לגבי שוברי גלים..

rubmue1234

New member
לגבי שוברי גלים..

אתם חושבים שכנראה בתוך התיבה שבונדר וחושן מחפשים יש את לוחית החושן?
או שיש בה משהו שקשור ללוחית...?
כי בסה''כ כפי שלפחות אני מבין אבני החושן אמורים בסופו של דבר להיות ביחד על הלוחית,
ואיך שקישרתי את זה לחיפוש אחר התיבה, כנראה שיש לה קשר משמעותי ללוחית...
ואני מצטרף לשאלה שנשארה לי שגיליתי אותה ממש פה למטה,
איך באמת מבריחים את אבני החושן בתוך הגלשנים?
מי מבריח?
אולי הם בעצם היו שם בכוונה מלכתחילה לצורך הסתרה..?

שיר m

Well-known member
אממ

נתחיל מהסוף, הם לא היו שם מהתחלה כי כמו שהבנו לחושן היה רעיון להבריח אותם במשהו אחר, ז"א שחושן ובונדר משיגים אותם מאיפשהו. השאלה מאיפה.
&nbsp
לא חושבת שזה קשור ל"לוחית החושן", כי יש להם המון אבנים. באמת, בכל גלשן יש שקיק עם כמה אבנים, אז זה מתאים למלא תיבה...
&nbsp
לדעתי חושן והברסלבים מחפשים שני דברים שונים. הם בטח יתקשרו אחד לשני בסוף, אבל כרגע סתם מסבכים אותנו...
&nbsp
אה, בעצם זה פשוט, נראה לי. כל הקטע עם לוחית החושן זה בשביל הסימליות שחושן מבריחה אבנים... כי הברסלבים מחפשים בנאדם.

יפה לך על הרצון להבין לגבי כל הסיפור של האוצר...

כי אם לומר לכם את האמת, לי אין אפילו כוח לנסות להבין מה קורה שם, כך שאני לא מתעסקת בזה בכלל.
הרבה יותר מעניין אותי המתח עצמו, שבינתיים לא היה ממנו מספיק במחצית הזאת, לפחות בשבילי...
אבל קראתי אותך ובהחלט התרשמתי מההבנה ומעצם הניסיון להבין את הסיפור

לגבי הברסלבים - הם הרי מדברים על אותו "נצר", מי או מה שזה לא יהיה בסוף, שלדבריהם גדל כילד מאומץ, ללא אבא, אז בעניין הזה, לא ידוע לנו שום דבר כזה לגבי אחת הדמויות, נכון ? לגבי ניקו, אם זו בכלל היא, אצלה הסיפור הוא רק האמא, לא ?
ממש לא נראה לי שזה עומרי. וגם, מי זה הרבי דובי הזה בכלל ? אם יש לו בכלל איזו משמעות... רק שה"נצר" לא יהיה בסוף בונדר...

כמה בלאגן, י-אללה איתם.
וכן, ניכר שהם מחפשים אחר הדבר ה"רוחני" הזה וחושן ובונדר תמיד רק בקטע החומרי כמובן, תאבי בצע כסף שכמוהם.

שיר m

Well-known member

אני ממש לא מנסה להבין, אבל שאלו אז חשבתי רגע:)
&nbsp
אנחנו יודעים משהו על אבא של עומרי?
ה"נצר" הוא בחור צעיר, לדבריהם...

כן, אני כבר מכירה את החשיבה המתוחכמת שלך, שכידוע מצליחה לא אחת גם לקלוע...

ובדיוק בגלל שלא זכור לי משהו על אבא שלו בעונה הראשונה אני תוהה באמת במי המדובר בהקשר הזה של ילד מאומץ... אלא אם כן זה פרט חדש שיחשפו לנו רק בהמשך... וזה ודאי שמדובר דווקא בבחור ולא בחורה ? כמובן שלא ודאי אז באמת רב הנסתר בינתיים...

שיר m

Well-known member

אם אנחנו מאמינים לברסלבים, ואם הם יודעים על מה הם מדברים, אז זה בחור...

rubmue1234

New member
אה..אז נראה לי שהבנתי בעיקרון את כל העניין. סדרת לי הכל

אז איך לעזאזאל האבנים מגיעות לגלשנים....לא ידוע.
לוחית החושן-בכלל לא קשורה ככל הנראה, רק האבנים אמורות איכשהו להיות קשורות לתיבה שהם מחפשים..
ולגבי מה שכתבת בסוף לברסלבים והכל אז זה די ברור לא?
הם חיפשו את הנצר הזה שאמור למצוא את הדברים שנצר אמור למצוא,
וחושן תמיד עסקה עם האבנים אבל הייתה בחיפוש מתמיד אחר התיבה..

rubmue1234

New member
~אנחת רווחה **גדולה**~

אני חייב בהזדמנות זו כבר לכתוב משהו שקשור לזה..
אני לא יכול לראות סדרה כל עוד אני לא מבין את המתח הגדול שבה שמקרה הזה זה מה שלא הבנו...
עכשיו שאני לפחות יודע מה הולך ובבירור שזה נכון אני ממש יכול להמשיך לראות...
זהו חחחח

ברשותך, אם כבר פתחת אשכול חדש...

אני מצרפת ראיון קצר שערכו עם כמה מהשחקנים, לרגל סיכום המחצית, לגבי הסצנות של הדמויות שלהם שהם אהבו.
טל מבטיח לנו המשך חזק עם בונדר... נראה כמה מזה באמת יתקיים בסוף כי נמאס לי כבר מהסטטיות הזאת שלו ועוד עם התחבושות. די כבר, הבנו ומיצינו.

[URL]http://blog.yes.co.il/?p=8509[/URL]

שיר m

Well-known member
תודה, נחמד לקרוא:) מה שמזכיר לי שאלה

רציתי לשאול ושכחתי... עמי סמולרצ'יק מוזכר בכתוביות, בבקשה תזכירו לי את מי הוא שיחק... סנילית שכמוני

שיר m

Well-known member
טוב אז חיפשתי והוא לא...

זה אומר שהוא יחכה לנו במחצית הבאה? נחמד.

את יודעת משהו...

בסוף הפרק בו חושן חבטה בנאור, אם את זוכרת, תהיתי אולי נגלה שזו דווקא לא הייתה היא אלא דמות חדשה, ואז התכוונתי בדיוק אליו.
אני לא ראיתי את השם שלו בכתוביות (כאמור, לא תמיד אני מתייחסת לזה וגם מעדיפה שכמה שפחות ייהרס לי מהבחינה הזאת) אבל כן יצא לי לקרוא על זה שהוא יופיע, לא זוכרת איפה קראתי.

אז הוא טרם הופיע ובהמשך כבר ידוע גם על עוד שני בחורים צעירים שיופיעו, לא יודעת באיזה הקשר.
בקיצור, אני מקווה באמת שהמחצית השנייה תהיה ההיפך הגמור מהראשונה ותתניע משמעותית... בהתאם למחצית הזאת, העונה הראשונה טובה בהרבה מבחינתי, ללא כל ספק.

שיר m

Well-known member

אני רק לא מסכימה שהעונה הראשונה היתה יותר טובה...

תיארתי לעצמי שאת לא מסכימה איתי...

כי אני מתרשמת שאת ממש נהנית הפעם. ( למרות שאין לנו אומדן מספק לזה היות ולא התקשקשנו כאן בעונה הראשונה...
)
אבל באמת, במבט לאחור שלי, העונה הראשונה פשוט טובה יותר, בניגוד למשל לחממה (
) שהעונה הראשונה הייתה כמובן מצויינת אבל השנייה עוד יותר ופשוט התעלתה עליה בכמה רמות.

תסכימי איתי אבל שהעונה הזאת פשוט רצופה בצחוקים שכאלה ויותר מדי שטויות, היא יותר מדי מפוזרת ומבולבלת עם הכל, ואני בכלל לא מתייחסת מבחינתי לדמויות כי הן לא הבעיה אלא לעלילה, שאני עדיין תוהה על קנקנה, ולכל השאר מסביב...
יכול מאוד להיות שהמחצית הבאה תגרום לי לחשוב את ההפך הגמור ממה שקורה עד עכשיו, ואולי בזכותה אפילו אשנה את דעתי לגבי העונה עצמה, אבל כמובן עוד מוקדם מדי לדעת...

שיר m

Well-known member
אבל זה מה שטוב

הצחוקים והשטויות... לעומת העונה הראשונה שהכל היה רציני ומסתורי ואפל, וחוץ מכמה בדיחות של בנזין כל הדמויות היו כואבות ודואבות, והם שיחקו כל כך גרוע שזה היה פשוט מתסכל כמה שהם לקחו את הכל ברצינות.
טוב, זאת רק דעתי.
&nbsp
בקשר לעלילה, כן, היא מבולבלת קצת יותר מדי. למרות שגם העונה הראשונה היתה הזויה לא פחות...

אבל את יודעת, צחוקים ושיגועים זה לא מספיק.

צריך גם קצת תוכן אמיתי יותר, עד כמה שאפשר להוציא מהסדרה הזאת כמובן.
לדעתי הם לא שיחקו גרוע, רק פשוט ראו על חלקם את הבוסריות, זה ברור. כמו שכבר כתבתי, למשל את יעל חיבבתי הרבה יותר בעונה הראשונה והעונה, לפחות עד כה, לא ממש ברור מה התועלת שלה. אין לה סיפור מעניין משל עצמה ובקושי זז אצלה משהו.

ואני בהחלט מעדיפה עלילה אפלה יותר מאשר בעיקר מצחיקה ושטותית כי אחרת מה עשינו כאן ?
אני רוצה את העונה ה"כבדה" יותר, אם נגדיר את זה ככה, על פני הקלילה אבל שוב - הלוואי והמחצית הבאה תתקן אצלי את הרושם...

שיר m

Well-known member
בשבילי כן

בקשר ליעל, בעונה הראשונה היא היתה נוראית. ועוד היה עליה סיפור שלם. אז נכון שהעונה אין לה תפקיד מרכזי אבל היא הרבה יותר חמודה, מחייכת, מתלהבת... אני הרבה יותר מחבבת אותה.
&nbsp
מירי, פרק אימה שלם הביאו בשבילך ואת עדיין מתלוננת?

אם כבר, אז שהם יעשו אימה אמיתית בהמשך ולא ברמה ילדותית שהולמת אותם...

ואנחנו חושבות בדיוק ההפך בקשר ליעל של העונה הראשונה. זה קטע.
זה נכון שהיא רגועה ונחמדה הרבה יותר העונה אבל מבחינתי זה בדיוק מה שמרדים אותי למוות כי גם אין איתה כלום עד עכשיו. היא גם הרבה פחות מופיעה, רואים שהדמות שלה פשוט "הורידה פרופיל" במכוון מבחינת הכותבים וחבל כי אפשר לקחת אחת כמוהה למקומות קצת אחרים...

למעלה