לגבי צבעים לחדר...

לגבי צבעים לחדר...

לא מיזמן הכרתי את הפאנג שואי ואני בהחלט צריכה שינוי, צבעתי את החדר בצבע סגול לילך, בהיר, אני אשמח מאוד אם תוכלי לתת לי כמה טיפים שיעזרו בחיבה ותודה

היי נעמה

אפשר כמה שאלות? (ואני לא מומחית בכלל, ככה רק להבהרה..) איזה שינוי את רוצה שיהיה? באיזה תחום של חייך? אני חושבת שלפני שטאביבה תיתן לך טיפים תיתני את כמה טיפים שנדע עליך טיפה יותר...... וחוץ מזה אני חושבת שאנחנו שכנות.........

במבי ואביבה היקרות.

קודם כל במבי, אני מקווה שקיבלת את מה ששלחתי לך מקסימום תודיעי לי אם לא. ואביבה, תודה רבה שענית לי כ"כ מהר, ואני אסביר לך מה שהסברתי לבמבי: אני מטיבעי בחורה מאוד אנרגטית וקופצנית ומלאה בשמחת חיים, עכשיו לאחרונה ניכנסתי לתקופה לא טובה עקב ארועים שהרעו, וזה מתבטא בעיקר בחוסר אנרגייה אי חשק, חוסר שקט פנימי, וכמובן זה כבר משפיע על הבריאות, כאבי ראש וכאלה, ובכללי הרגשת מועקה. ניסיתי כמה דרכים לשנות ולסדר, עך שום דבר לא עזר, עכשיו כיוון שאני מאמינה גדולה של הפאנג שואי החלטתי לבוא אלייך בתקווה שתוכלי ליעץ לי. אני מקווה שזה פחות או יותר ענה לך על השאלות..
מחכה לתגובה בתודה.

נעמה חמודה

קיבלתי וגם עניתי שוב והנה חזרתי הנה אל המקום הפתוח הזה..... קודם כל כדי להעלות קצת את האנרגיות אני יכולה להציע לך קצת לשוטט בעמודים הקודמים של הפורום הזה,לראות תמונות, לשמוע מה אנשים כתבו ואיך היגיבו להם.....ככה אני עשיתי כשנכנסתי לכאן לפני כמה חודשים.. (יו. איך הזמן רץ.....וכמה קוב של דברים עפו לי מהבית בנתיים...מחר חייבת לפנות את השקים של השבוע שעבר לחנות היד השניה...) ואני אחזור לפה במשך הערב....... אביבההההההההה-------בואי.......

היי נעמה ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

מה תאריך הלידה שלך? האירועים שארעו, באיזה אספקט של החיים הם נוגעים? איזה בעיות בריאות יש כרגע? איפה המועקה? בבטן או בלב?

נעמונת

את מסתדרת?.... תשאלי מה שאת רוצה ואנחנו נענה! צוות התמיכה הטכנית של פורום פנג שואי

טוב...

בעקרון אני מרגישה שאני צריכה שינוי משמעותי, שיחזיר לי את האנרגיה ובעקרון להפתר מהמועקה... אז התחלתי בחדר, רציתי לדעת אם צבע סגול לילך טוב בשבילי...? וגם מה אני יכולה לעשות או לשנות... אני נימצאת במצב הזה כבר שבועיים, וניסיתי את כל הדרכים חוץ מהפאנג שואי.... לגבי התאריך לידה 31.1.83 מזל דלי... בהוקרה ותודה

למעלה