לגבי שיטת גרינברג

BELEZA

New member
לגבי שיטת גרינברג

קצת באיחור, הייתי בחו"ל וכשחזרתי ראיתי שהיו כמה שהתעניינו אז הנה הפרטים: לימודים בשיטת גרינברג הם בני 3 שנות לימוד ומתנהלים במחזורים של 8 ימי לימוד בכל 3 חודשים - סה"כ 12 שבועות לימוד במשך 3 שנים. נכון להיום אין לימודים בארץ, כל המורים המורשים לשיטה נמצאים בחו"ל והם אלה שפותחים את בתי הספר. אני אישית מסיים עכשיו לימודים בגרמניה, ניתן את השיטה ללמוד גם בשוויץ - ב 2 המקרים הלימוד הוא באנגלית, כאשר המורים המלמדים בבתי הספר הבינלאומיים הם גם ישראלים. בכל העולם יש לא יותר מ 20 מורים המורשים ע"י אבי גרינברג לפתוח בית ספר, כפי שמסתמן בשנים הקרובות לא תפתח אופציית לימודים בארץ. כמה פעמים בשנה מגיעים כמה מורים לבחון בארץ תלמידים שלומדים בחו"ל, הדרישה להבחן קיימת גם לגבי מדריכים ותיקים שנדרשים להיות בפיקוח המרכז העולמי לשיטת גרינברג, להגיע לקורסים שונים בחו"ל ולהתעדכן בהתפתחויות הקשורות לשיטה. כדי ללמוד בחו"ל צריך לתאם פגישה עם מדריך בכיר בשיטה (מי שמעוניין יכול להעביר לי פרטים) הלימודים עולים 2900 יורו לשנה לא כולל - מגורים בבית הספר + ארוחות - 1200 יורו לשנה וטיסות - בהתאם לדילים וליעדים באירופה במסגרת הדרישות של השיטה - יש לסיים מבחן הסמכה בכל שנה ולעבוד עם כמות מסויימת של קליינטים בכל שנה (בין 5 ל 15 - תלוי באיזה שנת לימוד) את תכנית הלימוד תוכלו לראות באתר הרשמי של שיטת גרינברג http://www.grinbergmethod.com/ מקווה שעזרתי, חג שמח לכולם

avorly

New member
BELEZA,

תודה רבה על ההסבר. בהחלט עזרת. קווה שבקרוב יפתחו גם לימודים בארץ.

לא ברור-שיטת אביגרינברג נלמדת גם בארץ../images/Emo140.gif

אז למה בדיוק צריך להסתובב בעולם? לפני שמשרד הבריאות וחברות ביטוח בריאות מכירות ברפלקסולוגיה? אשמח להסבר

BELEZA

New member
כיף להסתובב בעולם

וצר לי יקירתי, שיטת גרינברג לא נלמדת בארץ לגבי החלק ה 2 (משרד הבריאות...) לא ממש הבנתי את הקשר

כתבת"נכון להיום אין לימודים בארץ"

אז מה את רוצה לומר שכל החברים שלי למדו שיטת גרינברג מזוייפת ? ומה זה? " איך מגיעים: ברחבי הארץ פזורים כ-30 מרכזים של מטפלים בשיטת גרינברג. לפרטים: מרכז גרינברג בתל אביב, טל': xxxxxxxx " מה שכתוב בחלק השני הינו דבר מאוד ברור- רפלקסולוגיה לא מוכרת על ידי משרד הבריאות ומי שחושב להוציא סכומים כאלו מן הראוי שידע עובדה זאת. ולא לכולם כיף להסתובב בעולם, את יכולה לדבר בשם עצמך. בהצלחה אריאלה

BELEZA

New member
קודם כל אני גבר

דבר שני - החברים שלך למדו שיטת גרינברג כדת וכדין לפני שנה וחצי סיים המחזור האחרון בארץ תשאלי אותם בעצמך האם ניתן ללמוד את השיטה היום בארץ ותראי מה הם יענו הלוואי שהיו 30 מרכזים של מטפלים בשיטה.אני מזמין אותך למצוא חמישה ולתת לי את הפרטים שלהם ניסיתי להתקשר ל xxxxxxx, לא ענו לי, אולי הטלפון שלי לא בסדר ובכלל נראה שהחום עשה לך משהו אריאלה האחת והיחידה, אגב אני אישיית מכיר עוד 3 אריאלות שטוענות שהן האחת אז מה את טוענת - שכל האריאלות שאני מכיר הן מזוייפות :) ונקודה אחרונה - עדיין כיף לי להסתובב בעולם, גם בשם עצמי וגם בשם אחרים stay cool

סגרו את הלימודים בארץ../images/Emo9.gif

i am very cool אז פשוט החלטת לפרסם את לימודי שיטת גרינברג בעולם... לא יותר פשוט לומר ישירות- בארץ נסגרו לצערנו מרכזי הלימוד( מעניין למה) ומי שמעוניין להלן פרטים... אז תחזור לארץ ותפתח מרכז אחרי שתסיים להסתובב בעולם- רעיון נפלא. אני מאמינה בכל שיטת ריפוי , למרות שלמדתי רפלקסולוגיה שלא של אבי גרינברג. אז שתהיה לך שנה טובה אריאלה

למעלה