לגבי ציונים

kanshoof

New member
לגבי ציונים

קראתי בפורום שורות על גבי שורות על "זלזול בלימודים" ועקב כך שיבוץ $#@#$## בצבא, אני לא בטוח אם אני נכנס לקטגורית המזלזלים... אני התחלתי שנה ב´ בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה באונ´ ת"א, הממצוע שלי משנה שעברה: 75... מה אתם אומרים ?, יש כאן מהדסי חשמל (מת"א - עדיפות
) שיכולים לתת לי סדר גודל לציון "טוב", "גרוע" ?

שמש27

New member
פשוט

זה לא מדע מדויק... אני זה זה שמפמפם בזמן האחרון על זה, אחרי שנודע לי בדרכים לא דרכים, שאנשים זורקים זין על התואר, מזלזלים בראיונות - ואח"כ באים להתבכיין שהם קיבלו שיבוץ חרא ושהם טלית שכולה תכלת. לכן, מההיגיון הפשוט הבנתי, שמה שצה"ל לא יצטרך מהנדסים בהיסטריה - יש גבול לגודל הצפרדע שהוא מוכן לבלוע. אבל, זה לא אומר שכולם צריכים להיות מצטיינים. נהפוך הוא: דרך-ארץ קדמה לתורה. אם קראת מה כתבתי פעם על איך משתבצים ומה צה"ל מחפש (הורדתי את זה זמנית מהטאג-ליין, כדי לרענן קצת את המראה של הפורום - אז אם לא תמצא ב"חיפוש המתקדם" תגיד לי - ואני אביא לך לינק) - וזה עדיין נכון. יש הרבה בוגרים מצטיינים שהתקשורת הבינאישית שלהם שואפת לאפס - והמראיין, שהוא בד"כ גם מפקד באותה יחידה, פשוט לא רואה איך הוא הולך להסתדר עם זה מהנדס. אז אם אתה רוצה מספר בכוח - כל ממוצע מעל 80 (בהנדסות) יהיה טוב - וכמה שיותר למעלה יותר טוב. אבל לא לשכוח להיות בן אדם בדרך. ואתה בשנה שנייה - יש לך עוד המון זמן לשפר... ב ה צ ל ח ה !

Johnny the Doe

New member
להבא תלמד לא לשחק כל הזמן קווייק :-

עכשיו נראה כמה זמן ייקח לך לזהות אותי...

kanshoof

New member
הרבה זמן...

יקח לי לזהות אותך... אתה יודע כמה אנשים אומרים לי אז זה ??? חוצמזה כבר מזמן עברנו מקוויק... יש המון משחקים חדשים...
שמש- תודה על התשובה, שלח בבקשה את הלינק. ג´וני-הזדהה !!!

Johnny the Doe

New member
תסתכל בפרטים האישיים! טמבל... ../images/Emo13.gif

כך ייעשה לאיש אשר מריץ מאחורה דאחקות בשיעורי פיסיקה 3...

kanshoof

New member
לא חוכמה

דורון, לדבר על אחרים, לך הייתה הזדמנות ללמוד את הלקח שלך...
כרגע זו משימתך (IF YOU CHOOSE TO ACCEPT IT...) להחזיר אותי מהדרך אשר בחרתי... דרך משחקי ריבוי משתתפים ברשת במקום אנליזה הרמונית, פורנו במעבדות מחשבים במקום תוכניות מטלאב... לא משנה... רוח דרמה נפלה עלי...
נ.ב. אהבתי את התמונה "שלך" בפרטים... נתראה במל"מ !

Johnny the Doe

New member
בדיוק בגלל זה אתה יוצא טמבל

אתה יודע מה המוטו שלי? חכם לומד מטעויות של אחרים, טיפש חוזר על אותן טעויות. תלמד מהטעויות שלי
דרך אגב, שמעתי שמישהו הצליח לשרטט את כוכב שבתאי במטלאב אז אולי תנסה אתה לשלב גם פורנו וגם מטלאב?
התכוונת נתראה בפיסיקה 3 טמבל. רואה? מרוב שאתה מרחף אתה לא יודע מה בא קודם במערכת... נ.ב. כל הקרדיט על התמונה שלי בפרטים ל-ganoov, מנהל פורום אגדות רוק, פוטושופ וכמובן ג´ימי "המסטול" הנדריקס.

תגובה לשמש

לגבי ציונים: נראה לי שמה שצריך להדאיג אותכם בעיקר, זה הקבלה לתואר שני. האם 80 מספיק לתואר שני? האם יש התחשבות מיוחדת בעתודאים שעושים תואר שני בזמן שירות? האם יש מצב שעתודאי לא מתקבל לתואר שני?

Johnny the Doe

New member
לפי מה שחבר שלי סיפר לי

לתואר שני במינהל עסקים צריך ממוצע 85 כדי להתקבל אם הוצאת ציון סביר ב-GMAT. אם יש לך ממוצע 75 אתה צריך להוציא ציון מושלם ב-GMAT, מה שלא נראה לי מאוד הגיוני. מה אתה אומר שמש?

למעלה