת עם אישור הנכות. זה צילום של מלא דפים על ההתפתחות. אצלנו למשל היה רשום שהועדה נערכה ללא נוכחות, והודרכתי לשמור על הפרוטוקול כי לפעמים צריך להציגו. יכול להיות שהפקידה לא ידעה במה מדובר כי היא מכירה משמעות אחרת למונח פרוטוקול (קרה לי במשרד אחר). בפרוטוקול כשכתוב שההתמצאות והקשר עם הסביבה מאד ירודים הם מתחשבים לפעמים, בעיקר עם הילדים קטנים מאד ואז אין להם ספק (והרי בכל דבר יש להם ספק כשצריך לתת במדינה שלנו). אם את משוייכת לרמלה חבל על הזמן, עדיף כבר להביא את הפרוטוקול עם הילד, לדעתי. למרות שהם אומרים שאין הבדל. התחלפה שם הרופאה המחוזית והיא גם לא צריכה פרוטוקול כי כולם אצלה נפסלים על הסף.

אנחנו באמת שייכים לרמלה

אבל ביטוח לאומי כרגע ב.........עיצומים, איך לא? תחי הבירוקרטיה הישראלית.

נחמה בר

New member
לגבי ילדים נכים יש פרוטוקול

ורק עם צרוף פרוטוקול לבקשה, יתיחסו לבקשתך. כך זה היה אצלי. ההמתנה לפרוטוקול עשויה להיות, מעל חודש. תתקשרי למוקד של הבטל"א עם הסיסמא של הילד ובקשי את הפרוטוקול.

התקשרתי

היום בשנית וביקשתי אבל בגלל העיצומים, אין תקשורת כרגע בין המוקד הטלפוני לעובדים בסניפים........ בכל אופן תודה על המידע, אני כבר מתעסקת עם זה חודשיים, טוב שהיה לי את מי לשאול.

גם אני מחכה לאישור מרמלה

שלום לכולכם. קיבלתי מלשכת הבריאות המחוזית ברמלה מכתב ובו כתבו שכעיקרון הפנייה מאושרת רק צריך לחכות לאישור סופי. גם אני לא הגשתי את הפרוטוקול אלא רק את טופס הזכאות מביטוח לאומי לקיצבת ילד נכה + מכתב מצורף ממני. יכול להיות שתהיה לי בעיה עם זה?

למעלה