לגבי שבת, ולגבי חנה!!!

גיל גיל

New member
לגבי שבת, ולגבי חנה!!!

חנה מרגישה קצת לא טוב. היא לא אכלה כבר יותר מחודש וגם לא ממש ראיתי אותה שותה בחודש האחרון, אבל על זה אין לי פיקוח. בשבת אהיה אצל הורי בר"ג יחד עם אשתי היקרה יפעת, ואקח את חנה לרופא שלה, רפי. (כן יש רופאים גם ליצורים כמו חנה!!!) אחלו לנו בהצלחה. עכשיו לגבי השבת. המחשב בבית הורי לא ממש עובד, אז אני לא ממש בטוח שאצליח לגלוש משם, אבל אני מבטיח לנסות! אם לא, אז נתראה שוב ביום ראשון!!! שבת שלום לכולם!

גיל גיל

New member
הרגע קראתי באתר על טיפול בטרנטולות

שאסור היה לי להשאיר את האוכל של חנה יותר מ-24 שעות איתה כי אם היא לא אכלה את זה תוך 24 שעות, סימן שהיא מפחדת ממנו!!! אני רץ להוציא משם את השממית!!! ביי!

soulbird

New member
../images/Emo101.gif רפואה שלמה לחנ´ לה../images/Emo57.gif

גיל גיל שלחתי לך מייל . אותותו (סוף החודש מבחנים) של סוף סמסטר . מנסה לסדר את הבלגן בחומר . אני כאן קוראת אבל לא תמיד כותבת .

גיל גיל

New member
ובכל אופן,

שבת נפלאה לכולם! מקווה לראות הודעות מכם במהלך השבת. אתם, כמובן, מוזמנים לספר כאן על כל מה שקרה/קורה... יאללה! ביי!

soulbird

New member
נו טוב אני יהיהי../images/Emo68.gif נודניקית

מה אם המייל ששלחתי לך?
שבת שלום ומבורכת

rubber duck

New member
בררררררררר איזה פחד ../images/Emo13.gif

מקווה שחנלה מרגישה טוב יותר
לי יש יום מוזר הלכתי להטיס בבוקר את המסוק שלי ושחכתי את הדלק המיוחד שלו ואז בא אחד החברה בשטח שראה את הבעיה ונידב לי שלושה מייכלים והיטסתי והיה ממש כיף
בדרך הביתה קניתי לי שתי חולצות סוודר ממש יפות
וזה עשה לי מצב רוח ממש נהדר
כך שעד עכשיו היה לי יום בכיף
שרון
מה שלומך גיל ומה שלום כולם

NasTy GirL

New member
טייס..הא? שרונו´ש...

שרונו´ש, האם במקרה אתה משרת בחצרים (מסוקים ראשונים)?
@
@
לירי
@
@

*אביבה*

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

"חנה מרגישה לא טוב" נו, באמת, תן לה כבר מהמרק החם של זושקה ונגמר הסיפור..... אולי בעצם כדאי להטביע אותה במרק..... כן, כן , זה נשמע לי כמו רעיון נפלא....... מרק בטעם טרנטולה - זה כמו סלט וולדורף לא? אתה יכול לאכול שבוע מהבשר שלה ולסרוג סוודר מהשערות שיש עליה. מאיפה הבאת את הגועל נפש הזה? אימממממממאאאאאאאאאללללללללללל´ה!!!!!! מצדיעה לך וליפעת על אומץ הרוח, היכולת לסבול, הסבלנות והעמידות בגועל נפש. טוב, הכל ברוח טובה כמובן.... החיה הזאת מדהימה. מיד חשבתי מה הילדים שלי יגידו כשאימא תביא הביתה דבר כזה מגעיל..... איך הם יאהבו אותי......יאההההההההה וואללה.....רעיון מדליק! יכול להיות מאוד שעוד מעט יהיו בפורום שתי טרנטולות..(או מה שזה לא יהיה....)

למעלה