לגבי קבצים מצורפים...

זהר פלד

New member
לגבי קבצים מצורפים...

זה ממש מיותר ומעצבן שאי אפשר להוסיף קבצי HTML. הרי בין כה הדפדפן מציג קבצי טקסט שמכילים HTML כקבצי HTML לכל דבר, אז למה המשתמש צריך בכלל לשנות את הקובץ שלו ל TXT? זה מיותר, מטופש, ומרגיז. לטיפולכם.

קבצי HTML חסומים

על מנת להגן במידת האפשר על הגולשים מתקלות יזומות. לא נאפשר העלאת קבצים מסוג זה, ואנו מתנצלים על אי הנוחות.

זהר פלד

New member
זה ממש אדיוטי...

הרי כל הדפדפנים שמסוגלים לגלוש כאן במילא מציגים txt כ html... כולל ביצוע של סקריפטים... אז אתם לא משיגים בזה כלום.

kle

New member
תנסה לבצע סקריפט דרך TXT

ואין שום סיבה להיות חסר נימוס.

זהר פלד

New member
אם זה סקריפט צד לקוח, הוא מתבצע...

ואתה צודק, אני מתנצל על חוסר הנימוס, אבל זה פשוט מיותר ומטופש... אין שום סיבה בעולם שמשתמש שמעלה קובץ יאלץ לשנות את הסיומת שלו מ HTML ל TXT, אם זה לא משפיע על הדרך שבה הקובץ מתנהג. אגב, לצורך ההדגמה, שני לינקים להודעות עם קבצי TXT מצורפים, מהיום, שבהן HTML וסקריפטים מתבצעים ע"י הדפדפן ממש כאילו היו בסיומת HTML. עכשיו מישהו מבין את הנקודה?

עמית_

New member
אם ככה

אז הטיעון שלהם באמת טיפשי, שהרי במילא קובץ הTXT עובד כקובץ HTML. מצד שני - אם זה עובד אותו דבר, אז מה זה משנה לגולש שהסיומת היא TXT ולא HTML?

havlaz

New member
בכל העולם

אין חסימה של קבצים. דברו עם מנהל השרת שיבטל כל גישת סקריפטים לתיקיה של ההעלאות ואני מבטיח לכם ששום נזק לא יקרה לשרת, או למשתמשים. זה פועל טוב במשך שנים בכל העולם, ואין סיבה שלא יפעל כאן. קבצי זיפ לא נפתחים מעצמם על השרת, גם EXE, PNG, HTML קבצי אופיס וכול...

blabla-max

New member
צודקים - החסימה הזאת באמת מיותרת

זהר פלד

New member
מזל טוב, ותודה...

זה כולל גם HTML, או שזה רק HTM? כי רוב האנשים שאני מכיר שומרים קבצים כ HTML דוקא...

למעלה