לגבי שירז טל

לגבי שירז טל

בחורה שמנחה תוכנית לילה בנושאי אהבה וזוגיות חייבת להיות מסוגלת להגיד למצוץ לו.... מה היא בת 7 שהיא מתביישת??? אז שלא תנחה כזאת תוכנית!

מה הקטע?

אז מה אם היא לא גסה ומגעילה....זה עדיין טלוויזיה אז היא מנסה להתבטא יפה יאללה מה יש לכולם ביקורת על כל דבר... היא חושבת שזה לא יפה להגיד ככה בטלוויזה מה קשור בת 7

טולקה

New member
אני אישית אוהבת אותה

למרות שאני לא סובלת את התוכנית של הבנות היא ממש משתדלת וחמודה... מי שהורסת שם זו מורן!!! אויש אני פשוט ל-א סובלת אותה!

../images/Emo42.gifאלללללה אני חושב כמוך

שירז מממש מתוקההה אבל ממש והיא כוסית ויפה וחמודה ומשתדלת ועם הזמן היא משתפרת....ולא תמיד צריך רק לקטול אפשר גם לפרגן

ביטי

New member
שירז גם ממש ממש חמודה !

דיברתי איתה כמה פעמים והיא ממש ממש חמודה !!!! וגם מורן, ישבנו על סיגריה והיא חמודה לאללה !!! אז מה אתם רוצים ממנה ?????

תגובה לטולקה

היי אחותי! טוב וואי את מה זה צודקת!!! התכנית של הבנות באמת בסדר למרות ששל שנה שעברה היתה הרבה יותר יפה, מורן הזאת מתלהבת בטייירוף!!!! אני לא סובלת אותה כ"נל..... אז זהוו..... את לא לבד גם אני בדעה שלך אחותי... משחף

shirany

New member
....אז היה קשה לה....../images/Emo118.gif

אז מה היה קצת קשה לה לומר .
... לך .... אבל לדעתי היא אחלה מנחה רק צריך להוסיף לה מישהו קצת מצחיק וקוטל לתוכנית והכל יהיה מצויין אההההה.....וגם להוריד את המורן ס... סטוויצקי?????

dor302

New member
חחח אתם הורגים אותי

תראו אם היא מתביישת להגיד כאלה דברים אז אולי היא לא צריכה להיות מנחה ואלי כן לא תמ כדאי וצריך להגיד את הדברים האלה אבל שצריך הולכים על זה עד הסוף
היא קצת שמרנית כזאת לעומת תוכנית הבנים ששמה הם שמים זין על כולם

תראו, תשמעו

אין לי שום בעיה לפרגן לה... הבחורה היא דוגמנית מדהימה וכל הכבוד לה על הקריירה בחו"ל ובארץ... אולי גם אישיות מדהימה , לא יודעת, לא פגשתי. אבל אין לה את מה שצריך בשביל להיות מנחה של כזאת תוכנית.... מנחה של תוכנית כזאת לא יכולה להתבייש לדבר על מין באופן חופשי, ומין אוראלי זה לא כזה מין ביזארי שנניח שהגיוני שיתביישו לדבר עליו.... וגם אם זה מבייש אותה, זה העבודה שלה... שתהיי מספיק מקצועית להכין את עצמה לזה ולהתגבר על הביישנות שלה....

למעלה